98saman
Registered User
دقیقاً مشاهده شد.
من که راضی نیستم با این همه ایراد از این گوشی
مال من که هاله نمیفته و دوربینش کالا مناسبه
نمیدونم چرا واسه شما این طوریه!
تازه کیفیتش ار اس 2 هم بهتره !! در مقایسه با اس 2 رفیقم میگم
دقیقاً مشاهده شد.
من که راضی نیستم با این همه ایراد از این گوشی
تو رام اصلي به هيچ وجه همچين مشكلي وجود نداره ، من حتي فايل 2 گيگي با اسم خييييلي طولاني ريختم مشكي نبوده حتي دريغ از يك مورد
مشكل فقط تو رام 4.1.2 هست اونم چون درايورش نصب نيست كه گوشي شناخته بشه
يه سوال وقتي شما كابل رو ميزنين به گوشي ، از طريق گوشي اجازه كانكت شدن به كامپيوتر رو ميدين يانه ؟
تو گوشي يه پنجره باز ميشه كه سمبل آندرويد هم توشه(انگشتتو از بالاي صفحه بكش پايين پنجره مياد
)بايد اكسپت كني تا اجازه بده گوشي به كامپيوتر وصل بشه وقتي اكسپت بشه شكلك آندروييد از سبز به نارنجي تغيير ميكنه اونوقت ديگه تو كامپيوتر درايوهاي گوشي و مموري كارت رو مياره و بدون مشكل انتقال اطلاعات مي توني داشته باشي
دادا من این همه عکس با این گوشی در موقعیت های مختلف انداختم اینجوری نیست که شما میگین
دلیل نمیشه که اگر عکسها برای شما اونجوری در میاد مال همه اینجوری بشه
از بین تمام گوشیهایی که تا بحال دوربینشون رو تست زدم چه مال دوستان چه مال خودم دوربین هایر از همه لحاظ از همشون سرتر بوده
یخورده به خودتون زحمت بدید با 4 تا برنامه دیگه تست بزنید و تنظیمات رو بهتر انجام بدید انشالله درست میشه
مال من که هاله نمیفته و دوربینش کالا مناسبه
نمیدونم چرا واسه شما این طوریه!
تازه کیفیتش ار اس 2 هم بهتره !! در مقایسه با اس 2 رفیقم میگم
این حرف توهین بزرگی بود به این گوشی مادرمرده:blink: مقایسه با جی ال ایکس؟
ببینم این هاله صورتی احیانا همونی نیست که یه بنده خدا یه زمانی دور خودش دیده بود؟
بخدا چقدر سخت میگیرید. این همه عکس من گرفتم یدونش مشکل نداشت. حالا دوربین موبایل دیگه چی هست که اینقدر انتظار ازش دارید. والا
اگر دوربین خوب میخاید برید اس ال آر بخرید. این عکس چشه مثلا؟
مشاهده پیوست 447429
منظور من بیان مشکلاتش بود که اگه کسی خواست بخره با اگاهی کامل بخره.
وگر نه دوربین عکاسی دارم کلا با گوشی عکس کم میگیرم ولی خوب یه موقعیتی پیش میاد که دوربین دم دستت نیست و مجبور به عکس گرفتن با گوشی میشی.
اون وقت هست که ازارت میده.
شما با اون شرایط که گفتم عکس بگیر منم تو روز زیر افتاب به این قشنگی عکس گرفتم.
ولی تو یه حالتی از نور وسط عکس صورتی میشه
با چند نرم افزار مختلف عکاسی در حالتهای مختلف بارام 4.0.4 و 4.1.2 هم تست کردم واسه من که اینجوریه.
باز هم ممنون از راهنمای دوستان
ممکنه سخت افزاری باشه
از چند تا بچه هم که به دنیا میاد میبینی یکیش معلول هست .
اینم واسه ما معلول اومده دنیا.دی
حالا ممکنه بارامهای بعدی که بیاد حل بشه.
بازم تشکر از دوستان
من ميخواهم هر طوري شده باطري قويتر براش بزارم كسي ميتونه كمكم كنه بايد چيكار كنم؟
دادا پیشنهاد من خرید و استفاده از دستگاه های شارژ یدکی است
قیمتشم مناسبه
خودتم میتونی بسازی
باطری با استفاده معمولی تا 2 روز
چرا گوشیا شما اینطوریه ؟
من دیروز صبح ساعت 10 از شارژ در آوردم الان 15 درصد شارژ داره
کلی هم باش کار کردم و آهنگ گوش دادم
battery widget +
دوستان ببینید مال ما هم هاله داره
حساس شدم نمیدونم انگار مال من هم داره
تاحالا باهاش 300 تا عکس انداختم این طوری نبوده یعنی از یه دیوار سفید تاریک عکس ننداخته بود !!
همه بدون مشکل بودن ببینید عیب داره ؟
http://www.8pic.ir/images/93395728308718226701.jpg
اگه هم داشته باشه مشکلی نیست چون من با اس2 هم مقایسهش کرده بود و کاملا عکس های با کیفیتی میندازه حالا تو دیوار سفید تاریک این طوری میشه دلیل نمیشه که !!