این مربع مربع بودن ماله جنس تاچ هست دیگه!
اگه منظورت این باشه ماله منم داره و موقع روشن شدن دیده نمیشه
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta
با سلام به دوستان
نمیدونم چی شد بعد از 10 دقیقه کارکردن با گوشی یهو تصویرش بهم ریخت
تاچش کار میکنه و صدای قفل صفحه هم میاد ولی LCD رنگاش بهم ریخته
تازه گوشی رو خریدم و به 10 دقیقه هم نرسید کار کردن باهاش.
وقتی هم که خاموشش میکنم و مجددا روشن میکنم هنوزم هم همون شکلیه
به نظر شما LCD پریده؟
آیا یدکی پیدا میشه؟
راستی میتونه اشکال از کانکتورش باشه؟
همونطورهم که میبینید گوشی نو نو هستش و برای دوستم از هیمن فروم خریده بودم.
این دهمین گوشی بود که شانس ما اینطوری شد.![]()
دوستانی که با رم گوشی ها مشکل داشتن و نمی تونستن از طریق کامپیوتر فایل بریزن رو گوشیشون با آپدیت به 4.1 مشکلشون حل شده ؟
توی 4.1 هم با رم مشکل پیش میاد ؟
یه سوال دیگه اینکه برخی از دوستان گفتن با برگشت به 4.0.4 گوشیشون کند شده خواستم بدونم راه حلی واسه این موضوع پیدا شده ؟ ممنون می شم دوستان کمک کنن
دوستان عکس با رام اصل کارخونه + ایکون های اصلیشو میخوایید؟:دی
جون خودم چیز باحالیه ها
ارادتمند
دوستانی که با رم گوشی ها مشکل داشتن و نمی تونستن از طریق کامپیوتر فایل بریزن رو گوشیشون با آپدیت به 4.1 مشکلشون حل شده ؟
توی 4.1 هم با رم مشکل پیش میاد ؟
یه سوال دیگه اینکه برخی از دوستان گفتن با برگشت به 4.0.4 گوشیشون کند شده خواستم بدونم راه حلی واسه این موضوع پیدا شده ؟ ممنون می شم دوستان کمک کنن
دوستان در تاریکی مطلق عکس و فیلمی که با فلش گرفته میشه یه هاله ی گرد وسط عکس میفته
چه منظره دور باشه چه نزدیک
طریقه رفع کردن؟
یعنی هیچکس آنتنش مشکل نداشته !؟
اما از glxخیلی بهتره l
بچه ها با مشکلاتی که دوستان بالا گفتن یخورده دلهره افتاد تو جونم !
من میخواستم از این گوشی تعداد سفارش بدم... فعلا یکی گرفتم که تا ظهر میرسه دستم...
لطفا بگید تو این 24 ساعت چی رو تست کنم؟ کامل؟ ممنون میشم اگه کمک کنید.والا کمک بزرگیه چون میخوام تعداد بگیرم :blush:
واسه منم اینجوریه تو نور اتاق البته اگه خورشید تو اتاق بیفته وسط عکسها یه دایره صورتی میفته تست کنبنداز تو دیوار زمینه سفید
تو شب اینجوری نیست وقتی فلش میزنه زیر نور افتاب هم دیده نمیشه تو یه نور خاصی اینجوری میشه کلا امید به گوشیهلی چینی نیست من که کلا بیخیال دوربینش شدم
اما از glxخیلی بهتره l
متاسفانه من شب رسیدم خونه بازش کردم و تست کردم متوجه نشدم روز بعد هم که رفتم سر کار نبردمش تا دیروز با بچها رفتیم بیرون متوجه شدم تو سایه عکس میگرفتم دیده شد وسطش بستگی به نور کم و زیاد صورتی میشد.
اولین تجربه از برند چین و اخرین اعتماد به محصول چینی کلا شده اسباب بازی بچم قسمت شد یه نکسوس 4 میخرم
دقیقاً مشاهده شد.
من که راضی نیستم با این همه ایراد از این گوشی