• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
حسین جون چرا مرگگگگگ.دپرس میشیمااااااااااااااا

نه خوبه همین باشه

i303085_women.jpg

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اینو تقدیم میکنم به عمو حسین و اون عمویی که دوستش فوت شد

[h=6]بگـذار که درها هـمگـی بسـته بـمانـنـد
وقتی که نگاهی نگران پشت دری نیست
بگــذار تبـــر بـر کـــمــر شـــاخه بکـــوبد
وقتی که بهـار آمد و او را ثمــــری نیست
تلخ است مرا بودن و تلـخ است مرا عمر
در شهر به جز مــرگ متـاع دگری نیست[/h]

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان موضوع الان همون بحث شیرین مرگ ؟! :rolleyes:
اقا چرا تو دور قبل من اول نشدم :D عکس به اون زیبای چرا به من رای ندادید :hmm: :دی
ولی به هرحال از آخر اول شدنم حال میده :happy:

عکس این هفته ام ( البته شاید عوض بشه ) :

Arnold_Boecklin-fiedelnder_Tod2.jpg

آرنولد بوکلین در یکی اثرش عکس خودش هنگام مرگ رو نشون میده !
به امید روزی که در این لحظات آرامش داشته باشم و داته باشید ...

Last edited:

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
با سلام و تبریکات و تشکر بخاطر موضوع عالی که به یکی از عکسای ساخت خودم میخورد:evil2:

این عکسو حدوده 4 سال پیش که خیلی با فتوشاپ کار میکردم و حوصلم زیاد بود ساختم که جزه digital art و شاخه Photo manipulation به حساب میاد و بطور کلی یعنی ترکیب چند عکس خام(stock photo) به همراه براش ها و نورپردازی های فتوشاپ
در اشانت میتونید عکسهای خام که ازشون برای ساخت این عکس استفاده شده رو مشاهده کنید.

خیلی از انسانها در هنگام مرگ وقتی grim reaper یا همون عزاراییل خودمون میاد تا روحشون رو جمع آوری کنه:D در آن لحظه فکر میکنن همه چیز تمام شده و دیگه اخر خطه ولی یه جمله معروف هست که میگه ...Death Is Not The End, It Is Just A Beginning

5a.jpg

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
22044_371.jpg

این عکسو فکر کنم همه دیده باشن مربوط به زلزله هستش که این مادر بچشو تو بغل خودش گرفته که آسیب نبینه وخودشو سپر کرده .به نظرم مرگ غم انگیزیه

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
این عکسو فکر کنم همه دیده باشن مربوط به زلزله هستش که این مادر بچشو تو بغل خودش گرفته که آسیب نبینه وخودشو سپر کرده .به نظرم مرگ غم انگیزیه

من ندیده بودم ...
گریه ام گرفت :(

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
مشاهده پیوست 136351

تا الان این عکس دوبار توی این مسابقات اول شده :دی

حالا ببینیم بار سوم چه میکنه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
تا الان این عکس دوبار توی این مسابقات اول شده :دی

حالا ببینیم بار سوم چه میکنه

جدییییییییییی؟یعنی تکراریه؟
حالا عوضش کنم یعنی ؟یا باشه آخه من همش 2 دوره هست که شرکت میکنم .
coffeebath.gif

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
منم به حسین جان تبریک میگم
موضوع عالیه فقط تکراریه مشکلی نداره؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سیاوش: لطفا عکسی که برای تاپیک انتخاب می کنید رو زیاد عوض نکنید. اگر یک بار و در ابتدای هفته باشه مشکلی نداره، ولی اگر چند بار عوض کنید یا مثلا روز آخر عوضش کنید ممکنه بچه ها عکس های قبلی تون توی ذهن شون مونده باشه و به اون نمره بدن. یه عکس انتخاب کنید و بقیه عکس های دلخواه تون رو به اسم اشانتیون توی اسپویلر بذارید. در ضمن به تاپیک هم خوش اومدید و من خودم هم تا حالا چند بار از آخر اول شدم، یه حال خاصی میده که عمرا اول شدن نمیده!
60367295500167366109.gif

هورسا: گذاشتن عکس تکراری اشکالی ندارد! والله اعلم - بیست و پنجم جمادی الاول هزار و چهارصد و خورده ای هجری قمری - حاج سید محمود کهکیلویه و بویراحمدی!
86273580904364405880.gif

Sawyer2010 (اسم تون چیه؟ :دی): درست می گین موضوع تکراریه، ولی مال اوایل تاپیکه و از بچه هایی که اون موقع عکس گذاشتند فقط فرزان و alibati الان توی مسابقه شرکت می کنند. به نظر من همین موضوع باشه اشکالی نداره (البته مثل همیشه نظر جمع مهمه). :)

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
Sawyer2010 (اسم تون چیه؟ :دی): درست می گین موضوع تکراریه، ولی مال اوایل تاپیکه و از بچه هایی که اون موقع عکس گذاشتند فقط فرزان و alibati الان توی مسابقه شرکت می کنند. به نظر من همین موضوع باشه اشکالی نداره (البته مثل همیشه نظر جمع مهمه).

من که موافقم موضوع جالبناکیه :) (مهدی هستم :دی)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام
تبریک به حسین عزیز

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
سیاوش: لطفا عکسی که برای تاپیک انتخاب می کنید رو زیاد عوض نکنید. اگر یک بار و در ابتدای هفته باشه مشکلی نداره، ولی اگر چند بار عوض کنید یا مثلا روز آخر عوضش کنید ممکنه بچه ها عکس های قبلی تون توی ذهن شون مونده باشه و به اون نمره بدن. یه عکس انتخاب کنید و بقیه عکس های دلخواه تون رو به اسم اشانتیون توی اسپویلر بذارید. در ضمن به تاپیک هم خوش اومدید و من خودم هم تا حالا چند بار از آخر اول شدم، یه حال خاصی میده که عمرا اول شدن نمیده!
60367295500167366109.gif

اره اصلا وقتی دیدم نمرم صفر شده و از اخر اول شدم نمی دونید چه ذوقی داشتم
d.gif

چشم حتما رعایت می کنم و عکس رو عوض نمی کنم هر چند دلم می خواست یه عکس دیگه بزارم ولی چون شما گفتی اونجا دیگه نمی زارم
birgits_snill.gif

پ ن : اسپویلر رو خواستید ببینید عکسی هست که می خواستم عوض کنم ولی الا همینجوری میزارم اگه حسی بهتون داد امتیاز فراموش نشه
312jtp0.gif

بالا