arminjahan
Registered User
- نوشتهها
- 300
- لایکها
- 128
بچه ها منم گوشیمو گرفتم ، فقط می تونم بگم ، واوووووووووووووووووو 
قابل توجه بچه های اصفهان رم سیلکون پاور 16 گیگ 40 تومن-اپسر 32گیگ 80 تومن----->پل شهرستان
ببخشید چند روزی میشه که میخوایم به صورت هیئتی چندتا از این گوشی را بخریم.
چند تا سوال داشتم از خدمت دوستان.
1-تاچ گوشی چه طور مثل چه گوشی ای میمونه؟ضعیف یا بد نیست یا خوب یا عالی؟
2-کیفیت صفحه نمایشش چه طور؟مثل چه گوشی ای؟
3-کیفیت ساخت تنش چه طور به نظر شما؟
4-خیلی داغ نمیکن وقتی درگیرش میکنی؟
باطریش چه طور چند ساعتی دوام داره؟
با تشکر
قابل توجه بچه های اصفهان رم سیلکون پاور 16 گیگ 40 تومن-اپسر 32گیگ 80 تومن----->پل شهرستان
حاجي مطمئني!؟!؟
شايد بدون گارانتيش باشه وگرنه اين قيمت جايي سراغ داري با گارانتي مادام يه شماره اي ادرسي بده مزاحمش شيم
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta
1-تاچ گوشی چه طور مثل چه گوشی ای میمونه؟ضعیف یا بد نیست یا خوب یا عالی؟ عالی ، اس3
2-کیفیت صفحه نمایشش چه طور؟مثل چه گوشی ای؟ عالی دقیقا صفحه نمایش آیفون 4 بکار رفته رزولیشن از اس3 هم بالاتره (از لحاظ رنگ سوپر امو ال ای دی بهتره)
3-کیفیت ساخت تنش چه طور به نظر شما؟ خوبه در حد قیمتش،من از سامسونگ بیشتر خوشم اومده[/COLOR]
حاجي برام سواله،با اس 3داري مقايسه ميكني الان 2تا گوشي كنار هم مقايسه كردي
از هر لحاظ فكر ميكنم اصلا به اس 3كه هيچ به اس 2هم صفحه نمايشش نميرسه! صفحه نمايشش خوبه كيفيتش ولي بازم فكر نميكنم به آيفون برسه...
من اين گوشيو دقيقا با 718ش مقايسه كردم،718كيفيت صفحه ش بالاتر و رنگها رو خيلي بهتر نشون ميداد!
به نظر من اين صفحه نمايش فقط يه كم كنتراستش بالاتره و اصلا در حد اون اسم و مشخصاتش نيست
حاجي برام سواله،با اس 3داري مقايسه ميكني الان 2تا گوشي كنار هم مقايسه كردي
از هر لحاظ فكر ميكنم اصلا به اس 3كه هيچ به اس 2هم صفحه نمايشش نميرسه! صفحه نمايشش خوبه كيفيتش ولي بازم فكر نميكنم به آيفون برسه...
من اين گوشيو دقيقا با 718ش مقايسه كردم،718كيفيت صفحه ش بالاتر و رنگها رو خيلي بهتر نشون ميداد!
به نظر من اين صفحه نمايش فقط يه كم كنتراستش بالاتره و اصلا در حد اون اسم و مشخصاتش نيست
عزیز دلم همین الان با s2 مقایسه کردم
کیفیت صفحه نمایش هایر واقعی نشون میده اما s2 تصاویرو شارپ نشون میده و کاملا غیرواقعی، 100% کیفیت هایر تائید میشه
بابا دوست داریم بهت گیر میدیمشمام گیر دادی بما هاا :lol: اینا رو میگم و همیشه با اس3 یا اس2 یا نوت2 مقایسه میکنم چون داشتمشون! باهاش کار کردم!
ببینید این صفحه نمایش عینه آیفون 4 هستش تا اینجارو قبول دارید دیگه؟ باور نمیکنید ببرید کنار یه آیفون4 مقایسه کنید... خب الان میگم 100% از نوت 2 بهتره چون واسه 5اینچ تراکم خیلی کمه که این خیلی بیشتر به دل میشینه... و از اس2 و اس 3 هم از لحاظ رزولیشن و تراکم پیکسلی بهتره ولی از لحاظ رنگ اونا خیلی بهترن! این قسمتم همه جا اشاره کردم نگفتم که از اس 3 بهتره! الان یه کلیات بگم بهتون : با توجه به اینکه قبلا داشتمشون اگه 2میلیون پول واسه گوشی کنار بزارم ، باز شخصا میام این هایر رو میخرم! چون همه ی کاراییکه اس 3 میتونه بکنه اینم میتونه پس لوزومی نداره برم اس3 بخرم :cap:
غیر واقعی بودن تصاویر سوپر آمو ال ای دی رو قبول دارم،اما کاملا سلیقه اییه این موضوع،من ایکس پریا اس م رو از اس 2 بیشتر قبول داشتم،صفحه نمایش هایر هم بین ایکس پریا اس و اس 2 میتونم تعریفش کنم،اما از لحاظ رنگ بندی و نمایش رنگ ها ضعف داره خیلی هم ضعف داره،مقایسه با 718 کردم که میگم
بابا دوست داریم بهت گیر میدیم
چیکار کنم،سامسونگ تو گوشی ها عروسهازش حرف بزنی ازت حرف میزنم
منم دقیقا و دقیقا همین حرف شما رو تکرار میکنم،رنگ بندی ضعف داره،حتی نسبت به اس 2،دیگه اس 3 که هیچ . . .
ولی کیفیتش خوبه،از کار کردن باهاش هم لذت میبرم
ولی من اگه 2میلیون پل کنار داشته باشم باهاش پیکارن 82-81 تمیز میخرم میندازم زیر پام،پول به گوشی نمیدم![]()
غیر واقعی بودن تصاویر سوپر آمو ال ای دی رو قبول دارم،اما کاملا سلیقه اییه این موضوع،من ایکس پریا اس م رو از اس 2 بیشتر قبول داشتم،صفحه نمایش هایر هم بین ایکس پریا اس و اس 2 میتونم تعریفش کنم،اما از لحاظ رنگ بندی و نمایش رنگ ها ضعف داره خیلی هم ضعف داره،مقایسه با 718 کردم که میگم
بالاخره من امروز رم 16 گیگ sandisk ultra گرفتم . از خرید خودم هم راضی ام. به قیمت 50 با گارانتی لایف تایم.
مشخصات خوبی هم داره :
Class 10 rating and UHS Speed Class 1** for flawless video capture
Available in capacities up to 64GB**
Boosts the memory of your mobile device
Waterproof**, x-ray proof**, temperature proof**, and shockproof**
Includes SanDisk Memory Zone App** for Android