• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان یکی این رام miui را دانلود و نصب کنه و طبق آموزش زیر پیش بره ، تست کنه ببینه قابلیت otg فعال میشه یا خیر؟

http:///rj/102214.shtml

آقا شما که زدی جا سیم کارتو خراب کردی خوب خودت نصب کن هرچی شد فدای سرت:-D

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
آقا شما که زدی جا سیم کارتو خراب کردی خوب خودت نصب کن هرچی شد فدای سرت:-D

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

متاسفانه گوشیم رو فرستادم برای تعمیر ، دسترسی به گوشی ندارم فعلا ، اگر میتونستم خودم انجامش میدادم (بیاو خوبی کن....دی...)

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
کسی نیست آنتنش مشکلش داشته باشه و بپره ؟ :|

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان یکی این رام miui را دانلود و نصب کنه و طبق آموزش زیر پیش بره ، تست کنه ببینه قابلیت otg فعال میشه یا خیر؟

海尔 W910 4.0.4 ROM刷机包 MIUI版下载

سلام : یکی از دوستان این رام miui را دانلود و تست کنه لطفاً؟ (لینک دانلود تست شد و مشکلی نداره)

http:///rj/102214.shtml

اینهمه میگید دانلود کنید یه بار زحمت به خودتون ندادید لینک دانلود رو تست کنید و بعد بگید مشکل نداره؟ پس این چیه؟:evil2:
Untitled.png

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
اصلا قصد تبلیغ ندارم . فقط می خوام مشکل حل بشه.
مدیریت دوست داشت بزاره تو صفحه اول
دوستان دوست داشتن لایک کنند.
لطفا پخ ندین که جواب نمیدم. اس ندین که جواب نمیدم. واقعا سرم شلوغه و فقط خواستم کمکی کنم.
فقط توی تاپیک سایت خودم. به نشانی زیر:
پیش پرداخت باطری Haier W910 و حل مشکل باطری ... قوی با کیفیت و پلیمری..

مبلغ 30 تومان به شماره کارت 5047061005804758 بفرستین.
بانک شهر - احسان اکبری علویجه
و توی تاپیک بالا. شماره پیگیری. و 4 رقم آخر کارتتون رو بنویسد در تاپیک بالا... دقت کنید فقط در تاپیک بالا...
پیش پرداخت باطری Haier W910 و حل مشکل باطری ... قوی با کیفیت و پلیمری..

حل مشکل باطری:
دوستان رفتم دنبالش و سعی کردم پیدا کنم. یه صحبت هایی کردم و این نتیجه کار شد.
باطری هم سایز باطری اصلی.. اما با قدرت حداقل 2500 (بین 2500 تا 3000 )میلی آمپر هست. با کیفیت و پلیمری می باشد. به احتمال زیاد کابل رابط باطری اصلی شما کنده میشود و به باطری جدید وصل می شود.
1 برای این کار نیاز هست که یه 40 یا 50 نفر مبلغ رو حداقا 30 تومان پیش پرداخت کنن
2 کلا هزینه برای هر باطری چیزی حدود 50 تا 60 تومان در میاد.
3 فعلا در مرحله گفتگو با طرف هستم و فقط وقتی شروع به کار میکنم که 40 نفر مبلغ 30 تومان رو پیش پرداخت کرده باشن
4 اگه مشکل به هر دلیلی درست نشد مانند درست نشدن باطری ... پول همه دوستان تمام و کمال برگشت داده می شود.
5 پول شما حداکثر یک هفته در یک حساب جداگانه .. کاملا دست نخورده باقی میماند.
6 در مرحله اول اگر جواب گرفتم فقط باطری به دوستانی داده می شود که هزینه رو پیش پرداخت کرده باشند.
7 اگر اعتماد ندارید.. خواهش می کنم سوال های مانند چگونه اعتماد کنم و این جور حرف ها رو نزنید. پیش کسی برین که اعتماد دارین. من اگه این کار جور نشه و 50 نفرم پول رو ریخته باشن برای برگشت پول چیزی حدود 25 تومان فقط ضرر می کنم.

haftsin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من چند ساعتی باهاش کار کردم، در برابر قیمتی که داره، حرفهای خیلی زیادی واسه گفتن داره :)
حتی نوتفیکیشن ال ای دی هم داره که در نوع خودش جالبه

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75

海尔 W910 4.0.4 ROM刷机包 MIUI版下载

خیر دوست عزیز تو رام miui هم otg جواب نمی ده . البته تست نکردم اما رام miui فقط در حالتی می تونه otg رو فعال کنه که خود گوشی از این قابلیت پشتیبانی کنه . اگه تو همون پیجی که قبلا کپی شده بود هم نظراتش رو بخونین متوجه می شین.

