• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
محلت این مسابقه اخری تموم شد ؟ نمیشه پارتی بازی کرد مارم با یه عکس جا بدید ؟ یه عکس خیلی خف داشتم.

بنیامین جان، تا قبل از نمره دادن اولین نفر اگر عکست رو بذاری مشکلی پیش نمیاد، ولی اگر بعد از اون عکس گذاشته بشه ممکنه کسایی که قبل از گذاشتن عکس امتیاز دادند دیگه دوباره سر نزنند برای امتیاز دادن.

حالا شما عکست رو بذار، اگر بچه هایی که قبل از عکس شما به بقیه امتیاز داده بودند امتیاز شما رو هم به بقیه امتیازات اضافه کردند که توی مسابقه شرکتت میدیم، اگر نشد هم خوب امتیازاتت رو نمیشه جمع زد، ولی خوب عکس خفن رو همه دیدیم. :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
چقدر این هفته عکس ها عالی هستند! یعنی واقعا ذهن خلاق یه عکاس خوب + عکاسی ماکرو یه موقع هایی نتایجی میده که باعث ایجاد یه حس مطبوعی از گرخیدگی در مخاطب میشه...
mocking-with-tongue-sticking-out-smiley-emoticon.gif

djaliten: 9 چه خوشگلن! نمی دونم چرا خانوما از اینا می ترسن؟ :دی

Sawyer2010: 10 عالی...

Ar3f: 7 یه کمی معمولیه عارف جان. :)

seashore: 9

PEUGEOT: 10 من عاشق کفشدوزک هستم! :دی

bitcomet: 10 فوق العاده جالبه وحید. مثل همیشه...
gv6x8c1z7dk62yj0kb.jpg

nomid: 8

Terme: 8

mahi58: 0

ya_ali_mavla: 10 اگر این عکس کاملا واقعی باشه بنده کلاهم رو به افتخار عکاس محترم بر می دارم!
1-20070210065344.gif

Exporter: 10 اگر این عکس کاملا واقعی باشه بنده کلاهم رو به افتخار عکاس محترم بر می دارم!
1-20070210065344.gif

payman1: 10 طفلی حشره کوچولوئه!
128fs4765852.gif

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
Sawyer2010: 8
Ar3f: 8
Seashore: 8
djaliten: 8
Bitcomet: 8
Nomid: 9
Terme: 10
Mahi58: 9
Exporter: 0
Payman1: 8
ya_ali_mavla: 8
PEUGEOT: 9

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
Sawyer2010: 10 واقعا این ماکروهای مامان حلزون و یچه حلزون دوستاشتنی هستن
amoureux-2009.gif

e9boo99us1z6x6v9opjr.jpg

4dlwo5hwi5wqt1g20bco.jpg
Seashore: 8
Bitcomet: 0
Nomid: 8 عکستون یه نظرم یه مقدار ساده اومد چون من ماکروهای خیلی خوبی از مورچه ها دیده بودم که این دو عکس زیر از بهتریناش بود
panachc.gif

pc12yz6m2d0za31fdnvw.jpg

5i0gzdlvkn5dkhiapza5.jpg
Terme: 9 این ماکرو هم جالیه:) ولی یهترین ماکرو مرتبط با مداد که این چند وقته دیدم این یود...
sslnrcaq39aqqqpxw4di.jpg
Mahi58: 10 بیخیاله این ملخ زرد:دی اسمایلی امضات عشق است
sportsupporter.gif
(ولی جدا از شوخی از ماکروهای حشرات باران زده خیلی خوشم میاد:دی و شابد بهترین عکسی که از این نوع دیدم عکس زیر بود)
pbpbn619a6j2xxtasud.jpg
Exporter: 9 از این مدل ماکروهای شبنم یا قطرات آب که که مناظر اطراف درش منعکس میشه خیلی خوشم میاد ولی عکستون یکم کوچیک بود والا 10 کمتر نداشت:)
su4yynww0vgxtd9w4fd.jpg
Payman1: 10 خیلی زیباست و منو یاده این ماکرو انداخت که حالا خوده پشه شکار میشه
vil-dents2.gif

