• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
مرگ از زندگی پرسید چرا من تلخم و تو شیرینی؟ زندگی در جواب گفت : چون من دروغم و تو حقیقت

Death.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
اول از همه ممنونم از دوستان خوبم که به بنده لطف داشتند و تبریک های خوبشون.که باعث دلگرمی شد برای من.تا مشغله ها رو کنار بگذارم و دوباره در کنارتون باشم.
و همچنین تبرکی بگم به همه تون که عکس های زیبایی انتخاب کردید.فکر کنم این هفته همه اول بشند
و این که فکر نمیکردم عکس دلخواهم رو به این زودی پیدا کنم
-----------
26408.jpg

یادت هست؟ مواقعی که در آغوش هم بودیم و میگفتم هر کجا باشی من زنده ام به جز زیر خاک؟
یادت هست که میخندیدی و میگفتی مگر میشود من و تو بمیریم؟ مگر یک عشق برای جاودانه زیستن چیز کمی است؟ و مدام میخندیدی و من را به خنده وامیداشتی
آدم بعضی وقت ها گستاخ میشود.مثل من که حالا مقابل خدا ایستاده ام و میخواهم آغوش این زندگی را به آغوش تو ترجیح ندهم.آدم بعضی وقت ها گستاخ میشود مثل همان زمانی که تو گستاخ شده بودی و آغوشت......
ولی چاره ای در کار بود و من ندیدم؟ آخر هر کجا که زندگی میکردی من هم زنده بودم.هر کجا شاد بودی من هم شاد بودم.ولی حالا که تنی نیست تا شادی ام را در کنارش تقسیم کنم یا غم های زود گذرم در کنارش هیچ شود.درست است تو در من زندگی میکنی ولی.... ببخش مرا که نتوانستم زنده نگه ات دارم.
دوست قدیمی من.هم سفر شب ها و روز های من.حالا که میخواهم به آغوشت باز گردم باز هم خوشحالم.چاره چیست.انگار خدا هم این گستاخی را به من بخشیده و میداند من شجاع ترین فرد روی این کره ی خاکی ام.من همانی هستم که به خاطرش یک سیب بود و تو بودی و حالا در چشم های خدا خیره شده ام و میخندم.همانی که موقع مرگ هم لبخند میزد.تا تو غمگین نشوی.
یک عشق برای جاودانگی چیز کمی نیست.آن هم وقتی که در بهشت تکرار شود.خوب میدانم او هم مرا به خاطر این شجاعتم سرزنش نمیکند.
پس آغوشت را برای من نگه دار تا دوباره با هم بخندیدم.دوباره با هم بیدار شویم و به خواب برویم.تولد دوباره یمان را تبریک میگویم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
محمود من خودمو برای برنده شدن آماده کردم که مهدی گفت موضوع تکراریه و تو دل منو خالی کرد من حتی موضوع بعدیو هم انتخاب کرده بودم:دی
خودم دارم مینویسم خندم گرفته
:lol:
حالا اگه فکر میکنین من الان اسپویلر بذارم

ببخشید من چون اسپویلر بلدمااااا نه که بلد نباشم ولی چون الان یادم نیست اینا رو شما اسپویلر محسوب کنین

سیاوش من یه چیزی بگم من اینقدر ناراحت شدم همه به تو1 و اینا دادن من گفتم این طفلک که همه کم دادن من بهش زیاد بدم .دلت نشکنه
من یه همچین دختریم:D0.666824001304943423_dordone_com - Copy.jpgmultimedia_pics_1389_8_photo_448.jpg

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
محمود من خودمو برای برنده شدن آماده کردم که مهدی گفت موضوع تکراریه و تو دل منو خالی کرد من حتی موضوع بعدیو هم انتخاب کرده بودم:دی

ببخشید من چون اسپویلر بلدمااااا نه که بلد نباشم ولی چون الان یادم نیست اینا رو شما اسپویلر محسوب کنین

