arminjahan
Registered User
- نوشتهها
- 300
- لایکها
- 128
براتون پ.خ کردمسلام خسته نباشید دوست عزیز . چند میفروشید ؟
پ.خ بدید ممنون میشم .
کسی دیگری هم خواست میتونه پ.خ بده
براتون پ.خ کردمسلام خسته نباشید دوست عزیز . چند میفروشید ؟
پ.خ بدید ممنون میشم .
یادش بخیر چه دورانی داشتیم با این گوشی،واقعا گوشی خوبی بود،تا اخرین لحظه عین ساعت برام کار کرد اخرشم 250 دادمش رفت البته بعد مدت زیادی که توی موبایل فروشی بود و کسی نخواستش...دیگه هیچکس رو هایر کار نمیکنه...
دیگه وقتشه بازنشستش کنی
بزار کامل شارژ شه چند ساعت بعد روشن کن اوکی میشهسلام دوستان
گوشیم یدفه ای خاموش شده و روشن نمیشه
البته وقتی به شارژر میزنمش اول 3 بار چراغ قرمز چشمک میزنه و بعد ال سی دی روشن میشه و یه باطری رو نشون میده که داره پر میشه باید چیکارش کنیم؟؟؟
ممنون
هیچ رامی برای این گوشی نیومده که mass storage داشته باشه !؟
ندارهلطفا کمک کنید
ندارهلطفا کمک کنید
هیچ رامی برای این گوشی نیومده که mass storage داشته باشه !؟
بذار کامل شارژ ش ه ببین درست میشه... اینم امتحان کن : کلید ولوم بالا + کلید پاور رو 20 ثانیه نگه دار بعد گوشی رو روشن کن ببین میشهسلام دوستان
گوشیم یدفه ای خاموش شده و روشن نمیشه
البته وقتی به شارژر میزنمش اول 3 بار چراغ قرمز چشمک میزنه و بعد ال سی دی روشن میشه و یه باطری رو نشون میده که داره پر میشه باید چیکارش کنیم؟؟؟
ممنون
دوستان نمیشه گوشی رو MASS STORAGE کرد ؟ من تعدادی عکس دارم که پاک شده از رو گوشی و باید با نرم افزار ریکاوری کنم چون گوشی MASS STORAGE نیست این قابلیت وجود ندارد لطفا کمک کنید
اگه خیلی برات مهمه باید رام اولیه گوشی رو نصب کنی ولی اینکار ریسک داره و باید اول یه رام ادیت شده 4 بزنی بصورت بک اپ بعد رام اصلیدوستان نمیشه گوشی رو MASS STORAGE کرد ؟ من تعدادی عکس دارم که پاک شده از رو گوشی و باید با نرم افزار ریکاوری کنم چون گوشی MASS STORAGE نیست این قابلیت وجود ندارد لطفا کمک کنید