9awp3voxe0ncvfbzkmr2.jpg
ya_ali_mavla: 10 مرحبا
clapping.gif
یادمه در موضوع حشره میخواستم با این عکس شرکت کنم ولی گفتم شاید دوستان فکر کنن واقعی نباشه که البته یک ماکرویه کاملا واقعی هستش و این عکس هم یکی دیگه از کارهای این عکاس هستش
hgfz1g5sps9c0ojfxqzi.jpg

Terme

Registered User
لایک‌ها
890

Sawyer2010: 10

seashore: 8 نفهمیدم چیه؟! پرتقاله؟

bitcomet: 10 واقعاً همین قد کوچولو و بند انگشتیه؟!!!

nomid: 8

Terme

mahi58: 10 به خاطر اشتباه در تشخیص حشره می خواستم 9 بدم ولی دلم نیومد آخه حشره بیچاره چه گناهی کرده که اینقد خوشگله :دی

ya_ali_mavla: 10

Exporter: 10

payman1: 10

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
آخرین مهلت امتیازدهی تا آخر امشبه. فراموش نشه یه وقت. :)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
کی برنده شد؟
312jtp0.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
جدول این هفته:

f2y17gni30v641t2aek7.gif
djalitenSawyer2010Ar3fseashorePEUGEOTbitcometnomidTermemahi58ya_ali_mavlaExporterpayman1
djaliten088.59998.5101088.58.5
Sawyer2010808789910101089
Ar3f0
seashore98808991091089
PEUGEOT88890108910988.5
bitcomet8108890891010910
nomid0
Terme810889108010101010
mahi58910791010880101010
ya_ali_mavla888888888088
Exporter8888989109808
payman199989.510710101080
viannen_41.gif
7579امتیاز ندادند7479.583امتیاز ندادند84868577.581

اییییول، بازم خودم برنده شدم!
2rqfst4.gif

ورزشکارااااان، دلاوران، نام آوران!
2cnbex2.gif

بنده در اینجا از فرصت استفاده می کنم و از همه شما بینندگان عزیز که با ما همراه بودید و به زنبور ما امتیازات خوبی دادید تشکر می کنم.
979.gif

شایان ذکره که محمد (ya_ali_mavla) هم بن شدند و امتیازات شون رو از طریق دیگه ای به من رسوندند. از همه هم تشکر کردند و گفتند عکس های این هفته خیلی خوب بود. :)

ایشون چون به همه 8 دادند من از سر تقصیرشون می گذرم، ولی خانم seashore و Exporter که تنها کسانی بودند که به من 10 ندادند اگر یه دفعه همین جوری که داشتند توی فروم می گشتند یه دفعه دیدند یه اخطار خوشگل براشون اومد یه وقت تعجب نکنند! البته نه که بگم ربطی به این قضیه داشته ها! به هیچ وجه! ولی خوب کلا آدم باید حواسش باشه!
z5nozwndfdbsk6ukn7.png

خلاصه رکورد تنها کاربری که یک بار از همه 10 گرفت و اول شد در اختیار هورسا باقی موند.

همگی خسته نباشید. موضوع هفته بعد هم به زودی...
j9e6uwv8ak81pw3osyr8.gif

Last edited:

hacker_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوه اوه ببین اینجا چه خبرهههههه چه دمو دستکی دارید!!
من از سر کنجکاوی یه نگاهی به امتیازات کردم ولی انگار یه جایی اشتباه کردید!
البته هیچ تاثیری توی نفراول نداره همین جوری گفتم!
منم به نفر اول تبریک میگم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اوه اوه ببین اینجا چه خبرهههههه چه دمو دستکی دارید!!
من از سر کنجکاوی یه نگاهی به امتیازات کردم ولی انگار یه جایی اشتباه کردید!
البته هیچ تاثیری توی نفراول نداره همین جوری گفتم!
منم به نفر اول تبریک میگم

