• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
منم با هر 3 قانون موافقم

Father.jpg

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
من میخوام یه عکس ویژه بزارم که خودم گرفتم ولی نمیدانم چرا حسش نمیاد؟!!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من ساخت Meme ـی رو که در رابطه با موضوع "پدر" توی ذهنم بود تموم کردم. بنابراین با Meme جدید خودم توی مسابقه این هفته شرکت می کنم.

در مورد این موضوع فکر کنید و سعی کنید شما این طوری نباشید. البته بعضی ها هم ممکنه زندگی شون این طور نبوده و قبول نکنند، ولی فکر کنم اکثر زندگی ها همین طوریه...
sigh.gif

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
من ساخت Meme ـی رو که در رابطه با موضوع "پدر" توی ذهنم بود تموم کردم. بنابراین با Meme جدید خودم توی مسابقه این هفته شرکت می کنم.

در مورد این موضوع فکر کنید و سعی کنید شما این طوری نباشید. البته بعضی ها هم ممکنه زندگی شون این طور نبوده و قبول نکنند، ولی فکر کنم اکثر زندگی ها همین طوریه...
sigh.gif

من که بابام خودش جوونیاش عشق و حالشو کرده مارو هم زیاد کاری نداره بیشتر هم تشویق میکنه :D اما ننه بنده به شخصه بیشتر مارو توی اینکارا محدود کرد و البت جواب داد من خودم از همون اول سربه راه بودم :happy: درکل فرزندان جلو مادر آرومتر از پدرن بنده با پدرم به شخصه راحتترم چون خودش عشق مسافرت و عشق و حاله ما چی باشیم که راحت نباشیم:D البت وقتی روز پدر میرسه معمولا پدرا مظلومتر از مادرهای محترم هستن نمیدونم چه حسیه با اینکه پدرم منو آزادتر گذاشته و بهتر بوده اما وقتی موقع هدیه میرسه مادره زورش بیشتره ،البته معمولا مردها بیشتر برای زن ها خرج میکنن تا برای مردهای دیگه (بنده به شخصه ز.ز نیستم اما اینجور جاها هستم)

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912

sigh.gif

َشاهکار بود محمود!!:D

خدا تو رو برای پی تی آفریده و نگه داره رفیق شفیق!:blush::happy:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
و اما ............عکس من

خدا رحمتش کنه پدربزرگم بود که سال گذشته توی همین روزا بود که جان به جان آفرین تسلیم کرد
آره بزرگ خاندان مادریه من شاید بار آخری بود که کوچک ترین عضو خاندان و خانواده ی خود را ، فرزند پسر بزرگش را در آغوش میگرفت
و بار آخری بود که این کودک 5 ماهه با آن دستان کوچکش دستان گرم پدر بزرگش را میگرفت
از همان ابتدا که این بچه به دنیا آمد که در این عکس 5 ماه بیشتر نداره همه از شباهت زیاد او با پدربزرگش دم میزدند(حتی خوابیدن هردو مثل هم بود ;خواب خرگوشی)
که این موضوع در این عکس کاملا هویداست
ولی شاید بدترین نکته از نظر من برای این کودک(امیر عباس) زمانی می باشد که که او بزرگتر شده و وقتی دوستانش از میهمانی رفتن به دیدار پدربزرگشان و یا برعکس حرف میزنند او با حسرت میگوید خوش به حالتان که من پدر بزرگ ندارم و حال آن موقع که چه سوال هایی با حالت دمق شده و با ذوق و شوق از دوستانش درباره پدربزرگانشان بپرسد
همین مساله برای من بارها رخ داده از آن جا که تا همین دو سال پیش خدای مهربان نعمت پدر بزرگ و مادر بزرگ را از ما نگرفته بود و دوستانم که از بچگی فاقد این نعمت بودن اینگونه بودند
بلی روزی که او این عکس ها را ببیند و بفهمد که در چه آغوش مهربان و گرمی بوده شاید بیش از پیش حسرت بخورد
ولی اندوهی بزرگ که آن لحظات را بیاد نمی آورد.......
مابقی عکس ها
((هردو کلاه به سرند))

و اما این آغوش گرم که بارها برای ما دلگرمی و امید بود و اما برای تو در آن لحظه لبخندیو در آینده حسرت.....

