• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

paryraha

Registered User
لایک‌ها
13
بچه ها کی میتونه از این گارد گوشی سفارش بده دارای رنگ بندی قشنگی هست
این لینک خرید

بیاید همگی با هم بخریم ارزون در بیاید

lafzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی قیمت دقیق الان این گوشی رو داره ؟
قیمت علائیدن میگن 650 هست فروشش ....

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
عزیزان برخی مواقع انتن میپره
با خاموش روشن دوباره برقرار میشه ؟

من 4 تا خریدم یکیش این مشکل رو داره ...

این لینک خرید

من که پایم

کسی قیمت دقیق الان این گوشی رو داره ؟
قیمت علائیدن میگن 650 هست فروشش ....

این تاپیک آقای ترابی میدن 480

http://forum.persiantools.com/t432260.html

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان بنده امروز با تولید کننده کیف وارد گفتگو شدم متاسفانه ایشون گفتن اون قسمت پلاستیکی که موبایل را به بدنه چرمی متصل میکنه خودشون تولید نمیکنند بلکه از شرکت دیگه ای میگیرن ،بعد از تماس با اون شرکت گفتن باید قالب بسازیم این خودش هزینه داره و...
در نهایت منتفی شد:(

یه سر به بازار زدم یه مدل کتابی پیدا کردم جای دوربینش هم فیت بود 25 میگفت ولی کیفتش پایین بود ،یه مدل آسانسوری هم دیدم 15 میگفت ولی عرضش از هر طرف حدود یه سانت زیاد بود به دل نمینشست
اینم یه مدل تو نت فقط دیدم

به هرحال بنده بازم تلاش میکنم تا یه تولید کننده دیگه پیدا کنم...

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
رفيق خسته نباشي
خوب مگه تو رام 4.1.2 بجز اين حالت(cameraيا mtp)،حالت ديگه اي هم هست ؟ضمنا اصلا نياز نيست ستينگ و استورج و تنظيم و فلان ،كابل رو كه بزني به گوشي خودش ميپرسه چه حالتي (cameraيا mtp)انتخاب مي كني
داداش اينو كه خودمونم ميدونستيم (من فكر كردم شما موفق شدي تو اين حالت فايل حجيم بريزي)مشكل اينجاست كه تو حالت كانكت mtp فايلهاي حجيمو نميشه ريخت و تنها راه حل اين مشكل اينه كه يا رام بريف بشه براي اتصال به طريق mass storage يا درايو متناسب با رام پيدا و نصب بشه در غير اينصورت تو رام 4.1.2 تنها راه تبادل اطلاعات سنگين فقط رم ريدر هست كه بريزي رو اس دي بعد از طريق گوشي به اينترنال مموري (مثل ديتاي بازي ها) انتقال بدي ولا غير

جواب قرمز : آقا من که از اول گفتم مشکلم چیه

حالا سوال بنده اینه که کسی می دونه تو رام اصلی چه جوری می شه گوشی رو در حالت mtp به کامپیوتر وصل کرد تو تنظیمات گشتم ولی پیدا نکردم

جواب آبی : حجیم یعنی چه قدر ؟ بنده چند تا فایل 2.5 گیگ تست کردم جواب داد و مشکلی نداشتم. شاید شما درایور qisda رو نصب نکردی ؟ همون که وقتی گوشی رو وصل می کنی یه درایو 17 مگی میاد

paryraha

Registered User
لایک‌ها
13
این لینک خرید

با یکی صحبت کردم قرار شد جواب بده اگه شما هم وارد کننده سراغ دارید خبر بدید
رنگ سفید و فرمز ش خیلی خوشم اومد
2013-03-13_17-32-14.jpg
خبر بدید چند نفر میخوان

lafzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم مشکیشو میخوام
حد اقل 5 تا

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
این لینک خرید

با یکی صحبت کردم قرار شد جواب بده اگه شما هم وارد کننده سراغ دارید خبر بدید
رنگ سفید و فرمز ش خیلی خوشم اومد

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
اقا من وقتی یه مموری کارت میذارم تو گوشی تو ستینگ تو قسمت استوریج نشون میده مموری کارت رو ولی وقتی میرم تو فایل منجر مموری کارت رو فولدرشو نشون نمیده!
چیکار کنم الان؟
همین الان امتحان کردم فقط با فایل منجر xplore مموری کارت رو نشون میده با بقیه منجر ها فقط مموری داخلی رو نشون میده!!!!!!!!!!!