ممنون از تبریک تون، لطف دارید. :)

اشتباهی که دیدید رو بفرمایید، اگر مشکلی باشه اصلاح می کنم حتما. :)

پ.ن: یک بار دیگه امتیازات رو بررسی کردم. حق با شما بود؛ این هفته چند تا از بچه ها امتیازات رو به ترتیب ننوشته بودند و من هم دو جا توی وارد کردن امتیازات اشتباه کرده بودم که اصلاح کردم (البته تغییر مهمی توی امتیازات ایجاد نمی شد).

ممنون بابت تذکر.
979.gif

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
جدول این هفته:
...
...
... ولی خانم seashore و Exporter که تنها کسانی بودند که به من 10 ندادند
اتفاقا منم میخواستم یه نوکاتی رو متذکر بشوم

1. قدیما یکی دو سری شرکت کردم ، امتیازا خیلی واقعی تر بود. امتیاز 3 و 4 و 5 و اینا هم رد و بدل میشد. البته 9 و 10 هم بود. الان شرایط به گونه ای شده است که اگر خواستی پای اسم کسی امتیاز زیر 8 بکوبی باید کلی توضیح بدی که به طرف بر نخوره. این درست نیست. عملاً طبق یک قانون نا نوشته (یا شایدم نوشته) گفته اید امتیاز 8 ینی عکس ضعیف . 9 ینی عکس متوسط . 10 ینی عکس خوب.
واقعا اگر دیدیم عکسی ضعیف هست و امتیاز 1 یا 2 بهش بدیم چه مشکلی پیش میاد؟ البته منظورم هیچ فرد خاص و عکس خاصی نیست. کلّی عرض میکنم ، برای سری های بعد.

2. نوکته ی دویّوم اینه که موتوعَسیفانه به هر کس هر امتیازی بدی انتظار داری اون هم به تو همین امتیاز رو بده. همین اتفاق هم غالباً میفته و اگر جز این بشه طرف ناراحت میشه. مثلاً شمای مدیر به من 10 دادی ، بعد که دیدی من به شما 9 دادم بر تو گران آمد. و نوکته ی جالب تر اینکه به هر کی 8 دادم ، اونم به من 8 داد. به هر کی 10 دادم اونم 10 داد. فلواقع این رویّه ی نیک و پسندیده ای نیس
به نظر من ما در امتیاز دادن نباید هیچ چیزی به جز خود عکس رو مد نظر داشته باشیم. نه اینکه بگیم فلانی به من 8 داد، منم بهش 8 میدم. فلانی به من 10 داد ، منم بهش 10 میدم
هم خودمون در امتیاز دادن نگاه نکنیم که طرف به ما چه امتیازی داده ، و هم وقتی به شخصی امتیاز میدیم انتظار نداشته باشیم که فیکس همون امتیاز رو دوباره به خودمون بده
البته من یه راه حلی برای این مساله دارم. بگم؟ بگم؟

3. نکته ی سوم،
312jtp0.gif
چیزی به ذهنم نمیرسه

4. چهارمین مساله این بود که به شوما تبریک بگم. آورین آورین
126fs3186991.gif

5. جا داره یادی بکنیم از حسین137
154fs232528.gif

6. باز هم یادی میکنیم از حسین137
sad30.gif

Last edited:

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
مثلاً شمای مدیر به من 10 دادی ، بعد که دیدی من به شما 9 دادم بر تو گران آمد.

