![]()
اینم از عکس قورباغه که فتوشاپ شده فک کنم با شیر ترکیب شده:دی پایین هم لینکش رو گذاشتم تا اگه تصویر نمایش داده نشد برید اونجا ببینید
http://img.persiangfx.com/main/gallery/freaky-and-bizarre-animal-mashups/nostafrog.jpg
با تبریک یه Sawyer2010 عزیز و ممنون یه خاطره موضوع جالبی که انتخاب کردن
فکر میکنید چهره شما در دنیای فانتزی و خیالی به چه شکلی درمیاد؟ به احتمال زیاد تبلیغات و سایتهای زیادی رو در اینترنت دیدین که تصویر شخص رو میگیره و فرم فانتزی یا کارتنی اون رو میسازه که البته تعداد این مدل سایتها و تبلیغات در چند سال اخیر زیاد شده
این عکس هم که یراتون میذازم نوع حرفه ای این نوع هنر دیجبتال با فتوشاپ هستش که بهش میگن Mixed Media
عکس اولیه سوژه رو میتونید در اسپیلر ببینید.
![]()
![]()
![]()
بنده اولین پستم رو در این قسمت میدم
به عکاسی علاقه زیادی دارم با دوربین DSLR ام هر از گاهی عکاسی هم میکنم
عکس زیر فتوشاپ هست(اگه سوالی در مورد عکس بود در خدمتم:blush
The Moon Light
مشاهده پیوست 260311
Would You Marry Me? S
![]()
این هم عکس من:
![]()
این یکی لینک هم کمکی محض این که اگه آپلود سنتر اولی از کار افتاد استفاده بشه ازش. :دی
آدم چندشش میشه این رو می بینه!
![]() | Ar3f | djaliten | bitcomet | payman1 | Sawyer2010 | Terme | ya_ali_mavla | mahi58 |
Ar3f | 0 | 9 | 9 | 9 | 9 | 9 | 9 | 9 |
djaliten | 9 | 0 | 9 | 9 | 9 | 9 | 9 | 9 |
bitcomet | 8.5 | 8 | 0 | 9 | 9 | 9 | 8 | 8 |
payman1 | 9.5 | 8 | 9 | 0 | 9 | 7.5 | 8.5 | 8 |
Sawyer2010 | 8 | 8 | 8.5 | 9 | 0 | 8 | 8 | 8 |
Terme | 8 | 8 | 9 | 9 | 9 | 0 | 8 | 8 |
ya_ali_mavla | 8 | 8 | 8.5 | 9 | 8.5 | 8 | 0 | 8 |
mahi58 | 8 | 8 | 9 | 9 | 9 | 9 | 9 | 0 |
![]() | 59 | 57 | 62 | 63 | 62.5 | 59.5 | 59.5 | 58 |
سلام
اصلا فکر نمیکردم بار اول برنده شم :blush:
ممنون از دوستان که به من لطف داشتن
برای موضوع هفته بعد هم من چون علاقه زیادی به عکاسی ماکرو دارم عکس های ماکرو رو انتخاب میکنم
دوستان عکس های ماکرو با عکس های میکروسکوپی فرق دارن البته خوب دوستان از من واردتر هستن:blush:
منتظر ارسال های بسیار زیبای شما هستیم![]()
ممنون، موضوع جالبیه، ولی فقط چون این تاپیک حالت عمومی داره و موضوع های مسابقه بیشتر در مورد سوژه عکس ها هستند تا حالت فنی شون، یه عده از دوستان ممکنه دوربین نداشته باشند و با حالت ماکرو زیاد آشنایی نداشته باشند. اگه یه توضیح مختصر هم بدین یا یه مثال بذارید فکر کنم تعداد بیشتری شرکت کننده داشته باشیم.![]()