موفق و پیروز باشید
و من الله توفیق

Last edited:

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
راجع به اتصال mtp يكم توضيح بده ببينيم داداش منظورت چيه من حقيقتش متوجه نشدم

طبق درخواست دوست عزیزمون مختصر اطلاعی رو که دارم، می نویسم:

طبق تجربه بنده، آندروید در کل به 3 صورت به کامپیوتر وصل می شه :
1- mtp یا مدیا که فایلها تو این حالت توسط سیستم چک می شن و امکاناتی هم داره اما سرعتش یه خورده کندتره به نسبت
2- camera یا ptp که فقط به فایلهای گرفته شده توسط دوربین دسترسی دارین ( کامپیوتر گوشی رو مثل دوربین دیجیتال می شناسه)
3- mass storage که گوشی مثل فلش وصل می شه و شما کنترل کاملی (مثل فلش) روی حافظه داخلی و خارجی دارین و سرعتش بهتره . در کل به نظر من این حالت بهتره

حالا تو رام اصلی این گوشی به صورت دیفالت با حالت mass storage وصل می شه و بنده نتونستم تغییرش بدم
توی رام 4.1 هم به صورت دیفالت با حالت mtp وصل می شه و شما می تونین بین حالت camera و mtp چنج کنین
(برای چنج برید به setting بعد storage. بالا گوشه راست زیر ساعت، سه تا نقطه هست، علامت آپشنه، اونو بزنین بعد گزینه usb conect بعد تو اونجا می تونین چنج کنین)

حالا سوال من این بود که کسی تونسته تو رام اصلی با حالت mtp وصل شه آیا؟ مردم داریم ؟:)
چون رم من که مشکل داشت پس از آپ به 4.1 و در حالت mtp مشکل انتقال فایل به حافظه خارجیش رفع شده بود اما من می خوام برگردم به رام اصلی ;) نمــــــــــــــــــــــــِــی شــــــــــــه ( تلخیص آزاد از مرحوم حسین پناهی)

این همه نوشتم خسته شدم خدایییش لایک نداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
طبق درخواست دوست عزیزمون مختصر اطلاعی رو که دارم، می نویسم:

طبق تجربه بنده، آندروید در کل به 3 صورت به کامپیوتر وصل می شه :
1- mtp یا مدیا که فایلها تو این حالت توسط سیستم چک می شن و امکاناتی هم داره اما سرعتش یه خورده کندتره به نسبت
2- camera یا ptp که فقط به فایلهای گرفته شده توسط دوربین دسترسی دارین ( کامپیوتر گوشی رو مثل دوربین دیجیتال می شناسه)
3- mass storage که گوشی مثل فلش وصل می شه و شما کنترل کاملی (مثل فلش) روی حافظه داخلی و خارجی دارین و سرعتش بهتره . در کل به نظر من این حالت بهتره

حالا تو رام اصلی این گوشی به صورت دیفالت با حالت mass storage وصل می شه و بنده نتونستم تغییرش بدم
توی رام 4.1 هم به صورت دیفالت با حالت mtp وصل می شه و شما می تونین بین حالت camera و mtp چنج کنین
(برای چنج برید به setting بعد storage. بالا گوشه راست زیر ساعت، سه تا نقطه هست، علامت آپشنه، اونو بزنین بعد گزینه usb conect بعد تو اونجا می تونین چنج کنین)

حالا سوال من این بود که کسی تونسته تو رام اصلی با حالت mtp وصل شه آیا؟ مردم داریم ؟:)
چون رم من که مشکل داشت پس از آپ به 4.1 و در حالت mtp مشکل انتقال فایل به حافظه خارجیش رفع شده بود اما من می خوام برگردم به رام اصلی ;) نمــــــــــــــــــــــــِــی شــــــــــــه ( تلخیص آزاد از مرحوم حسین پناهی)

این همه نوشتم خسته شدم خدایییش لایک نداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفيق خسته نباشي
خوب مگه تو رام 4.1.2 بجز اين حالت(cameraيا mtp)،حالت ديگه اي هم هست ؟ضمنا اصلا نياز نيست ستينگ و استورج و تنظيم و فلان ،كابل رو كه بزني به گوشي خودش ميپرسه چه حالتي (cameraيا mtp)انتخاب مي كني
داداش اينو كه خودمونم ميدونستيم (من فكر كردم شما موفق شدي تو اين حالت فايل حجيم بريزي)مشكل اينجاست كه تو حالت كانكت mtp فايلهاي حجيمو نميشه ريخت و تنها راه حل اين مشكل اينه كه يا رام بريف بشه براي اتصال به طريق mass storage يا درايو متناسب با رام پيدا و نصب بشه در غير اينصورت تو رام 4.1.2 تنها راه تبادل اطلاعات سنگين فقط رم ريدر هست كه بريزي رو اس دي بعد از طريق گوشي به اينترنال مموري (مثل ديتاي بازي ها) انتقال بدي ولا غير

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم
چند تا سوال داشتم
1-باطریش خیلی ضعیفه؟؟یک روزم نمیره یعنی؟؟
2-این همه رام عوض کردن برا چیه مگه رام اصلیش مشکلش چیه؟؟
3-برچسب صفحش رو چیکار باید بکنم مثل هایر 718 پاک میشه؟؟
ممنونم