این محمود ما اصلا امتیاز و رکورد شکنی واسش مهم نیست اینا هم که میگه شوخی میکنه انقدر تواضع داره که من باید بهش بگم محموددد برد نهمت رو نمیخوای ثبت کنی؟؟ منو اون بالا میخوای تنها بذاری؟
lonely-smiley-emoticon.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
موضوع مسابقه هفته بعد: پرندگان

توضیح: هر تصویر جالب و قشنگی که مربوط به یک پرنده باشه. طبق معمول هیچ محدودیتی هم در کار نیست غیر از محدودیت های همیشگی انجمن ها، بنابراین هر عکس مرتبط جالبی که به ذهن تون رسید رو می تونید بگذارید. :)

----------------------------------------------------
اتفاقا منم میخواستم یه نوکاتی رو متذکر بشوم

1. قدیما یکی دو سری شرکت کردم ، امتیازا خیلی واقعی تر بود. امتیاز 3 و 4 و 5 و اینا هم رد و بدل میشد. البته 9 و 10 هم بود. الان شرایط به گونه ای شده است که اگر خواستی پای اسم کسی امتیاز زیر 8 بکوبی باید کلی توضیح بدی که به طرف بر نخوره. این درست نیست. عملاً طبق یک قانون نا نوشته (یا شایدم نوشته) گفته اید امتیاز 8 ینی عکس ضعیف . 9 ینی عکس متوسط . 10 ینی عکس خوب.
واقعا اگر دیدیم عکسی ضعیف هست و امتیاز 1 یا 2 بهش بدیم چه مشکلی پیش میاد؟ البته منظورم هیچ فرد خاص و عکس خاصی نیست. کلّی عرض میکنم ، برای سری های بعد.

2. نوکته ی دویّوم اینه که موتوعَسیفانه به هر کس هر امتیازی بدی انتظار داری اون هم به تو همین امتیاز رو بده. همین اتفاق هم غالباً میفته و اگر جز این بشه طرف ناراحت میشه. مثلاً شمای مدیر به من 10 دادی ، بعد که دیدی من به شما 9 دادم بر تو گران آمد. و نوکته ی جالب تر اینکه به هر کی 8 دادم ، اونم به من 8 داد. به هر کی 10 دادم اونم 10 داد. فلواقع این رویّه ی نیک و پسندیده ای نیس
به نظر من ما در امتیاز دادن نباید هیچ چیزی به جز خود عکس رو مد نظر داشته باشیم. نه اینکه بگیم فلانی به من 8 داد، منم بهش 8 میدم. فلانی به من 10 داد ، منم بهش 10 میدم
هم خودمون در امتیاز دادن نگاه نکنیم که طرف به ما چه امتیازی داده ، و هم وقتی به شخصی امتیاز میدیم انتظار نداشته باشیم که فیکس همون امتیاز رو دوباره به خودمون بده
البته من یه راه حلی برای این مساله دارم. بگم؟ بگم؟

اوووووووووووووه، خیلی خیلی تند رفتی!

من فکر می کردم کاملا واضحه که دارم شوخی می کنم! یعنی واقعا الان تو فکر کردی من از نمره 9 که به من دادی شاکی هستم؟ واقعا فکر کردی پس فردا بهت اخطار میدم که چرا به من ده ندادی؟
1jan5gm8jq5kplnd0pvz.png

عزیز دل، توی این تاپیک روابط کاملا دوستانه است. هیچ کس از کس دیگه به این راحتی ها چیزی به دل نمی گیره، و غالبا همه هم می دونند که جمله ای مثل اونی که از من Quote کردی کاملا شوخیه!

در مورد نمرات بچه ها به همدیگه هم، هر کسی حق رای داره و به خودش مربوطه که چه نمره ای به کس دیگه ای داده! اگر شما می تونید به طور قطع ثابت کنید که کسی تخلفی کرده توی نمره دادن بفرمایید تا رسیدگی بشه! اگر هم نمی تونید و حرف تون بر اساس حدس و گمانه، یه لطفی بکنید و با این جور پست ها جو دوستانه تاپیک رو به هم نزنید!

