• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
سلام

آقا یه باطری قویتر که به این گوشی بخوره بالاخره پیدا نشد؟!

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کاری نمیشه کرد داداش همین 1 گیگ واسه نصب برنامه هست دیگه
اما پیشنهاد من:
1- یه رم خوب بنداز رو گوشی (مثلا من خودم 32 گیگ ultra انداختم)
2-صفحه اول رو بخون در مورد تعریف حافظه پیش فرض از حافظه داخلی به رم
3- برنامه titanum backup رو رو گوشیت نصب کن و یه قسمتی داره که همه برنامه ها(اونایی که امکانش هست) تو یه منوش به حافظه رم انتقال میده
4- برنامه Defragger Pro رو هم نصب کن و هرزگاهی با اون رم داخلی 1 گیگت رو دفرگ و ساماندهی کن
5- در آخر هم با این کاریی که گفتم و نظارت خودت رو app ها همیشه گوشیت رو به راهه
من خودم 5 یا 6 تا بازی hd و خیلی برنامه سنگین دارم هنوزشم حافظه 1 gigاپش پر نشده

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درباره بقیه سوالاتم اگه جوابشو فهمیدی ما هم التماس دعا داریما

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون داداشم ولی همه راه هارورفتم نشد که نشد این صفحه اولم خوندم درست نشد اگه تو انجام دادی اگه امکان داره عکس بگیر بزاراینجا ممنون میشم

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ممنون داداشم ولی همه راه هارورفتم نشد که نشد این صفحه اولم خوندم درست نشد اگه تو انجام
ممنون داداشم ولی همه راه هارورفتم نشد که نشد این صفحه اولم خوندم درست نشد اگه تو انجام دادی اگه امکان داره عکس بگیر بزاراینجا ممنون میشم
چی نشد؟
صفحه اولیه انجام شده یا نه؟

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
صفحه اولی منظورم همون که تو صفحه اول گفتم انجام بدیا....

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون روانجام دادم نشد

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
شاید فایله مورد داره
میخوای همون فایلی که من باهاش OK کردم واست بفرستم

tahor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره داداش بفرست اگه ازمراحش عکس داری بفرست.ممنون

sasanpi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام .
تعمیرکاران عزیز و دوستان محترم کسی سوکت مادگی هندزفری این گوشی رو داره ؟یکی از پایه های سوکت هندزفری مال خودم شکسته و کلا دیگه هندزفری رو تشخیص نمیده . سوکتش کوچیکه و روی برد میشینه .
اگه کسی داشت یا پیام خصوصی بده یا اینجا اعلام کنه هزینش رو واریز کنم واسم بفرسته . مخصوصا دوست عزیز @@Aloneman4060 که قبلا زحمت ال سی دی رو واسم کشیدن ...

amid66omid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقایوننن داداشامم من یه گاردی محافظی چیزی برای هایرم میخوام کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vahidpm71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام شرمنده من این گوشی رو داشتم یه برنامه فونت روش نصب کرده! گوشی ریست شد و دیگه بالا نیومد و روی آرم گوشی گیر کرد! چن جا هم واسه تعمیر بردم ولی هیچکی نتونست حلش کنه! الانم چند ماهی هس انداختمش کنار و بیخیالش شدم تا این تاپیک رو دیدم! راهی واسه درست کردنش هست؟

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خب این مشکل نرم افزاریه صفحه اول همین‌ تایپیک رو بخون باید اول رام خامو فلش کنی بعد یه رام دیگه زیاد اطلاعاتی ندارم اما مال دوستم اینجوری شده بود درسش کرد

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
شارژر گوشیم خراب شد به همین خاطر با یه شارژر دیگه شارژش کردم... آخرای شارژ حواسم به گوشی نبود که چراغ قرمزش داره چشمک میزنه و روش نوشته که شارژرو بکشم... گوشی هم خیلی داغ کرده بود..سریع شارژرو کشیدم ولی الان روشن نمیشه و به کامپیوتر هم میزنم حتی چراغش هم روشن نمیشه..

کسی میدونه مشکلش چیه؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
احتمالا شارژر دو آمپر زدی بهش
کلید پاور و ولوم بالا رو حدود یک دقیقه نگه دار
بعد فقط کلید پاور رو نگه دار حدود سی ثانیه
اگه روشن شد که هیچ اگر نه گوشی رو باز کن باطریش رو از برد جدا کن بزار چند روز بمونه بعد بزن بازم اگه روشن نشد برد روی باطری خراب شده تسلیت میگم

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام شرمنده من این گوشی رو داشتم یه برنامه فونت روش نصب کرده! گوشی ریست شد و دیگه بالا نیومد و روی آرم گوشی گیر کرد! چن جا هم واسه تعمیر بردم ولی هیچکی نتونست حلش کنه! الانم چند ماهی هس انداختمش کنار و بیخیالش شدم تا این تاپیک رو دیدم! راهی واسه درست کردنش هست؟
کلا باید کم کم یاد بگیری مشکلات این گوشی رو خودت حل کنی داداش
اغلب تعمیرکارای بیرون فقط ۴ تا قطعه عوض کردنو بلدن و وقتی بحث نرم افزاری میشه کم میارن
پست اول تاپیک رو در مورد نحوه ریختن اندروید مطالعه کن مشکلت حل میشه
چیز حادی نیست

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
احتمالا شارژر دو آمپر زدی بهش
کلید پاور و ولوم بالا رو حدود یک دقیقه نگه دار
بعد فقط کلید پاور رو نگه دار حدود سی ثانیه
اگه روشن شد که هیچ اگر نه گوشی رو باز کن باطریش رو از برد جدا کن بزار چند روز بمونه بعد بزن بازم اگه روشن نشد برد روی باطری خراب شده تسلیت میگم

اینکارو کردم : اول سیم مثبت شارژر رو زدم به منفی و منفی رو زدم به مثبت گوشی و دو سه دقیقه گذاشتم بمونه بعد سیم ها رو درست یعنی مثبت به مثبت و منفی به منفی وصل کردم و سیم مثبت رو یه چند باری به صورت ضربه قطع و وصل کردم درست شد! :) میشه گفت یجورایی بهش شوک دادم

روش شما رو هم امتحان کردم ولی مدت زمانو خیلی کمتر گرفتم ... مثلا حدود 15-20 ثانیه گرفتم ... اما درست نشد

ممنون

فقط اینکه الان یخورده زود باتری تموم میکنه.... نمیشه یه باتری با آمپر بالاتر براش ساخت؟

rezapeyma

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان اگه کسی اوراقی این گوشی رو داره من خریدارم. یا اگه کسی ای سی پاور داره بهم اطلاع بده.09351621808

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سلامت دوستان من برا دوستم یه هفته پیش هایر خریدم امروز رو انتن علامت ضربدر زده. فکتور رستم زدم درس نشد . مشکلش چیه... ؟؟؟

بالا