• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسائل و مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی Haier HW-W910

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
ترفند استفاده از کل فضای صفحه نمایش و رسیدن به رزولوشن 1280
مناسب برای همه گوشی هایی که دکمه فیزیکی ندارند یا دکمه خراب شده هست
حذف Nav Bar

با این کار منو برنامه Savior همیشه در دسترس بوده. قابلیت جابه جایی و شفافیت و اندازه و تعداد آیکون ها می باشد.
همچنین دیگر قسمتی از صفحه به طور کامل در اختیار این دکمه ها نیست که باعث افزایش رزولوشن می شود.
این نوار همیشه روی صفحه وجود دارد. در صورت دلخواه می تونید اونو به آیکون کوچکی تبدیل کنید.

1 گوشی خود را روت کنید.
2 ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید.
چندین برنامه برای این کار و سفارشی کردن navbar وجود دارد.
3 برنامه Buttom Savior را اجرا کنید. و استار را بزنید.
این برنامه آخرین نسخه پولی این برنامه هست.

لینک و عکس های برنامه
https://play.google.com/store/apps/d...wkey.pro&hl=en

دارای گزینه های شخصی سازی زیادی است که با کمی کنجکاوی متوجه تمام آن ها می شوید.
4 این بار از برنامه full screen toggle گزینه disable را انتخاب کنید.
با این کار دکمه های دیفالت گوشی شما با یک بار ریستارت کردن گوشی از ناپدید می شود.
از امکانات جدید گوشی خود لذت ببرید.

فایل ها رو در اینجا آپلود کردم.
http://forum.masterbuy.ir/attachments/28d1376325205-remove-navbar-www.forum.masterbuy.ir-.zip

اختصاصی پرشین: اگر نگاه کنید توی دوتا عکس پایین .. عکس امکانات عکس برداری 360 درجه در رام 4.1.2 هست. اولی عکس 360 درجه از پذیرایی خونه هست. دومی هم میحط برنامه. فوق العاده برنامه جالبی هست.

ریکاوری انگلیسی بدون مشکل
دانلود cwm به زبان انگلیسی (برای دانلود باید عضو سایت بشوید) : دانلود

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
مزایا ومعایب کیبورد هایی که تست کردم:
کیبورد خود گوشی بعد از آپديت مشکلش این بود که علامت سوال فارسی را وارونه نشون میداد. رم اشغال شده =25مگ
گوگل کیبورد تو قسمت مسجینگ دکمه اینتر نداشت و جاشو به دکمه اسمیل میداد. رم اشغال شده =21مگ
اسمارت کیبورد هم دقیقا مشکل گوگل کیبورد را داشت. رم اشغال شده=14مگ
الان swfitkey نصب کردم اتو کامپلیتش واقعا هوشمنده، تم های متعدد ی داره، درکل عالیه رم اشغال شده =35مگ

توجه اینا ماکزیمم فضای اشغالیه در حالت مینیمم تا 10مگ هم پایین میاد

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

Last edited:

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
کیبورد خود گوشی بعد از آپديت مشکلش این بود که علامت سوال فارسی را وارونه نشون میداد. رم اشغال شده =25مگ
گوگل کیبورد تو قسمت مسجینگ دکمه اینتر نداشت و جاشو به دکمه اسمیل میداد. رم اشغال شده =21مگ
الان swfitkey نصب کردم اتو کامپلیتش واقعا هوشمنده، تم های متعدد ی داره، درکل عالیه رم اشغال شده =35مگ

داداش اسمارت کیبورد هم امتحان کن هم تم های زیادی داره هم فضای اشغالیش تو رم 11 مگ هست

داریوش2000

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان من نمیدونم چرا وقتی بازی تمپل ران رو نصب کردم صفحه اول بازی میاد همونجا متوقف میشه بعد چند دقیقه هم کلا میاد بیرون یه بازی 50 مگابایتی دیگه هم نصب کردم همینجوری شد

این مشکلش از کجاست راهنمایی کنین لطفا

S-ARM

Registered User
لایک‌ها
261
اسمارت کیبورد هم دقیقا مشکل گوگل کیبورد را داشت. رم اشغال شده=14مگ

در مورد smart keyboard برید توی تنظیمات گزینه ای هست که اسمایل ها رو خاموش کنه
در مورد گوگل کیبرد اگه برنامه مسیج شما go sms بشه دیگه اسمایل رو به جای اینتر نشون نمیده

گوگل بهترین کیبرده

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان این دوربین اندروید 4.0.4 هستش
لطفا بینید تو 4.1.2 کار میکنه.............ممنون
Download File : Camera.apk

