• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
بچه ها منم گوشیمو گرفتم ، فقط می تونم بگم ، واوووووووووووووووووو :eek:

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان یه سوال ایا راهی هست اطلاعات سیم کارت رو کپی کرد؟؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
قابل توجه بچه های اصفهان رم سیلکون پاور 16 گیگ 40 تومن-اپسر 32گیگ 80 تومن----->پل شهرستان

emad0404

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید چند روزی میشه که میخوایم به صورت هیئتی چندتا از این گوشی را بخریم.
چند تا سوال داشتم از خدمت دوستان.
1-تاچ گوشی چه طور مثل چه گوشی ای میمونه؟ضعیف یا بد نیست یا خوب یا عالی؟
2-کیفیت صفحه نمایشش چه طور؟مثل چه گوشی ای؟
3-کیفیت ساخت تنش چه طور به نظر شما؟
4-خیلی داغ نمیکن وقتی درگیرش میکنی؟
باطریش چه طور چند ساعتی دوام داره؟
با تشکر

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
ببخشید چند روزی میشه که میخوایم به صورت هیئتی چندتا از این گوشی را بخریم.
چند تا سوال داشتم از خدمت دوستان.
1-تاچ گوشی چه طور مثل چه گوشی ای میمونه؟ضعیف یا بد نیست یا خوب یا عالی؟
2-کیفیت صفحه نمایشش چه طور؟مثل چه گوشی ای؟
3-کیفیت ساخت تنش چه طور به نظر شما؟
4-خیلی داغ نمیکن وقتی درگیرش میکنی؟
باطریش چه طور چند ساعتی دوام داره؟
با تشکر

1-تاچ گوشی چه طور مثل چه گوشی ای میمونه؟ضعیف یا بد نیست یا خوب یا عالی؟ عالی ، اس3
2-کیفیت صفحه نمایشش چه طور؟مثل چه گوشی ای؟ عالی دقیقا صفحه نمایش آیفون 4 بکار رفته رزولیشن از اس3 هم بالاتره (از لحاظ رنگ سوپر امو ال ای دی بهتره)
3-کیفیت ساخت تنش چه طور به نظر شما؟ خوبه در حد قیمتش،من از سامسونگ بیشتر خوشم اومده
4-خیلی داغ نمیکن وقتی درگیرش میکنی؟ آره بازی سنگین باشه داغ میکنه (مثل همه گوشیا)
باطریش چه طور چند ساعتی دوام داره؟ (بازی مداوم نیم روز) دست نزنی بهش 2روز شایدم بیشتر ،با استفاده معمولی واسه من 1.5 روز دووم میاره

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
قابل توجه بچه های اصفهان رم سیلکون پاور 16 گیگ 40 تومن-اپسر 32گیگ 80 تومن----->پل شهرستان

حاجي مطمئني!؟!؟
شايد بدون گارانتيش باشه وگرنه اين قيمت جايي سراغ داري با گارانتي مادام يه شماره اي ادرسي بده مزاحمش شيم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
حاجي مطمئني!؟!؟
شايد بدون گارانتيش باشه وگرنه اين قيمت جايي سراغ داري با گارانتي مادام يه شماره اي ادرسي بده مزاحمش شيم

منم دارم تحقیق میکنم چه رمی بگیرم هرکی یه نظری داره - لطفا کمک کنید تا بهترین انتخاب رو دوستان داشته باشن تا با خیال آسوده خرید کنن - اون بنده خدا اگه با اون قیمت داره شماره تلفن بده یکی سفارش بدم واس خودم

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
1-تاچ گوشی چه طور مثل چه گوشی ای میمونه؟ضعیف یا بد نیست یا خوب یا عالی؟ عالی ، اس3
2-کیفیت صفحه نمایشش چه طور؟مثل چه گوشی ای؟ عالی دقیقا صفحه نمایش آیفون 4 بکار رفته رزولیشن از اس3 هم بالاتره (از لحاظ رنگ سوپر امو ال ای دی بهتره)
3-کیفیت ساخت تنش چه طور به نظر شما؟ خوبه در حد قیمتش،من از سامسونگ بیشتر خوشم اومده[/COLOR]

