• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
یک سری قطعه برای هایر 910 موجوده

Sent from my Lenovo P780 using Tapatalk 2

hanmudokar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام همگی.
آقا یکی کمک کنه.من چندبار رام عوض کردم برا این هایر الان سنسوراش از کار افتاده.نه سنسور نور نه شتاب سنج نه قطب نما هیچکدومش کار نمیده‌.حتی رام اصلیم دانلود کردم با فست بوت فلش زدم درست نشد.چیکارش کنم؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام همگی.
آقا یکی کمک کنه.من چندبار رام عوض کردم برا این هایر الان سنسوراش از کار افتاده.نه سنسور نور نه شتاب سنج نه قطب نما هیچکدومش کار نمیده‌.حتی رام اصلیم دانلود کردم با فست بوت فلش زدم درست نشد.چیکارش کنم؟
سلام
احتمالا درایورهاش مشکل پیدا کرده.
شما با دسترسی روت از یه گوشی سالم درایورها رو کپی کن و از طریق Adb به گوشی منتقل کن. کمی کار سختیه ولی شدنیه و حوصله میخواد. فعلا تنها راهیه که به ذهنم میرسه شاید دوستان راه بهتری بلد باشن

hanmudokar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
احتمالا درایورهاش مشکل پیدا کرده.
شما با دسترسی روت از یه گوشی سالم درایورها رو کپی کن و از طریق Adb به گوشی منتقل کن. کمی کار سختیه ولی شدنیه و حوصله میخواد. فعلا تنها راهیه که به ذهنم میرسه شاید دوستان راه بهتری بلد باشن
ممنون از پاسخت.منظورت اینه که یه گوشیه هایر دیگه باید داشته باشم؟خب اینو که ندارم.
کسی میتونه درایورهاشو آپلود کنه؟ممنون میشم

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا نوکره همگیم
وجدانا یه تعمیکار خوب یکی به ما معرفی کنه
کمک میخوام شدییییییییییییییییییییییید...............
اینم شمارمه 09023043760

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان عزیز یه سوال هم از اساتید هایرباز و هایرفهم دارم
اولاً شارژ هایر اونجوری که باید نیست خوب باطریش 1750 هست دیگه آیا راهی هست که با یه باطری قوی که همخونی داشته باشه عوض شه مثلا باتری 3000 ؟؟؟
ثانیا من خیلی دنبال قاب سفیدم میشه پیداشه؟
خواهشا بی جوابم نذارید.....

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوستان عزیز یه سوال هم از اساتید هایرباز و هایرفهم دارم
اولاً شارژ هایر اونجوری که باید نیست خوب باطریش 1750 هست دیگه آیا راهی هست که با یه باطری قوی که همخونی داشته باشه عوض شه مثلا باتری 3000 ؟؟؟
ثانیا من خیلی دنبال قاب سفیدم میشه پیداشه؟
خواهشا بی جوابم نذارید.....
سلام
یکی از بچه های همین تاپیک میگفت اگه سوکت باطریت سالم باشه، میشه باطری یکی از مدلهای ال جی رو بهش خوروند. فکر کنم LG G2 گفت یادم نیست دقیق، بازم بگرد در موردش بپرس

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
بعد یه چیزی در مورد باطریش
دوستان نمیدونم شما چجوری استفاده میکنین که میگین باطریش ضعیفه
الان من نزدیک دو ساله این گوشی رو دارم تقریبا اولین نفری بودم که از اقای ترابی خریده بودم. سری اول
24 ساعته هم دستمه یا بازی میکنم یا اینترنتم.
از 7 صبح که میام محل کار گوشی دستمه تا هفت غروب که دیگه باطریش رو به اتمام میره. البته اگه فقط جهت مکالمه استفاده بشه سه روز هم راحت جواب میده.
در همین حین گوشیهای همکارام Sumsung S3 و Xperia Z و Huawei Honor C3 و غیره... با اینکه به اندازه من استفاده نمیکنن همون وسطای روز باطری تموم میکنن...
زیاد سخت گیر نباشید.

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
منم اگه فقط تماس بگیرم و پیام دو روز، اگه وای فای همیشه روشن باشه و استفاده کنم بدون بازی یک روز و نیم. بازی هم باطری رو زود خالی میکنه مشخصه

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
ممنون از پاسخت.منظورت اینه که یه گوشیه هایر دیگه باید داشته باشم؟خب اینو که ندارم.
کسی میتونه درایورهاشو آپلود کنه؟ممنون میشم
درایوراهاش رو سعی میکنم از گوشی خودم برات کپی بگیرم
ضمناً من از آخرین رام که در 2014 عرضه شد و در سایت needrom.com موجوده استفاده میکنم. پیشنهاد میکنم شما هم همون رامو بریزی.
لینک رام: http://www.needrom.com/download/haier-w910-4/
برای دانلود باید عضو بشید.
قبل از هر کاری این رام رو نصب کنین شاید مشکل سنسورهاتون هم حل بشه. بعد از نصب و وقتی گوشی کامل بالا اومد از قسمت setting به storage برید و sd-card رو یکبار فرمت کنین. ضمنا این رام بصورت آپدیت نصب میشه یعنی باید بریزید توی مموری و از بوت نصبش کنید.
موفق باشی

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان گلم چی شد پس یه جوونمرد پیدا نمیشه شماره یه تعمیرکار حرفه ای هایرو به ما بده ما باطریو قاب سفید براش بگیریم...........

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
دوستان گلم چی شد پس یه جوونمرد پیدا نمیشه شماره یه تعمیرکار حرفه ای هایرو به ما بده ما باطریو قاب سفید براش بگیریم...........
دوست خوبم به این کاربر پیغام خصوصی بدید.کارتون رو راه میندازه
Aloneman4060

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بنظرتون ممکنه میشه..که رامی با اندروید کیت کت یا ۵ برا هایر ریلایز بشه ...؟؟

digikish.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام به همه دوستان عزیز
هایر w910 آک آک فول پک قیمت مناسب، تعداد موجود میباشد
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-هایر-w910.681429/
تعمیرات سخت افزار و نرم افزار گوشی های هایر و لنوو و inew و غیره...... پذیرفته می شود.

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خدمت روئسا
یه سوال بسیار مهم
آقا از اساتید بزرگ کسی هست یه توضیحی درباره ژیروسکوپ بده
آیا هایر هم ژیروسکوپ داره؟

digikish.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ژیبروسکپ سنسور حرکتی گوشی شماست , تو ماشین بازی وقتی شما گوشی رو تکون میدی ژیروسکپ در حال حرکت هستش.
هایر هم ژیروسکپ داره

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
:general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601:

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.خواهش میکنم هرکی میتونه مشکل منوحل کنه.1.حافظه خارجی یعنی کارت حافظه خارجی ام به عنوان حافظه پیش فرض بشه چون من کلا 1گیگ برای نرم افزار وبازی جادارم.که سریع پرمایه مجبورم برنامه هاموپاک کنم.همه روش هایم رفته ام مشکل حل نشده.2.باطریم زودخالی میشه یعنی فقط اینترنت کارمیکنم نهایت4ساعت نگه میداره پشتش خیلی داغ میشه. اگه کسی هست براش باطری باآمپربالا بسازه بامن تماس بگیره.3.بعضی موقع ها آنتنش میپره.4.رام جدید یعنی 4.4.4یا بالاتر براش کسی نساخته.یارام بالاتر یه گوشی بهش نمیخوره.5.کسی قاب سفید وکاورژله ای وکیف هوشمندداره بامن تماس بگیره.خواهش میکنم تووایبر یا اس پیام بدید.09399758797.

بالا