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم
چند تا سوال داشتم
1-باطریش خیلی ضعیفه؟؟یک روزم نمیره یعنی؟؟
2-این همه رام عوض کردن برا چیه مگه رام اصلیش مشکلش چیه؟؟
3-برچسب صفحش رو چیکار باید بکنم مثل هایر 718 پاک میشه؟؟
ممنونم
خوشگل پسر باطريش خوبه به نسبت بقيه گوشيهاي همرده دوستان دنباله باطري هستن كه تو گيمهاي 3d دوروز جواب بده(شوخي)
كلا خوبه تو استفاده معمولي ماله من تا 1.5 روزم دوم آورده
2-رام خوره داره ميدوني چي ميگم ديگه داداش ... وگرنه رام خودش هم خوبه هم كامل و هم روونه مصرف باطريشم خيلي يهتر از كاستوم رامهاس
3-نميخواد مثل 718 پاك كني خودش يه برچسب مات داره ميتوني از اون استفاده كني
خيالت راحت گوشي خوبيه راضيت ميكنه اساسي

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
خوشگل پسر باطريش خوبه به نسبت بقيه گوشيهاي همرده دوستان دنباله باطري هستن كه تو گيمهاي 3d دوروز جواب بده(شوخي)
كلا خوبه تو استفاده معمولي ماله من تا 1.5 روزم دوم آورده
2-رام خوره داره ميدوني چي ميگم ديگه داداش ... وگرنه رام خودش هم خوبه هم كامل و هم روونه مصرف باطريشم خيلي يهتر از كاستوم رامهاس
3-نميخواد مثل 718 پاك كني خودش يه برچسب مات داره ميتوني از اون استفاده كني
خيالت راحت گوشي خوبيه راضيت ميكنه اساسي

ممنون دوست عزیز
گارد و باطری ایناش پیدا میشه؟؟

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
ميخواستم واسه گوشي يه رم ميكرو 16 گيگ كلاس 10 بگيرم
دوستان چه ماركي يا مدلي بگيرم و از كجا ميتونم بخرم
چون بعضي دوستان گفتن گوشي با بعضي رمها درست كار نميكنه

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
رفقا هركي رو رام 4.1.2 تونسته real racing 3 رو نصب كنه لطفا به سوالات ز ير جواب بده

من فوتبال ›ماست وانتد، نيد فور 8 همه رو ريختم مثل آب خوردن اين يكي واسم شاخ شده
حتي فايل اصليشو نصب كردم و ديتا رو اومدم با واي فاي دان كنم (سيفونم اجرا كردم) بازم نشد

1- از كجا دان كردين
2- مراحل كامل نصب رو لطفا شرح دهيد

medza

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان من دوربین 4.1.2 رو حذف کردم و دوربین رام اصلی گوشی که دوستان چند صفحه قبل گذاشتم رو خواستم نصب کنم ارور داد حجمش هم خیلی کمه هرکی میتونه از رام اصلی استخراج کنه من تست کنم فقط گالری رو باید استخراج کنید چون دوربین و گالری با همن.

دوربین 4.3 رو روش نصب کردم با واسه خودش زیاد فرق نداره و همون دوربینه.

behroya

Registered User
لایک‌ها
265
عزیزان برخی مواقع انتن میپره
با خاموش روشن دوباره برقرار میشه ؟

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
این قدر به دروربین گیر ندین بهم بر میخوره ها :دی
شخصاً برای من دوربین موبایل اصلاً مهم نیست چون هنوز نانو تکنولوژی اونقدری پیشرفت نکرده که بتون لنز دوربین های اس ال آر و ... چند میلیونی رو تو موبایل جا بدن تا بعضی از دوستان راضی بشن
(از طرفی هم دلمون به 3g خوش بود که از دوربین جلوش استفاده کنیم که اونم مکالمه تصویریش ظاهراً هنوزم قطعه ! (برام خیلی جالب بود داشتم پست ها رو که میخوندم دوستان سر ساپورت کردن یا نکردن 4g سرو کله میزدن در حالی که آینده همین 3g تو کشور ما معلوم نیست چی بشه)

حالا انصافاً این عکسا رو ببینید و قضاوت کنید کدوم گوشی 480 تومنی رو میتونید پیدا کنید که همچین عکس هایی بندازه عکس هارو بدون دستکاری گذاشتم که با یکم فتوشاپ کاری عالی تر هم میشه

عکس اول بدون کاهش حجم و دستکاری

http://img.ir/Gbgc.jpg

عکس های دوم و سوم با کاهش حجم و کمی افزایش Levels و اضافه کردن افکت Auto Tone در فتوشاپ که 20 ثانیه هم طول نکشید :دی

http://img.ir/gcgc.jpg

http://img.ir/hcgc.jpg

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
ميخواستم واسه گوشي يه رم ميكرو 16 گيگ كلاس 10 بگيرم
دوستان چه ماركي يا مدلي بگيرم و از كجا ميتونم بخرم
چون بعضي دوستان گفتن گوشي با بعضي رمها درست كار نميكنه

من تیم کلاس 10 گذاشتم 16 گیگ خیلی خوب جواب میده.دوربین هم فیلمبرداری فول اچدی لگ نداره

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
بالا