• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
البته من این ادعای شما رو اصلاح کنم که غیر از شما ehsan95 و ya_ali_mavla هم مشترکا سوم بودند.
sarcastic_hand.gif

خوش اومدی آرام جان.
44965538714934593513.gif

من خودم تصادفا الان دو هفته است که یه Meme در رابطه با موضوع پدر داشتم درست می کردم که تا به حال 80 درصد کارش هم انجام شده. اگر تموم شد این هفته من هم با Meme ـی که خودم ساختم شرکت می کنم...
رو پیشنهاد من هم نظر بدین ممنون میشم
یا علی

----------------------------------------------------------

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
البته من این ادعای شما رو اصلاح کنم که غیر از شما ehsan95 و ya_ali_mavla هم مشترکا سوم بودند.
sarcastic_hand.gif

خوش اومدی آرام جان.
44965538714934593513.gif

من خودم تصادفا الان دو هفته است که یه Meme در رابطه با موضوع پدر داشتم درست می کردم که تا به حال 80 درصد کارش هم انجام شده. اگر تموم شد این هفته من هم با Meme ـی که خودم ساختم شرکت می کنم...

آفا خداوکیلی الان من مظلوم واقع شدم هیشکی منو دوست نداره .الان داره به من بیتوجهی میشه .شما الان به امتیازاتی که به من بدبخت 3 و 4 داده میشد توجه نکردین و الا من خودم به تنهایی اول بودم
زود باش آقا محمود اون جامو رد کن بیاد اینور داداش .
من بابت اسپم عذرخواهی میکنم هنگام امتیازدهی حذفش میکنم که دوستان با مشکل مواجه نشن

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
من میگم چرا ARMIN-F4 همیشه به من نمره کم میداد
cowboypistol.gif

به همین دلیل من خودم رو برنده اعلام میکنم که بین نفرات سوم هم اختلافی پیش نیاد
crazy.gif

خوبه یه مسابقه ی معمولیه اگه جایزه چیزی داشت ببین چکار میکردن :D

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
من میگم چرا ARMIN-F4 همیشه به من نمره کم میداد
cowboypistol.gif

به همین دلیل من خودم رو برنده اعلام میکنم که بین نفرات سوم هم اختلافی پیش نیاد
crazy.gif

چه اسپم بازاری شد!
بله بله ...... بعضی ها هم نمیدانم بنا به دلایل دینی و مذهبی یا سیاسی ای چیزی ما را هم مورد لطف امتیازات پایین خودشان قرار میدادند!
لطفا رعایت کنید
شما که لالایی بلدید چرا خوابتان نمیبرد؟!
البته با شخص خاصی نیستما خودش میدونه با کیم دیدم پست مرتبطه گفتم ما هم گلگی کنیم
یا علی

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
من که خودم اصلا کاری به نام کاربری کسی ندارم فقط و فقط به عکسش امتیاز میدم :)

راستی تا یادم نرفته به astanboos عزیز هم تبریک بگم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
قربون دل پر درد همتون .میگم محمود در راستای اون memeکه داری میسازی منم میخواستم این هفته عکس بچه گیهای خودمو و آقامو:دی بذارم قبوله ؟البته شایدم نذارم ولی چون خیلی هنریه گفتم شاید دوستان شاد بشن :D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
یا علی
پیشنهادتون جالب بود و من یه کمی راجع بهش فکر کردم، ولی به نظرم اومد که اگر بخوایم همچین کاری بکنیم و به عکس های بچه ها نمره بالاتر از 10 بدیم (یا مثلا حتی هر کسی هر هفته بتونه یه عکس ویژه با امتیاز بالاتر انتخاب کنه) باز احتمال تبانی و زد و بند و ... بین دو یا چند نفر پیش میاد که عکس های همدیگه رو به عنوان تصویر ویژه انتخاب کنند.