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان اگه کسی 860 داره یا باهاش کار کرده نظرشو بیطرفانه بگه ممنون میشم یه انالیز از 860 بهم بگین بیشتر ایراداشو بگین

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
جواب قرمز : آقا من که از اول گفتم مشکلم چیه

جواب آبی : حجیم یعنی چه قدر ؟ بنده چند تا فایل 2.5 گیگ تست کردم جواب داد و مشکلی نداشتم. شاید شما درایور qisda رو نصب نکردی ؟ همون که وقتی گوشی رو وصل می کنی یه درایو 17 مگی میاد
دادا چند صفحه قبل تر بري ميبيني
نوشتم كه درايوش كامل نصب نميشه و فايلهاي حجيم(مثل ديتاي بازيها ) رو وقتي ميريزي وسطاش گير ميكنه و نهايتش حدود 50 مگ ميريزه و مياد بيرون
شما درايوشو كه نصب كردي هيچ اروري نداد ويندوزت يا اينكه سوالي ازت نپرسيد ؟
ماله من آخراي نصب گير ميكنه و درايور رو كامل نصب نميكنه البته اكثر دوستان هم همينطورا

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
اقا من وقتی یه مموری کارت میذارم تو گوشی تو ستینگ تو قسمت استوریج نشون میده مموری کارت رو ولی وقتی میرم تو فایل منجر مموری کارت رو فولدرشو نشون نمیده!
چیکار کنم الان؟
همین الان امتحان کردم فقط با فایل منجر xplore مموری کارت رو نشون میده با بقیه منجر ها فقط مموری داخلی رو نشون میده!!!!!!!!!!!

فایل منیجر es3آخرین ورژنش را نصب کن برو تومن منو هاش sd card analyst را بزن از منو کشویی بالا اینو اتخاب کنsdcard-ext

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان اگه کسی 860 داره یا باهاش کار کرده نظرشو بیطرفانه بگه ممنون میشم یه انالیز از 860 بهم بگین بیشتر ایراداشو بگین

اااااااااااااااااااااااااااه
داداش شما هنوز گوشي نخريدي ؟؟؟!
يا علي تحليل و بررسي
تو انجمن يكي لنوو گذاشته دو سيم كارته فكر كنم بيشتر رو دو سيم بودنش تاكيد داشتي
4 هسته اي بود و رمشم فكر كنم 1 بود و صفحه نمايش 5 باطريشم خوبه
http://forum.persiantools.com/t451576-page2.html

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
ممنون دوست عزیز نه هنو حالا چرا جوش اوردی من از اونایی ام که 11 ماه بررسی و تحلیل و یه ماهه عملی(اصالتا ژاپنی هستم) من چیزی میخرم که امتحان پس داده باشه از اولویتام هم دوسیمه بودنه که ماشالله پر از دوسیمه با کیفیت البته یکم گرون نظر خودم رو 919 وزوپو سی7 البته فعلا میخوام یه مدل پایین بگیرم تا حساب کار دستم بیاد

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
رفيق خسته نباشي
خوب مگه تو رام 4.1.2 بجز اين حالت(cameraيا mtp)،حالت ديگه اي هم هست ؟ضمنا اصلا نياز نيست ستينگ و استورج و تنظيم و فلان ،كابل رو كه بزني به گوشي خودش ميپرسه چه حالتي (cameraيا mtp)انتخاب مي كني
داداش اينو كه خودمونم ميدونستيم (من فكر كردم شما موفق شدي تو اين حالت فايل حجيم بريزي)مشكل اينجاست كه تو حالت كانكت mtp فايلهاي حجيمو نميشه ريخت و تنها راه حل اين مشكل اينه كه يا رام بريف بشه براي اتصال به طريق mass storage يا درايو متناسب با رام پيدا و نصب بشه در غير اينصورت تو رام 4.1.2 تنها راه تبادل اطلاعات سنگين فقط رم ريدر هست كه بريزي رو اس دي بعد از طريق گوشي به اينترنال مموري (مثل ديتاي بازي ها) انتقال بدي ولا غير
اگه مودمتون وایرلس داره می تونین فایلهای داخل کامپیوتر رو به اشتراک بزارین و با es file explorer بهشون دسترسی داشته باشین اینجوری حتی نیاز نیست گوشی رو با سیم به کامپیوتر وصل کنین
البته من این روش رو رو این گوشی تست نکردم چون هنوز گوشی دستم نرسیده ولی قاعدتا باید رو این گوشی هم کار بده

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
بنظرم یکی از دلایلی که OTG روی این دستگاه نیست گشادی بیش از حد برنامه نویسای این گوشی هست و مخلص کلام پشتیبانی نرم افزاری ضعیف بر اثر کمبود منابع مالی! شانس بیارید یه گیک پیدا بشه از این گوشی خوشش بیاد بیاد یه حال اساسی بتون بده

این لینک خرید

تنها رنگی که موجود نیست مشکی هست. بکار خیلیا غیر از مشکی نمیاد

Last edited:

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
رفقا هركي رو رام 4.1.2 تونسته real racing 3 رو نصب كنه لطفا به سوالات ز ير جواب بده

من فوتبال ›ماست وانتد، نيد فور 8 همه رو ريختم مثل آب خوردن اين يكي واسم شاخ شده
حتي فايل اصليشو نصب كردم و ديتا رو اومدم با واي فاي دان كنم (سيفونم اجرا كردم) بازم نشد

1- از كجا دان كردين
2- مراحل كامل نصب رو لطفا شرح دهيد

یعنی هیچ کس اینو نصب نکرده ...؟

بالا