کار نمیکنه (نصب نمیشه). علتش هم اینه که برنامه سیستمیه و باید با رام نصب شه. شما این فایل رو با برنامه دوربین رامی که میخای نصب کنی جایگزین کنید احتمالا کار میکنه. برای اینکار باید فایل update.zip رو با winrar باز کنید و در قسمت system/app این فایل رو درگ کنید تا به برنامه ها اضافه بشه. موقع نصب رام این فایل هم با بقیه نصب میشه. البته با توجه به اینکه برنامه دوربین اصلی هم داخل رام هست فکر میکنم باید جایگزین کنید

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
پچ های کاربردی برای w910 (نصب از طریق منو ریکاوری) - ویژه رام 4.1.2

نکته: مسئولیت نصب پچ ها به عهده خودتون ، قبل از نصب پچ ها از رام تون بک آپ بگیرید ، این پچ ها مخصوص رام 4.1.2 هستش ( شاید روی رام 4.0.4 و... کار کنه هر کسی آزمایش کرد به ما هم خبر بده)

* پچ بهبود کارایی باطری: MediaFire - Online Space for your documents, photos, videos, and music.

* پچ تغییر آیکون باطری ، آنتن و .... : is'Rom_v2_RestaurarBarraEstado.zip

* پچ مشاهده سرعت دانلود در نوار وضعیت : is'Rom_v2_Patch-netSpeed-ls.zip

و اما رام ( همون رامهای قبلی اند فکر کنم)

رام آندروید 4.1.2 -2.03 (بدون دکمه، BOTTON منظور دکمه های مجازی) : update - Download - 4shared
رام 4.1.2 با دکمه های اصلی: update - Download - 4shared

تصاویر:
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
کار نمیکنه (نصب نمیشه). علتش هم اینه که برنامه سیستمیه و باید با رام نصب شه. شما این فایل رو با برنامه دوربین رامی که میخای نصب کنی جایگزین کنید احتمالا کار میکنه. برای اینکار باید فایل update.zip رو با winrar باز کنید و در قسمت system/app این فایل رو درگ کنید تا به برنامه ها اضافه بشه. موقع نصب رام این فایل هم با بقیه نصب میشه. البته با توجه به اینکه برنامه دوربین اصلی هم داخل رام هست فکر میکنم باید جایگزین کنید

میشه یه بار دیگه با برنامه برنامهRoot unstaller pro نصبش کنید ببینید جواب میده

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
پچ های کاربردی برای w910 (نصب از طریق منو ریکاوری) - ویژه رام 4.1.2

نکته: مسئولیت نصب پچ ها به عهده خودتون ، قبل از نصب پچ ها از رام تون بک آپ بگیرید ، این پچ ها مخصوص رام 4.1.2 هستش ( شاید روی رام 4.0.4 و... کار کنه هر کسی آزمایش کرد به ما هم خبر بده)

* پچ بهبود کارایی باطری: MediaFire - Online Space for your documents, photos, videos, and music.

* پچ تغییر آیکون باطری ، آنتن و .... : is'Rom_v2_RestaurarBarraEstado.zip

* پچ مشاهده سرعت دانلود در نوار وضعیت : is'Rom_v2_Patch-netSpeed-ls.zip

و اما رام ( همون رامهای قبلی اند فکر کنم)

رام آندروید 4.1.2 -2.03 (بدون دکمه، BOTTON منظور دکمه های مجازی) : update - Download - 4shared
رام 4.1.2 با دکمه های اصلی: update - Download - 4shared

تصاویر:
attachment.php
attachment.php
attachment.php

عزیز اینا رو یه بار گذاشتیم دو سه صفحه قبل موجوده. این پچهایی که شما گذاشتی فقط روی رامی که با این لینکها معرفی کردیم کار میکنه و روی رام 4.1.2 دوم که امکانات دوربین خوبی داره تست کردم گوشی هنگ کرد و مجبور شدم دوباره رام نصب کنم. بنابراین برای هر 4.1.2 هم کاربرد نداره.

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
میشه یه بار دیگه با برنامه برنامهRoot unstaller pro نصبش کنید ببینید جواب میده

با اون هم نصب نمیشه. چون این برنامه هم اینستالر خود اندروید رو موقع نصب لانچ میکنه

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
عزیزان برنامه هایی رو که قصد دارید یصورت سیستمی نصب کنید و به عبارتی جایگزین یه برنامه اصلی کنید بهترین راهش استفاده از نرم افزار System Apps Installer هست
خیلی از برنامه ها یا آپدیت هایی که نصب نمیشن رو از این روش میشه به راحتی نصب کرد.