و بازهم دست پدر بزرگت در دست تو چرا؟شاید تو چیزی میدانستی که ما نمیدانستیم !شاید میدانستی که چقدر کم بهره خواهی برد از دستان گرم و پر محبت او
پدر بزرگ مهربانم پیشاپیش روزت مبارک و پیشاپیش اولین سالگرد بیداری ابدیت هم مبارک و یک سالی که ما از تو دور بودیم که چه سخت گذشت....،بر ما تسلیت
همیشه در قلبمان و همیشه به یادت هستیم
دوستان ببخشید ولی خواهشا یه فاتحه برای پدربزرگ ما هم بفرستین
یا علی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دوستان امشب آخرین مهلت برای گذاشتن عکس و شرکت در مسابقه است. در ضمن من به مدت یک هفته دارم میرم مسافرت. به احتمال زیاد تو این یک هفته به اینترنت دسترسی دارم، ولی اگر نیومدم لطفا یک نفر از ساعت 12 امشب امتیازدهی رو شروع کنه تا روند طبیعی تاپیک مشکلی پیدا نکنه.

ممنونم. :)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
31230867799860457330.jpg

قطار چقدر لرزش داشت، اعصابم خورد شد!
i275402_common.jpg

--------------------------------------------------------------------
امتیازات شما عالیجنابان:

S.M.H: 10 بسیار عکس قشنگیه آرام جا... اهم... سید جان! :دی
siavash20: 9 چه چهره رنج کشیده ای داره این پدر... اشانتیون اول هم خیلی غم انگیز بود...
A R @ M: 9 آخی...
38336054341653604478.jpg

Terme:8
bitcomet: 9
Firepersian: 8
hoorsa: 8 اشانتیون اول عالی بود و حتما 10 می دادم بهش... :(
Princess NazaniN: 8
astanboos: 8
hossein137: 9 ترکیب نگاه کردن به چشم های این پدر و دقت به چروک هاش اصلا توصیه نمیشه...
128fs4765852.gif

Sawyer2010: 8
MkVisual: 8
xxninaxx: 8 این بیشتر به بابابزرگ می خوره! :دی
mahi58: 0
omid0: 9 دوز داشتم زیبا بود. :دی
ya_ali_mavla: 10 آخیییی... چه چهره مهربونی هم داشتند. شما هم نسبتا تپل و بامزه بودید! :دی

--------------------------------------------------------------------
َشاهکار بود محمود!!:D

خدا تو رو برای پی تی آفریده و نگه داره رفیق شفیق!:blush::happy:
مخلصیم بهزاد جون!
74578214771147175082.gif

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
من به افتخار همه پدرهای خوب و زحمت کش دنیا که عکس هایی از تعداد بسیار کمی از این آدم های بزرگ به نمایندگی از اونا ازشون دیدم و اینکه نمیشه بین هیچکدامشان فرقی گذاشت(همه پدرها برای بچه هاشون بهترین پدر دنیا ان) به همه ده میدم.
امتیازات شما عالیجنابان:
.
.
.
ya_ali_mavla: 10 آخیییی... چه چهره مهربونی هم داشتند. شما هم نسبتا تپل و بامزه بودید! :دی
!!! منو از کجا دیدی:blink:؟؟!!! ناقلا بگو ببینم داشتی چی نگا میکردی هاااا !!!!! :دی
یا علی

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
S.M.H: 10
siavash20: 9
A R @ M: 8
Terme: 8
bitcomet: 8
Firepersian: 8
hoorsa: 7