حاجي برام سواله،با اس 3داري مقايسه ميكني الان 2تا گوشي كنار هم مقايسه كردي
از هر لحاظ فكر ميكنم اصلا به اس 3كه هيچ به اس 2هم صفحه نمايشش نميرسه! صفحه نمايشش خوبه كيفيتش ولي بازم فكر نميكنم به آيفون برسه...
من اين گوشيو دقيقا با 718ش مقايسه كردم،718كيفيت صفحه ش بالاتر و رنگها رو خيلي بهتر نشون ميداد!
به نظر من اين صفحه نمايش فقط يه كم كنتراستش بالاتره و اصلا در حد اون اسم و مشخصاتش نيست

arminjahan

Registered User
لایک‌ها
128
از هر لحاظ فكر ميكنم اصلا به اس 3كه هيچ به اس 2هم صفحه نمايشش نميرسه! صفحه نمايشش خوبه كيفيتش ولي بازم فكر نميكنم به آيفون برسه...
من اين گوشيو دقيقا با 718ش مقايسه كردم،718كيفيت صفحه ش بالاتر و رنگها رو خيلي بهتر نشون ميداد!
به نظر من اين صفحه نمايش فقط يه كم كنتراستش بالاتره و اصلا در حد اون اسم و مشخصاتش نيست

عزیز دلم همین الان با s2 مقایسه کردم
کیفیت صفحه نمایش هایر واقعی نشون میده اما s2 تصاویرو شارپ نشون میده و کاملا غیرواقعی، 100% کیفیت هایر تائید میشه

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322

شمام گیر دادی بما هاا :lol: اینا رو میگم و همیشه با اس3 یا اس2 یا نوت2 مقایسه میکنم چون داشتمشون! باهاش کار کردم!

ببینید این صفحه نمایش عینه آیفون 4 هستش تا اینجارو قبول دارید دیگه؟ باور نمیکنید ببرید کنار یه آیفون4 مقایسه کنید... خب الان میگم 100% از نوت 2 بهتره چون واسه 5اینچ تراکم خیلی کمه که این خیلی بیشتر به دل میشینه... و از اس2 و اس 3 هم از لحاظ رزولیشن و تراکم پیکسلی بهتره ولی از لحاظ رنگ اونا خیلی بهترن! این قسمتم همه جا اشاره کردم نگفتم که از اس 3 بهتره! الان یه کلیات بگم بهتون : با توجه به اینکه قبلا داشتمشون اگه 2میلیون پول واسه گوشی کنار بزارم ، باز شخصا میام این هایر رو میخرم! چون همه ی کاراییکه اس 3 میتونه بکنه اینم میتونه پس لوزومی نداره برم اس3 بخرم :cap:

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
عزیز دلم همین الان با s2 مقایسه کردم
کیفیت صفحه نمایش هایر واقعی نشون میده اما s2 تصاویرو شارپ نشون میده و کاملا غیرواقعی، 100% کیفیت هایر تائید میشه

غیر واقعی بودن تصاویر سوپر آمو ال ای دی رو قبول دارم،اما کاملا سلیقه اییه این موضوع،من ایکس پریا اس م رو از اس 2 بیشتر قبول داشتم،صفحه نمایش هایر هم بین ایکس پریا اس و اس 2 میتونم تعریفش کنم،اما از لحاظ رنگ بندی و نمایش رنگ ها ضعف داره خیلی هم ضعف داره،مقایسه با 718 کردم که میگم

شمام گیر دادی بما هاا :lol: اینا رو میگم و همیشه با اس3 یا اس2 یا نوت2 مقایسه میکنم چون داشتمشون! باهاش کار کردم!

ببینید این صفحه نمایش عینه آیفون 4 هستش تا اینجارو قبول دارید دیگه؟ باور نمیکنید ببرید کنار یه آیفون4 مقایسه کنید... خب الان میگم 100% از نوت 2 بهتره چون واسه 5اینچ تراکم خیلی کمه که این خیلی بیشتر به دل میشینه... و از اس2 و اس 3 هم از لحاظ رزولیشن و تراکم پیکسلی بهتره ولی از لحاظ رنگ اونا خیلی بهترن! این قسمتم همه جا اشاره کردم نگفتم که از اس 3 بهتره! الان یه کلیات بگم بهتون : با توجه به اینکه قبلا داشتمشون اگه 2میلیون پول واسه گوشی کنار بزارم ، باز شخصا میام این هایر رو میخرم! چون همه ی کاراییکه اس 3 میتونه بکنه اینم میتونه پس لوزومی نداره برم اس3 بخرم :cap:
بابا دوست داریم بهت گیر میدیم :D
چیکار کنم،سامسونگ تو گوشی ها عروسه :D ازش حرف بزنی ازت حرف میزنم :D
منم دقیقا و دقیقا همین حرف شما رو تکرار میکنم،رنگ بندی ضعف داره،حتی نسبت به اس 2،دیگه اس 3 که هیچ . . .
ولی کیفیتش خوبه،از کار کردن باهاش هم لذت میبرم
ولی من اگه 2میلیون پل کنار داشته باشم باهاش پیکارن 82-81 تمیز میخرم میندازم زیر پام،پول به گوشی نمیدم :D

