• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

Hadei

Registered User
لایک‌ها
22
ارادت داداشم .... ایشالله درست میکنم .... فقط دوست قول قطعی نمیدم درمورد OTG چون یه سری مسائلی هست با ولتاژ و CPU که واقعا امکان داره گوشی کلا ساپورت نکنه و چیزه جالبی که اینجا هست گوشـــــی من قراره پیش مرگ بشه.... :) ولی عب نداره همین که یه کار مفیدی بکنم خیلیه ........... دوستان در مورد ریکاوری منتظرم ... مشکلی پیش نمیاد دوستان ....

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ارادت داداشم .... ایشالله درست میکنم .... فقط دوست قول قطعی نمیدم درمورد OTG چون یه سری مسائلی هست با ولتاژ و CPU که واقعا امکان داره گوشی کلا ساپورت نکنه و چیزه جالبی که اینجا هست گوشـــــی من قراره پیش مرگ بشه.... :) ولی عب نداره همین که یه کار مفیدی بکنم خیلیه ........... دوستان در مورد ریکاوری منتظرم ... مشکلی پیش نمیاد دوستان ....

هادی جان بنده دنبال کارات هستم و منتظرم گوشی برسه دستم و تست کنم ولی سعی کن فایلی که بعنوان دولوپ میدی بیرون (البته با افتخار!) سعی کن کمترین باگ رو داشته باشه و آسیب جدی به گوشی نرسونه آخه خودت میدونی وضع ما ایرانی ها چجوریه و گارانتی توو ایران یعنی ...
امیدوارم برداشت بد از حرفام نکنی داداش ;) پیشاپیش عید رو تبریک میگم و از زحمتات قدردانی میکنم

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
شرمنده داداش گوشی منم دستم نرسیده........وگرنه ریکاوری رو بخوردش میدادم.........
خب داداش علم زیاد هم دردسر سازه:)

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
فدات.یدونه ای
بک اپت رو دانلود کردم نصبش کردم
مشکلم برطرف شد.بازی های گیم لافت درست شدند.همشون کار میکنند دیگه
ما خیلی مخلصیما:rolleyes:

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
آقا حمید فهمیدین مشکل از کجا بود؟؟؟؟؟؟

hamidxzzz

Registered User
لایک‌ها
19
نه خیلی طول میکشه برای شما
این چون پلیمری هست مثل گوشی سونی زود باید شارژ شه و برای من 2 ساعته فول شارژ میشه
حتما یه کاری کردین.شاید با فکتوری ریست خوب شه

نه داداش کاری نکردم خاموش هم میکنم میزنم ولی موقع خاموش بودن بیشتر بیشتر میکشه شارژ بشه و حتی batery Guru رو هم نصب کردم ولی...

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
فدات.یدونه ای
بک اپت رو دانلود کردم نصبش کردم
مشکلم برطرف شد.بازی های گیم لافت درست شدند.همشون کار میکنند دیگه
ما خیلی مخلصیما:rolleyes:

قربون شما :)

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

jabarsink2000

Registered User
لایک‌ها
16
Last edited:

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
دوستانی که تازه میخرن طبق متن زیر گوشی رو شارژ کنند،ترجمه و از سایت رسمی خود هایر گرفته شده
1, the use of mobile phone battery
Currently on the market generally have nickel-cadmium batteries, nickel metal hydride batteries, lithium-ion battery of three cell phone batteries, three charging time, standby time and the use of maintenance varies. Generally mobile phone battery for the first time, you should ensure that the charging time in the previous 10 hours to fully activate the activity of chemical substances to ensure that the battery capacity and service life. This three precautions when using the battery as follows: 1. Nickel-cadmium batteries have a strong memory effect, charging should ensure that the battery is exhausted, or use the "discharger" will be discharging, otherwise it will affect battery life. Such battery charging time is longer, after the end of the show charging, recharging 3 to 4 hours to get ready for the best results. 2. Although nickel-metal hydride rechargeable batteries memory is not strong, but the use of the best to wait until the battery runs out and then charge, to be achieved "charge complete" after continuous charging 2-3 hours. 3. Lithium-ion battery charging time shorter standby time and long life, and you can recharge it after use, there is no charge memory effect. But the best is still to follow when using a rechargeable battery runs out, the use of each charge is full of ways to prolong battery life.

heronet

Registered User
لایک‌ها
0

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
من خیلی سرچ کردم در مورد این آپدیت
مشخص نیست چیه تا دانلود نشه
ولی خوب چیز های جالبی پیدا کردم
مثل اینکه در سراسر چین فروشگاه داره و حتی گوشی با گارانتی ارائه میشه
تقریبا در تمام شهرهاش شعبه ی فروش یا پشتیبانی داره . . .

cyres

Registered User
لایک‌ها
673

Hadei

Registered User
لایک‌ها
22
عاقا یکی بیاد این ریکاوری رو بتسته ما ببینیم چی کار کردیم اخه !! (-_-)

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
عاقا یکی بیاد این ریکاوری رو بتسته ما ببینیم چی کار کردیم اخه !! (-_-)