اگر هم پیشنهادی برای تغییر قوانین دارید باید بگیدش تا بین بچه ها به رای گذاشته بشه. اگر با رای اکثریت بچه ها تصویب شد قوانین تغییر می کنه، وگرنه هم که هیچ...
این محمود ما اصلا امتیاز و رکورد شکنی واسش مهم نیست اینا هم که میگه شوخی میکنه انقدر تواضع داره که من باید بهش بگم محموددد برد نهمت رو نمیخوای ثبت کنی؟؟ منو اون بالا میخوای تنها بذاری؟
lonely-smiley-emoticon.gif

لطف داری وحید جان. حالا کو تا ما به شما برسیم، تا من بشم 11 شما شدی پونزده! :دی

این موردی که گفتی رو هم به جون خودم صبح همزمان با گذاشتن آپدیت هفته جدید اصلاح کردم! نمی دونم چرا ادیت نشده!
4076.gif

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اوووووووووووووه، خیلی خیلی تند رفتی!

من فکر می کردم کاملا واضحه که دارم شوخی می کنم! یعنی واقعا الان تو فکر کردی من از نمره 9 که به من دادی شاکی هستم؟ واقعا فکر کردی پس فردا بهت اخطار میدم که چرا به من ده ندادی؟
1jan5gm8jq5kplnd0pvz.png

عزیز دل، توی این تاپیک روابط کاملا دوستانه است. هیچ کس از کس دیگه به این راحتی ها چیزی به دل نمی گیره، و غالبا همه هم می دونند که جمله ای مثل اونی که از من Quote کردی کاملا شوخیه!

در مورد نمرات بچه ها به همدیگه هم، هر کسی حق رای داره و به خودش مربوطه که چه نمره ای به کس دیگه ای داده! اگر شما می تونید به طور قطع ثابت کنید که کسی تخلفی کرده توی نمره دادن بفرمایید تا رسیدگی بشه! اگر هم نمی تونید و حرف تون بر اساس حدس و گمانه، یه لطفی بکنید و با این جور پست ها جو دوستانه تاپیک رو به هم نزنید!

اگر هم پیشنهادی برای تغییر قوانین دارید باید بگیدش تا بین بچه ها به رای گذاشته بشه. اگر با رای اکثریت بچه ها تصویب شد قوانین تغییر می کنه، وگرنه هم که هیچ...

اگر با این پیشفرض و ذهنیت متنهای من رو میخونید که قراره جو دوستانه ی اینجا رو به هم بریزم، لامشکل. من دیگه صحبتی نمیکنم.

در خصوص سایر مباحث و مسائل هم حق با شماست

seashore

Registered User
لایک‌ها
3,124
ولی خانم seashore و Exporter که تنها کسانی بودند که به من 10 ندادند

خب چیکار کنم از قیافه زنبوره خوشم نیومد !
biggrinsmiley.gif

و به عنوان نفر آخر ! بردت رو تبریک میگم
winksmiley02.gif

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
دوست عزیز اکسپورتر کاملا معلوم بود که محمود جان داره شوخی میکنه
و اینکه میگید امتیازات یه جوری شده اشتابه میکنید
ماشالله انقدر عکسا قشنگ بود که واقعا دادن نمره زیر 8 یه اونا ظلم بود
اتفاقا نمره 8 و بالای 8 یعنی عالی و 10 یعنی برترین
اکثر دوستان هم وقتی میخوان امتیاز بدن به عکسا نگاه میکنن نه به نمره ای که طرف بهشان داده
چون برد اینجا یه برد مجازی و کسی که یک بار برده با 11 بار:p هیچ فرقی نداره!
البته از لحاظ مادی ولی معنویش یه چیزه دیگس!
کلن اینجا بچه ها باهم کاملا دوستن و هر حرفی که میزنن از روی رفاقته
امیدوارم شما و مخصوصا حسین چان و هورسا جان و امید جان که رفت سربازی و اون دوستمان که رفته روسیه صفا سیتی!:D
بیان و اینجا رو شلوغ ترش کنن
موفق باشیم
یا علی

بالا