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
غیر واقعی بودن تصاویر سوپر آمو ال ای دی رو قبول دارم،اما کاملا سلیقه اییه این موضوع،من ایکس پریا اس م رو از اس 2 بیشتر قبول داشتم،صفحه نمایش هایر هم بین ایکس پریا اس و اس 2 میتونم تعریفش کنم،اما از لحاظ رنگ بندی و نمایش رنگ ها ضعف داره خیلی هم ضعف داره،مقایسه با 718 کردم که میگم

بابا دوست داریم بهت گیر میدیم :D
چیکار کنم،سامسونگ تو گوشی ها عروسه :D ازش حرف بزنی ازت حرف میزنم :D
منم دقیقا و دقیقا همین حرف شما رو تکرار میکنم،رنگ بندی ضعف داره،حتی نسبت به اس 2،دیگه اس 3 که هیچ . . .
ولی کیفیتش خوبه،از کار کردن باهاش هم لذت میبرم
ولی من اگه 2میلیون پل کنار داشته باشم باهاش پیکارن 82-81 تمیز میخرم میندازم زیر پام،پول به گوشی نمیدم :D

:lol: والا ، کلا گوشی بالای 1میلیون جاذبه شدیدی داره توی گلاب به روتون میوفته تو چاه :lol:

hamidreza722

Registered User
لایک‌ها
359

دیگه خالی نبند الکی :).صفحه نمایش 910 خیلی بهتر از 718 هستش.منم این 2 تا گوشی رو دارم.در ثانی سامسونگ تو دروغ گویی و کلاه برداری و تبلیغات حرف اول رو میزنه
میگی نه تو همین انجمن برو تاپیک دروغ گویی سامسونگ در رابطه با اس 4 رو ببین که موقع اجرای برنامه های امتیاز بندی گرفیکش به طور موقت اورکلاک میشه تا امتیاز بیشتر بگیره
من همیشه از سامسونگ بدم میومده.سونی عالیه-ال جی خوبه ولی ساپورت خوبی نداره-اچ تی سی هم خوبه

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293

chaterplus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بالاخره من امروز رم 16 گیگ sandisk ultra گرفتم . از خرید خودم هم راضی ام. به قیمت 50 با گارانتی لایف تایم.
مشخصات خوبی هم داره :

Class 10 rating and UHS Speed Class 1** for flawless video capture
Available in capacities up to 64GB**
Boosts the memory of your mobile device
Waterproof**, x-ray proof**, temperature proof**, and shockproof**
Includes SanDisk Memory Zone App** for Android

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
بالاخره من امروز رم 16 گیگ sandisk ultra گرفتم . از خرید خودم هم راضی ام. به قیمت 50 با گارانتی لایف تایم.
مشخصات خوبی هم داره :

Class 10 rating and UHS Speed Class 1** for flawless video capture
Available in capacities up to 64GB**
Boosts the memory of your mobile device
Waterproof**, x-ray proof**, temperature proof**, and shockproof**
Includes SanDisk Memory Zone App** for Android

از کجا گرفتی داداش؟ من هنوز موندم که از کدوم فروشنده بخرم بیزحمت پ.خ بزن - ممنون

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
بنا به گفته cyres جون رتبه رم ها (مموری کارت)
1-تیم
2-اپیسر
بعدا ساندیک

heronet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اگه از بچه ها کسی پشت گوشیو باز کرده لطفا یه آموزش بزاره تا ما هم استفاده کنیم چون تو یکی از پستا دیدم که پشت گوشی باز کرده بودن با تشکر .

بالا