خداییش از من و شما فضول تر تو این انجمن نیست :D
ریکاوری رو با فست بوت فلش کردم،بالا نمیاد،وارد ریکاوری میزنی بشه،یه ال ای دی آبی میخوره ریست میشه گوشی میاد بالا

Hadei

Registered User
لایک‌ها
22
خداییش از من و شما فضول تر تو این انجمن نیست :D
ریکاوری رو با فست بوت فلش کردم،بالا نمیاد،وارد ریکاوری میزنی بشه،یه ال ای دی آبی میخوره ریست میشه گوشی میاد بالا

دوباره روش کار میکنم .......... ای کاش گوشی خودم بود :(

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
انشاالله گوشی شما و خودم هر چی زودتر برسه داداش:rolleyes:
واسه من که فرقی نمیکنه ولی واسه شما هر چی زودتر برسه به نفع ماست :blush:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359
من خیلی سرچ کردم در مورد این آپدیت
مشخص نیست چیه تا دانلود نشه
ولی خوب چیز های جالبی پیدا کردم
مثل اینکه در سراسر چین فروشگاه داره و حتی گوشی با گارانتی ارائه میشه
تقریبا در تمام شهرهاش شعبه ی فروش یا پشتیبانی داره . . .

بله.من دیدم اینا رو.مثل glx خودمونه.تو شهر شنزن خیلی نمایندگی داره

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
طبق اطلاعاتی که من دارم باتری این گوشی از نوع لیتیوم یون هستش(Li-on):

لیتیوم – یون :آن را با نماد ( (Li-Ion میشناسیم در دهه ی اخیر سراسر حوزه ی صنعت وسا یل الکتریکی قابل حمل به ویژه تلفن همراه را اشغال کرده اند این نوع با تریها برتریهای بسیاری
نسبت به با تریهای قدیمی دارند از جمله آ نها، این است که وزن کمتری نسبت به نیکل متان هیبریدها دارند (حدودا" نصف) و40% هم از این نوع باتریها کوچکترند به علت نبود پدیده ی اثر
حافظه در آ نها ،ماندگاری بیشتری نسبت به دیگر با تریها دارند و اگر ما بدانیم که چگونه از این باتری استفاده ی صحیح داشته باشیم بین 300 تا 500 بار قابلیت شارژ شدن دارند یعنی اگر
تلفن همراه خود را یک روز در میان شارژ کنیم حدود 3 سال میتوانیم از با تری تلفن همراه خود استفاده کنیم این باتری به علت نداشتن عناصر مضر وسمی مانند کادمیوم وجیوه برای
محیط زیست هم بی خطراست.

این نوع باتریها بر خلاف باتریهای قدیمی نیاز به شارژ اولیه ی 12 ساعتی ندارند زیرا ساختار انها کاملا" با باتریهای قدیمی متفاوت است و شارژ اولیه برای آ نها در کارخانه انجام شده است
و اگر ما آ نها را مدت زمان زیادی به شارژ بزنیم باعث شده ایم که یونهای آ ن از بین برود وزودتر خراب شود میدانیم که هر با تری ای ظرفیت خاصی دارد این نوع باتریها هم به همین صورت
ظرفیتی دارند ،اشاره کردیم که حداکثر توان باتری ر(Li-ion) 500 بار شارژ است حال اگر تلفن همراه مدتی طولانی در شارژ بماند وقتی که شارژ گوشی فول شود (100%) قطعه ای که در
گوشی تعبیه شده موجب قطع شدن جریان برق میشود و زمانی که شارژ گوشی 99% شد دوباره جریان برق را وصل میکند در واقع بارها و بارها سیکل شارژ از 99 به 100% انجام میشود
و همین امر باعث میشود ما از تعداد دفعاتی که می توانیم یک باتری لیتیوم یون را شارژ کنیم کم شود پس نکته ای که در می یابیم این است که شارژ اولیه طولانی مدت (Li-ion) معنایی
ندارد و صرفا" باعث ضعیف شدن ان می شود .

زمانی تلفن همراه خود را شارژ کنید که به میزان (5 تا 10) در صد شارژ در آ ن باقی مانده باشد و زمانی که شارژ کامل شد جریان برق را قطع کنید که بیش از حد در برق نماند ،دوم این که
سعی کنید از شارژ اصلی گوشی خود برای شارژ استفاده کنید و سوم این نوع باتری ها به دمای زیاد (بیش از 45 درجه) حساسند،سعی کنیم تلفن همراه خود را در زیر نور مستقیم
آفتاب ومکان های گرم قرار ندهیم.

منابع:ویکی پدیا و سپاهان همراه و موبایلستان

H.A.M.I.D.R.E.Z.A

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان ما گوشی رو میزنیم شارژ گوشی تا 100 در صد شارژ میشه ولی همچنان شارژرش داغه!حتی تا 20 دقیقه بعد از فول شارژ شدن هم داغه!

این یعنی خودش جریان رو قطع نمیکنه؟کسی از دوستان این مورد رو تست کردن؟

گوشی ما تقریبا 2:30 ساعت طول میکشه از 0 با 100 برسه.

یه سوال دیگه اون اپدیتی که دادین کسی نصب کرده؟
4.1 هست؟
ارزش نصب داره؟با چه برنامه ای میشه فلش زد؟

بالا