البته همونطور که همیشه گفتم این چیزا همه اش روی نظر اکثریته و اگر بچه های دیگه اکثرشون موافق باشند من حرفی ندارم... :)
آفا خداوکیلی الان من مظلوم واقع شدم هیشکی منو دوست نداره .الان داره به من بیتوجهی میشه .شما الان به امتیازاتی که به من بدبخت 3 و 4 داده میشد توجه نکردین و الا من خودم به تنهایی اول بودم
زود باش آقا محمود اون جامو رد کن بیاد اینور داداش .
من بابت اسپم عذرخواهی میکنم هنگام امتیازدهی حذفش میکنم که دوستان با مشکل مواجه نشن
حالا فعلا هر چی از این موارد امتیازدهی غیرعادلانه تا الان بوده رو شما ببخشید، از این به بعد کسی تو امتیازدهی هر معیار دیگه ای غیر از عکس طرف مقابل داشته باشه امتیازاتش رو لحاظ نمی کنیم (البته اگر مورد تبانی و این چیزا باشه قبلا هم اتفاق افتاده باشه برخورد می کنیم، مثل همین مورد بالا).
همینو بگو...
denr68pc00k877lcf7pu%5b1%5d.gif

قربون دل پر درد همتون .میگم محمود در راستای اون memeکه داری میسازی منم میخواستم این هفته عکس بچه گیهای خودمو و آقامو:دی بذارم قبوله ؟البته شایدم نذارم ولی چون خیلی هنریه گفتم شاید دوستان شاد بشن :D
بله. کلا هر عکسی که طبق مقررات انجمن مشکلی نداشته باشه (سیا30 - غیراخـــلــاقی -... نباشه) می تونید بذارید. :)

---------------------------------------------------------------------------
بچه ها من با اجازه موقع امتیازدهی این چند تا پست غیرمرتبطی که اینجا زده شد رو پاک می کنم که تعداد صفحه های تاپیک بالا نره.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
محمود جون تو هر چی لازم بود خودت پاک کن فقط بذار این حرفامونو بزنیم بیخ گلومون مونده بود
فقط علی مولا جان من راستش خیلی موافق نیستم شما امتیاز آس برای عکس نمره 10 در نظر بگیر بقیرو زیر 10 بده .به نظرم زیاد جالب نباشه بالای 10 .حالا باز نظر جمع چی باشه ما هم تابعیم
این آخرین اسپم من محمود جان قول میدم :دی

بـا ر ا ن

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,026
سلام... من با هر سه قوانین موافقم.... :)

من که اصلا متوجه این تبانی نشده بودم ؛ عجب دقتی دارید:cool:....

میگما همین چند نفر اول هرچی عکس خوب بود رو که گذاشتن ؛ یه چیزی هم برای ما میذاشتید خو ...

حالا که میخواد این پست پاک شه یکم اسپم بنویسم عقده ای از این تاپیک نرم :دی

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
من هم با هر 3 قانون موافقم ولی در مورد امتیاز بالای 10 خیر چون اختلاف امتیاری ممکنه زیاد بشه و مثلا به رقابت نزدیک دو نفر یه جورایی ضربه بزنه

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
05055666226746938301.jpg

از وقتی مادرت را از دست دادی تمام تلاشم را کردم تا جای خالی او را برای تو و برادرت پر کنم
ولی تنها چیزی که وجودم را به آتش میکشد پاهای معلول توست که مرا نگران آینده ات میکند
گاهی اوقت با خود فکر میکنم که ای کاش وضع مالی بهتری داشتم تا میتوانستم دنیا را به زیر پاهایت بریزم
ولی هیچ مهم نیست فرزندم...... وجودم را فدای آن پاهایت میکنم

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوباره
دوستان نینا راست میگه منم اصلا به تبانیه اون دو نفر پی نبرده بودم و هنوزم پی نبردم یکی بیاد واسه ما هم به تعریفه
در ضمن مثل اینکه دوستان منظور بنده رو کج فهمیدن!
من از امیتاز بالای ده منظورم اون نبود که شما فکر میکنید من گفتم فقط نیم نمره بالای ده یعنی فقط 10.5 نه مثلا شما بیای 12-13-18-20 بدی فقط نیم نمره به بهترین عکسی که فکر میکنی بهترینه
فقطم این پیشنهاد به خاطر این بود که حق بهترین عکس ضایع نشه
حالا هرطور شما صلاحی میدونین ما چه کاره اییم ما هم پیرو جماعت
به قول پیامبر اسلام: دست خدا با جماعت است (نمیدونم تو قران خواندم(از خدا بود) یا حدیثی از پیامبر یود)!
به هر حال مثل همیشه موفق باشیم
یا علی

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
یا علی

سلام علیکم : )
نظر منم منفی هست برادر
4628.gif

خوب شما فرض کن امتیاز 10 امتیاز ویژه هست و فقط به یک عکس این امتیاز رو بده
کلا این امتیازها یه چیز نسبی هست ...