برنامه System Apps Installer ضمیمه شده دانلود بفرمایید
حجم حدود 200 کیلو بایت

فایل های ضمیمه

• systemappsinstaller.13.zip
    179 KB · نمایش ها: 24

checkbox

Registered User
لایک‌ها
97
راستش اصلا بلد نیستم
میشه یه آموزش بدین؟

برنامه گوگل کیبرد رو از این لینک نصب کنید و داخل تنظیمات زبان اندروید بشید و اون رو انتخاب کنید. بعد گزینه persian رو از لیست اضافه کنید تا براحتی فارسی تایپ کنید.

این مشکلش از کجاست راهنمایی کنین لطفا

ببین بعضی بازیا با یه سری رامها سازگار نیستند. مثلا برنامه اطلاعات دارویی روی همه رامها جواب نمیده یا بازی BlastPoints_v1.01 روی تبلتم جواب نداد. شاید با آپگرید یا دانگرید رام اون بازی یا برنامه اجرا بشه

عزیزان برنامه هایی رو که قصد دارید یصورت سیستمی نصب کنید و به عبارتی جایگزین یه برنامه اصلی کنید بهترین راهش استفاده از نرم افزار System Apps Installer هست
خیلی از برنامه ها یا آپدیت هایی که نصب نمیشن رو از این روش میشه به راحتی نصب کرد.

این روش روامتحان کردم و برنامه گفت که جایگزین میکنه و نصب هم شد ولی هیچ برنامه ای اضافه نشد و برنامه دوربین اصلی هم هنوز کار میکنه. البته داخل توضیحاتش نوشته که برنامه ای که در دایرکتوری سیستمی نصب میکنید ممکنه کار نکنه.

kingadel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان من آسفالت 8 رو دانلود کردم از سایت آندرویدکده ... فایل دیتا رو در مسیری که میگه میزارم ... ولی بازم بازی اجرا میشه میپره بیرون ( در نسخه آفلاین ) ، تو نسخه آنلاین هم اولش میگه که دیتا دانلود شد بعد میپره بیرون ... چکار باید بکنم ؟

BeBeLKhaN

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان این گوشی کلا دماش زیر 30 نمیاد ؟
بازی می کنم تا 46 هم میره

راستی کسی واسش گارد و اینا وارد نمی کنه ؟

Last edited:

adwin

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان من آسفالت 8 رو دانلود کردم از سایت آندرویدکده ... فایل دیتا رو در مسیری که میگه میزارم ... ولی بازم بازی اجرا میشه میپره بیرون ( در نسخه آفلاین ) ، تو نسخه آنلاین هم اولش میگه که دیتا دانلود شد بعد میپره بیرون ... چکار باید بکنم ؟
عزیز یاید یه اکانت گوگل بسازی و به بار اینترنت وصل یشی -ضمنا به نظرم اصلا ارزش دانلود نداشت خیلی گرافیکش ضایس من به نیم ساعت نکشید پاک کردم
real racing 3 یا ماست وانتد بریز

kingadel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز یاید یه اکانت گوگل بسازی و به بار اینترنت وصل یشی -ضمنا به نظرم اصلا ارزش دانلود نداشت خیلی گرافیکش ضایس من به نیم ساعت نکشید پاک کردم
real racing 3 یا ماست وانتد بریز
مرسی از جوابت ... میخام ببینم این همه از قدرت گرافیکی این تعریف میکنن لگ میزنه یا نه :دی
آدرسی که سایت برای کپی فایل ها داده درسته ؟! Sdcard0/Android/Obb

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
حرف ایشون تایید میشه .
بعدشم بعضی از فروشندها گفتن نهایتا تا اخر این ماه تولیدش تموم میشه .فکر کنم جدی هم گفتن همونطور که در جریانین تو بازارچه w718 خیلی کمیاب شده .چرا ؟چون تولید نمیشه .

اديت ببخشيد اشتباهي شد

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان حالا که رام درست درمون پیدا نمیشه بهتره رو همین رام اصلی کار کنیم بهینه سازی و توسعش بدیم و بکاپش را بزاریم.
هرکی موافقه بکوبه لایکو:-D

sahandpersiantools

Registered User
لایک‌ها
322
دوستان حالا که رام درست درمون پیدا نمیشه بهتره رو همین رام اصلی کار کنیم بهینه سازی و توسعش بدیم و بکاپش را بزاریم.
هرکی موافقه بکوبه لایکو:-D

این حرف قشنگ از pars207 چنتا لایک داره؟؟؟؟ چنتاااااا؟؟؟ =)))))

بالا