بچه ها متاسفانه من یه مسافرت ضروری برام پیش اومده و باید از فردا صبح برم. البته اگر لپ تاپ رو بتونم ببرم هستم، ولی به احتمال 85.34 درصد تا روز جمعه نخواهم بود و این مسابقه که یکی از جالب ترین موضوعات رو داره ممکنه نتونم شرکت کنم.
اگر من نبودم یه نفرتون لطفا روز جمعه امتیازات رو جمع می زنه و برنده رو اعلام کنه؟ بقیه کارها ضروری نیستند، ولی این کار مهمه و باید هم دقیق انجام بشه و یه وقت برنده اشتباهی معرفی نشه.
ممنون.![]()
وحید جان تبریک می گم ♥
![]()
CopyRight : Hossein Zare
From : 500px.com
![]()
CopyRight : Nikolai Zinoviev
این عکسو من تو 500pix دیدم یه خیابون داشت چیکارش کردی![]()
درود
وقتی حرف از سیاه و سفید باشه دیگه خود به خود علاقه هم به وجود میاد.پس من این بار شرکت میکنم.امیدوارم مثل عکس های قبلی.سیاه و سفیدهای زیبایی رو ببینم
اسم این دختر جولیاست.تو لینکی که در زیر گذاشتم میتونید بقیه ی عکس هاش رو (هر چند اول از همه هنر عکاس بوده و بعد قیافه ی سوژه) ببینید.و بهتون توصیه میکنم این کار رو بکنید.اسم عکاس همون طور که میبینید مونیکاست.که اهل اسپانیا هست
1x.com - monikaMM
مشاهده پیوست 272286
شاید شما هم یادتون باشه که این عکس زمانی آواتار من بود.یه چیز بد یا خوبی که دارم اینه که برای انتخاب اواتار خیلی حساسم.برای من مشهور بودن عکس.عکاس.و یا بقیه ی موارد مهم نیست.من عکسی رو میپسندم که نگاه متفاوتی داشته باشه
نگاه این کودک هم متفاوته.بهش نمیاد سن و سالی داشته باشه اما صورتش این حرف رو نقض میکنه.بهش میاد که در اوج شادی باشه اما یک چیزایی هست که این حرف رو از بین میبره.
همین برای من مهمه.
برای اشانت هم عکسی از یک درخت رو میگذارم که برای من باعث حسرته.این که چرا فوکوس رو به درستی رعایت نکردم و کادربندی به صورتی نبوده که درخت و خط پرچین.کاملا" وسط کادر باشند.اما با این حال دوستش دارم.هر چند ممکنه اگر روزی باز به این درخت بر بخورم و عکسی کم مشکل تر از این بگیرم.اون دوست داشتن در کل از بین بره
شب خوش
با درود به دوستان عزيز!
بعد از يه وقفه طولانی، دوست دارم كه دوباره در مسابقات عكاسی اينجا شركت كنم، موضوع رو مناسب ديدم و من هم با اين عكس عجيب شر كت مي كنم:
نوع خاص عكاسی سياه و سفيد بيشتر من رو ياد عكس هاي گرفته شده از بدن انسان با اشعه X-Ray مي ندازه...هميشه سياه و سفيد و بی روح بودند در صورتی كه قسمتی از بدن يك موجود زنده رو نشون ميدن كه در اصل دارای روح و پر از رنگ هست.
![]()
اشانت هم تصويری سياه و سفيد از پارك جنگلی يو سميتی در كاليفرنيای آمريكاست كه هميشه مورد توجه من بوده و هست:
![]()
تا ديداری ديگر، بدرود!
یکی از زیباترین عکس هایی که دیدم
مشاهده پیوست 274018
با تشکر از عکسای خیلی خوبی که گذاشته شد
من هم با عکس خودم شرکت میکنم :دی در واقع عکاس این عکس Benoit Courti نام داره که عکسش رو آواتارم هست
این عکاس در ضمینه عکاسی سیاه و سفید کارهای جالب و متفاوتی داره که در لینک زیر گالری ایشون رو میتونید ببینید..
Benoit Courti - Deep Black.
...Miss you
![]()
تبریک به bitcomet عزیز، موضوع خوبی رو انتخاب کردید (در ضمن عکستونو نمی تونم ببینم)
این عکسو قبلاً توی تاپیک نمایش احساس خود با عکس گذاشته بودم، چون یکی از عکسای مورد علاقه منه با این عکس توی مسابقه این هفته شرکت می کنم
تبریک به bitcomet جان
جاده ی طولانی
![]()
سلام دوستان
تبریک میگم داش وحید
*
نمیدانم چی شد یه دفعه این عکس به ذهنم رسید
مشاهده پیوست 274488
اون جای سفید میتانه یه روزی جای عکس من و شما و عزیزان ما باشه ولی آ
یا واقعا همونطور که سفید آمدیم سفید هم میرویم؟!
نمیگویم سفید سفید ولی کاش سیاهی مان به اندازه همان روبان سیاه باشد....
وحید جان تبریک می گم ♥
![]()
CopyRight : Hossein Zare
From : 500px.com
![]()
CopyRight : Nikolai Zinoviev
--------------------------------------------------