Princess NazaniN

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
2,442
برنده ی مسابقه بنده ی حقیر هم اگر حق رای دارم از همین تریبون اعلام مینمایم با قوانین صادره(!) موافقم
پ.ن::D
i354965_father.jpg

واقعا در وصف این دستای زحمت کش چی میشه گقت؟
426879_V3wiCHRa.jpg

fathersday2.jpg

daily-aksfa-pic01.jpg

father-child.jpg
</p>

Last edited:

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
0610Pedar.jpg

پدری دست بر شانه پسر گذاشت و از او پرسید: تو می توانی مرا بزنی یا من تورا؟
پسر جواب داد:من میزنم
پدر ناباورانه دوباره سوال را تکرار کرد ولی باز همان جواب را شنید
با ناراحتی از کنار پسر رد شد
بعد از چند قدم دوباره سوال را تکرار کرد شاید جوابی بهتر بشنود.
پسرم من میزنم یا تو؟
این بار پسر جواب داد شما میزنی.
پدر گفت چرا دوبار اول این را نگفتی؟؟؟
.
.
.

پسر جواب داد تا وقتی دست شما روی شانه من بود عالم را حریف بودم ولی وقتی دست از شانه ام کشیدی قوتم را با خود بردی.

=============
پ.ن: اولا: مدیر نشده همکار شده
دوما :الان نشستم پای پی سی درستش میکنم
سوما:پ ن پ فقط خود بلدی :دی

qh8jcvp463rk9q577zjq.jpg
RUAUnUgJzH.jpg

مهر پدری (به یاد بروسلی)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام

26060.jpg

19 سال است که حسرت خاطرات تو بر دلم مانده :eek:
19 سال است آرزوی خواب دیدنت را دارم
19 سال است زنت هم برای ما پدر بوده و هم مادر.
و من که همه ی این حرف ها را در دلم ریختم تا تو غمگین نشوی.نگفتم با تو هیچ حرفی مگر بر سر مزارت.آن هم با یک عالم حذف غم هایی که.....

پ.ن: به چشم های این مرد نگاه کنید تا با کمک چروک های صورتش بغض گلوتون رو بگیره.اگر پدرتون هنوز زنده است دستش رو ببوسید و نگذارید خاطراتتون با اون رنگ مبهم بگیره یا پاک بشه

ببخشید

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
یه چند تایی پست که به تاپیک مرتبط نبودند به قول سید پاک رفتند.
f_lordcrezym_2395ab0%5b1%5d.gif

-------------------------------------------------------------------
سلام دوباره
دوستان نینا راست میگه منم اصلا به تبانیه اون دو نفر پی نبرده بودم و هنوزم پی نبردم یکی بیاد واسه ما هم به تعریفه
در ضمن مثل اینکه دوستان منظور بنده رو کج فهمیدن!
من از امیتاز بالای ده منظورم اون نبود که شما فکر میکنید من گفتم فقط نیم نمره بالای ده یعنی فقط 10.5 نه مثلا شما بیای 12-13-18-20 بدی فقط نیم نمره به بهترین عکسی که فکر میکنی بهترینه
فقطم این پیشنهاد به خاطر این بود که حق بهترین عکس ضایع نشه
حالا هرطور شما صلاحی میدونین ما چه کاره اییم ما هم پیرو جماعت
به قول پیامبر اسلام: دست خدا با جماعت است (نمیدونم تو قران خواندم(از خدا بود) یا حدیثی از پیامبر یود)!
به هر حال مثل همیشه موفق باشیم
یا علی

داداش دلخور نشی یه وقت. :دی

ببین یه مساله دیگه ای هم که هست اینه که الان تعداد قوانین تاپیک نسبتا زیاده و برای کسی که تازه داره کارش رو در تاپیک شروع می کنه این همه قانون حفظ کردن سخته (من خودم برای این سه تا قانون جدید هم واقعا مردد بودم). خودت هم یادته که چند وقت پیش یکی از بچه ها می گفت مملکت انقدر قانون نداره که این تاپیک داره! :lol:

تو این وضعیت به نظر من در شرایطی ما باید یه قانون جدید به تاپیک اضافه کنیم که 100 درصد این کار ضروری باشه. این قانون شما قانون قشنگیه، ولی یه طوری نیست که بگیم مثلا کاملا ضروریه. به قول بچه ها به جای 10.5، میشه مثلا بقیه رو یه نمره کم کرد و به یک نفر که عکسش از همه بهتره 10 داد.
26309290924084941120.gif

2lxe53l.gif

Last edited:
بالا