سیاوش من یه چیزی بگم من اینقدر ناراحت شدم همه به تو1 و اینا دادن من گفتم این طفلک که همه کم دادن من بهش زیاد بدم .دلت نشکنه
من یه همچین دختریم
یعنی کلا به همه زیاد میدی؟:D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
هورسا لطفا فقط یک عکس رو (به انتخاب خودتون) بدون اسپویلر برای مسابقه بگذارید و عکس های دیگه تون رو توی اسپولر بذارید.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا لطفا فقط یک عکس رو (به انتخاب خودتون) بدون اسپویلر برای مسابقه بگذارید و عکس های دیگه تون رو توی اسپولر بذارید.

عکس اولی که گذاشتم عکس اصلیه این 2 تا که تو این صفحن تو اسپویلرن . بلد نیستم تو اسپویلر بذارم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

یاد گرفتم
من واقعا معذرت میخوام اگه نظم تاپیکو بهم ریختم .
تکرار نمیشه

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
كودكي كه نوميدانه به انتظار مرگ نشسته و لاشخوري كه اميدوارانه در انتظار پايان كودك!

عکاس این عکس بعد از گرفتن عکس از اونجا میره و جایزه بهترین عکس سال رو از آن خودش می کنه ولی بعد دیونه میشه در آخر خودکشی می کنه معلوم نیست چندتا از این بچه ها بدون اینکه کسی ببینشون خوراک لاشخور میشن
زندگی زیباست
waiting for death
Waiting_for_Death___wallpaper-29890.jpeg

vjmeezrsjzoxbc7m24.jpg

wvutlwofxbvx1mi8jx3.jpg
jm33c86226j1ug6nl334.jpg
k92zijefv3vxf8lght9.jpg
9rz9jh7y8g9w0651zg6z.jpeg

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301

من یه همچین دختریم

تازه اولین دوره ای بود که شرکت کرده بودم
154fs232528.gif

نیدونستمم موضوع چیه همینجوری یه چیزی آپ کردم
312jtp0.gif
این دور تلاش می کنم(
mpr.gif
) که دوم بشم البته از اخر
2usv2c8.gif

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام
منم با این عکس شرکت میکنم:
پیرماریو موروزینی، بازیکن تیم لیورنو در دقیقه 31 بازی تیمش مقابل پسکارا به دلیل ایست قلبی نقش برزمین شد و قبل از رسیدن به بیمارستان به خاطر این عارضه درگذشت

35160258245779063862.jpg

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
منم با این عکس شرکت میکنم
این عکس دلخراش برنده جایزه پولیتزر شد
این انفجار پارسال در روز عاشورا در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شهر کابل روی داد و بیش از 70 کشته بر جا گذاشت. این دختر کوچک که ترانه اکبری نام دارد، هفت عضو خانواده خود را در این انفجار از دست داد. 9 نفر دیگر از اعضاء خانواده او زخمی شدند

IMAGE634702763755806311.jpg

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
پس فردا چی؟نمیتونی آن بشی؟
دیگه نمیدونم باید به مدیرا بگی .

دارم میرم مسافرت فردا نمی تونم البته شاید با گوشیم on شدم و امتیاز دادم ...
پ ن : مثل اینکه تا جمعه می تونیم امتیاز بدیم
305.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دارم میرم مسافرت فردا نمی تونم البته شاید با گوشیم on شدم و امتیاز دادم ...
پ ن : مثل اینکه تا جمعه می تونیم امتیاز بدیم
305.gif

خوب تا اینجارو بده اگه کسی عکس جدید گذاشت تا جمعه امتیاز بده خوبه
خودمون میبریم میدوزیم الان میان میندازنمون بیرون

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب تا اینجارو بده اگه کسی عکس جدید گذاشت تا جمعه امتیاز بده خوبه
خودمون میبریم میدوزیم الان میان میندازنمون بیرون

بزارید ببینیم کسی از مدیرای این بخش جوابی میدن ...
پ ن : کسی از باتجربه های این بخش اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
297.gif

بالا