سلام.گوشی من توش آب رفته و بعد یه مرتبه تاچش کار نکرد.بعد یه روز ال سی دیش خاموش شد و روشن نشد.ولی خود گوشی رو که خاموش روشن میکردی بالا میومد و صداشم میومبردم تعمیرکار نتونستن درستش کنن گفتن ال سی دیش سوخته.
لطفامدیر و سایر کاربرای سایت اگ میتونید راهنماییم کنین یا اگه ال سی دی دارین بگید.باتشکر
موجود دارم 09372426309سلام
خارهای اسلات سیم کارت شکسته ، کسی این قطعه رو موجود داشت خبر بده ، ممنون
به چه دردی می خوره؟ به درد اینکه دیگه نیازی نیست دیتای بازی هاتون رو بریزید تو حافظه گوشی.. می تونید بریزید تو رم.. کلا حافظه پیش فرضتون میشه رم گوشی که خیلی خوبه
اول از همه گوشی باید روت باشه.. با یک کلیک گوشی روت میشه.. آموزش در فروم موجود می باشد.
لینک دانلود
http://forum.masterbuy.ir/attachment...terbuy.ir-.zip
که دو فایل توشه دیفالت مموری و دیفالت رم.. که اولی حافظه داخلی اصلی هست و رم هم که حافظه خارجی به عنوان پیش فرض هست.
کاملا تست شذه بر روی هایر w910 روی اندروید 4.0.4 اصلی و 4.1.2 کاستوم
خوب حالا با یه برنامه مثل Root Explorer به روت گوشی خودتون برید و این مسیر و کارهای گفته شده رو انجام بدید.
2: به مسیر system / etc بروید.
3: فایل vold.fstab رو با فایلی که دانلود کردید و دلخواه شماست عوض کنید.
گوشیتون رو ریستارت کنید.
تمام شد. از امکانات گوشی خود لذت ببرید
سلامدوستان کسی میتونه این فایل رو برای دانلود بزاره ؟
لینکش حذف شده
سلام
این فایل رو ندارم من
ولی از این آموزش میتونین استفاده کنین : http://www.zoomit.ir/software/27348-folder-mount-android-app
بهترین راه واسه اینچیزی که مدنظرتون هستش استفاده از برنامه link2sd هستش یه سرچ بزنین کلی آموزش هست در موردش، کارتونو راه میندازهممنون
ولی این اموزش انتقال دیتاست
من دنبال انتقال خود اپلیکیشن به sd card ام
چی شده هایر دارا همه قتل عام شدن؟؟؟دوستان بعد از نصب آخرین رام منتشر شده یعنی این
دیگه نتونستم از طریق ریکاوری رام دیگه ای نصب کنم
و وقتی در حالت ریکاوری میرم sd card رو نمیخونه و این پیغام رو میده:
E:/ sd card no found or path invalid
همچین چیزی
حالا بنظر شما اگر با فست بوت بخوام رام بزنم روش کدوم ورژن رو بریزم بهتره؟
دیگه هایر فسیل شده دادا )) شما رام جدید معرفی میکنین؟ :general406:رام فوق العاده Touchwiz
این رام رو میتونید از سایت needrom براحتی دانلود کنید.
ورزن رام 4.0.4
نصب از طریق فست بوت
امکانات:
استفاده فوق العاده بهینه از باطری
بسیار روان و عالی
امکان شناساندن گوشی بعنوان یک removable drive به کامپیوتر جهت انتقال سریع فایل
امکان انتخاب مکان پیشفرض نصب برنامه و بازیها
عدم پریدن آنتن و کد IMEI بعد از فلش
ساپورت کامل زبان فارسی
روت شده
ایرادها:
کیبورد چینی پیشفرض که باید تعویض بشه
برنامه پیامک و تماس پیشفرض که تنظیماتش چینیه باید تعویض بشه(پیشنهاد من: exdialer و chomp smsm ) هست.
لوکیشن پیشفرض چینی که باید در فایل build.prob تصحیح بشه و عبارت en-US جایگزین بشه.
نمایش google voice بجای کیبورد که حتی با غیر فعال کردن این گزینه باز هم نمایش داده میشه و گاهی حتی اجازه استفاده از کیبورد نمیده. ولی قابل رفع شدنه
فعلا ایراد یا امکان خاص دیگه ای متوجهش نشدم
نصبش توصیه میشه.
هنوز خیلی از دوستان دارن و ازش دل نکندن دوست من...دیگه هایر فسیل شده دادا )) شما رام جدید معرفی میکنین؟ :general406: