• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود
وقتی حرف از سیاه و سفید باشه دیگه خود به خود علاقه هم به وجود میاد.پس من این بار شرکت میکنم.امیدوارم مثل عکس های قبلی.سیاه و سفیدهای زیبایی رو ببینم
اسم این دختر جولیاست.تو لینکی که در زیر گذاشتم میتونید بقیه ی عکس هاش رو (هر چند اول از همه هنر عکاس بوده و بعد قیافه ی سوژه) ببینید.و بهتون توصیه میکنم این کار رو بکنید.اسم عکاس همون طور که میبینید مونیکاست.که اهل اسپانیا هست

1x.com - monikaMM

13353.jpg

شاید شما هم یادتون باشه که این عکس زمانی آواتار من بود.یه چیز بد یا خوبی که دارم اینه که برای انتخاب اواتار خیلی حساسم.برای من مشهور بودن عکس.عکاس.و یا بقیه ی موارد مهم نیست.من عکسی رو میپسندم که نگاه متفاوتی داشته باشه
نگاه این کودک هم متفاوته.بهش نمیاد سن و سالی داشته باشه اما صورتش این حرف رو نقض میکنه.بهش میاد که در اوج شادی باشه اما یک چیزایی هست که این حرف رو از بین میبره.
همین برای من مهمه.

برای اشانت هم عکسی از یک درخت رو میگذارم که برای من باعث حسرته.این که چرا فوکوس رو به درستی رعایت نکردم و کادربندی به صورتی نبوده که درخت و خط پرچین.کاملا" وسط کادر باشند.اما با این حال دوستش دارم.هر چند ممکنه اگر روزی باز به این درخت بر بخورم و عکسی کم مشکل تر از این بگیرم.اون دوست داشتن در کل از بین بره

IMG_0124.jpg

شب خوش

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
با درود به دوستان عزيز!

بعد از يه وقفه طولانی، دوست دارم كه دوباره در مسابقات عكاسی اينجا شركت كنم، موضوع رو مناسب ديدم و من هم با اين عكس عجيب شر كت مي كنم:

نوع خاص عكاسی سياه و سفيد بيشتر من رو ياد عكس هاي گرفته شده از بدن انسان با اشعه X-Ray مي ندازه...هميشه سياه و سفيد و بی روح بودند در صورتی كه قسمتی از بدن يك موجود زنده رو نشون ميدن كه در اصل دارای روح و پر از رنگ هست.

BeautifulM56d6.jpg

اشانت هم تصويری سياه و سفيد از پارك جنگلی يو سميتی در كاليفرنيای آمريكاست كه هميشه مورد توجه من بوده و هست:

BeautifulMb8b0.JPG

تا ديداری ديگر، بدرود!

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها متاسفانه من یه مسافرت ضروری برام پیش اومده و باید از فردا صبح برم. البته اگر لپ تاپ رو بتونم ببرم هستم، ولی به احتمال 85.34 درصد تا روز جمعه نخواهم بود و این مسابقه که یکی از جالب ترین موضوعات رو داره ممکنه نتونم شرکت کنم.

اگر من نبودم یه نفرتون لطفا روز جمعه امتیازات رو جمع می زنه و برنده رو اعلام کنه؟ بقیه کارها ضروری نیستند، ولی این کار مهمه و باید هم دقیق انجام بشه و یه وقت برنده اشتباهی معرفی نشه.

ممنون.
979.gif

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
بچه ها متاسفانه من یه مسافرت ضروری برام پیش اومده و باید از فردا صبح برم. البته اگر لپ تاپ رو بتونم ببرم هستم، ولی به احتمال 85.34 درصد تا روز جمعه نخواهم بود و این مسابقه که یکی از جالب ترین موضوعات رو داره ممکنه نتونم شرکت کنم.

اگر من نبودم یه نفرتون لطفا روز جمعه امتیازات رو جمع می زنه و برنده رو اعلام کنه؟ بقیه کارها ضروری نیستند، ولی این کار مهمه و باید هم دقیق انجام بشه و یه وقت برنده اشتباهی معرفی نشه.

ممنون.
979.gif

مشکلی پیش نمیاد محمود جان اگر نبودی من ترتیب امتیازات رو میدم :)

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
با تشکر از عکسای خیلی خوبی که گذاشته شد:rolleyes:

من هم با عکس خودم شرکت میکنم :دی در واقع عکاس این عکس Benoit Courti نام داره که عکسش رو آواتارم هست
این عکاس در ضمینه عکاسی سیاه و سفید کارهای جالب و متفاوتی داره که در لینک زیر گالری ایشون رو میتونید ببینید..
Benoit Courti - Deep Black.

...Miss you
drfpomrq3qj0bp3tvxm7.jpg

Last edited:

Terme

Registered User
لایک‌ها
890
تبریک به bitcomet عزیز، موضوع خوبی رو انتخاب کردید (در ضمن عکستونو نمی تونم ببینم)
این عکسو قبلاً توی تاپیک نمایش احساس خود با عکس گذاشته بودم، چون یکی از عکسای مورد علاقه منه با این عکس توی مسابقه این هفته شرکت می کنم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان
تبریک میگم داش وحید
*
نمیدانم چی شد یه دفعه این عکس به ذهنم رسید
b&w.jpg
اون جای سفید میتانه یه روزی جای عکس من و شما و عزیزان ما باشه ولی آ
یا واقعا همونطور که سفید آمدیم سفید هم میرویم؟!
نمیگویم سفید سفید ولی کاش سیاهی مان به اندازه همان روبان سیاه باشد....

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

مشاهده پیوست 272212

Weeki Wachee Spring, Florida, 1947. Photo by Toni Frissell

درود
وقتی حرف از سیاه و سفید باشه دیگه خود به خود علاقه هم به وجود میاد.پس من این بار شرکت میکنم.امیدوارم مثل عکس های قبلی.سیاه و سفیدهای زیبایی رو ببینم
اسم این دختر جولیاست.تو لینکی که در زیر گذاشتم میتونید بقیه ی عکس هاش رو (هر چند اول از همه هنر عکاس بوده و بعد قیافه ی سوژه) ببینید.و بهتون توصیه میکنم این کار رو بکنید.اسم عکاس همون طور که میبینید مونیکاست.که اهل اسپانیا هست

1x.com - monikaMM

مشاهده پیوست 272286

شاید شما هم یادتون باشه که این عکس زمانی آواتار من بود.یه چیز بد یا خوبی که دارم اینه که برای انتخاب اواتار خیلی حساسم.برای من مشهور بودن عکس.عکاس.و یا بقیه ی موارد مهم نیست.من عکسی رو میپسندم که نگاه متفاوتی داشته باشه
نگاه این کودک هم متفاوته.بهش نمیاد سن و سالی داشته باشه اما صورتش این حرف رو نقض میکنه.بهش میاد که در اوج شادی باشه اما یک چیزایی هست که این حرف رو از بین میبره.
همین برای من مهمه.

برای اشانت هم عکسی از یک درخت رو میگذارم که برای من باعث حسرته.این که چرا فوکوس رو به درستی رعایت نکردم و کادربندی به صورتی نبوده که درخت و خط پرچین.کاملا" وسط کادر باشند.اما با این حال دوستش دارم.هر چند ممکنه اگر روزی باز به این درخت بر بخورم و عکسی کم مشکل تر از این بگیرم.اون دوست داشتن در کل از بین بره

شب خوش

با درود به دوستان عزيز!

بعد از يه وقفه طولانی، دوست دارم كه دوباره در مسابقات عكاسی اينجا شركت كنم، موضوع رو مناسب ديدم و من هم با اين عكس عجيب شر كت مي كنم:

نوع خاص عكاسی سياه و سفيد بيشتر من رو ياد عكس هاي گرفته شده از بدن انسان با اشعه X-Ray مي ندازه...هميشه سياه و سفيد و بی روح بودند در صورتی كه قسمتی از بدن يك موجود زنده رو نشون ميدن كه در اصل دارای روح و پر از رنگ هست.

BeautifulM56d6.jpg

اشانت هم تصويری سياه و سفيد از پارك جنگلی يو سميتی در كاليفرنيای آمريكاست كه هميشه مورد توجه من بوده و هست:

BeautifulMb8b0.JPG

تا ديداری ديگر، بدرود!

یکی از زیباترین عکس هایی که دیدم
مشاهده پیوست 274018

با تشکر از عکسای خیلی خوبی که گذاشته شد:rolleyes:

من هم با عکس خودم شرکت میکنم :دی در واقع عکاس این عکس Benoit Courti نام داره که عکسش رو آواتارم هست
این عکاس در ضمینه عکاسی سیاه و سفید کارهای جالب و متفاوتی داره که در لینک زیر گالری ایشون رو میتونید ببینید..
Benoit Courti - Deep Black.

...Miss you
drfpomrq3qj0bp3tvxm7.jpg

تبریک به bitcomet عزیز، موضوع خوبی رو انتخاب کردید (در ضمن عکستونو نمی تونم ببینم)
این عکسو قبلاً توی تاپیک نمایش احساس خود با عکس گذاشته بودم، چون یکی از عکسای مورد علاقه منه با این عکس توی مسابقه این هفته شرکت می کنم

تبریک به bitcomet جان

جاده ی طولانی

44554.jpg

سلام دوستان
تبریک میگم داش وحید
*
نمیدانم چی شد یه دفعه این عکس به ذهنم رسید
مشاهده پیوست 274488
اون جای سفید میتانه یه روزی جای عکس من و شما و عزیزان ما باشه ولی آ
یا واقعا همونطور که سفید آمدیم سفید هم میرویم؟!
نمیگویم سفید سفید ولی کاش سیاهی مان به اندازه همان روبان سیاه باشد....

وحید جان تبریک می گم ♥

je9tpqr19ben15qfzk95.jpg

CopyRight : Hossein Zare
From : 500px.com

5ms8qrku0qt8nfi1el4.jpg

CopyRight : Nikolai Zinoviev

سلام ... تبربک به برنده مسابقه قبل ...

منم بااین عکس شرکت میکنم ...

مشاهده پیوست 274626

--------------------------------------------------

--------------------------------------
امتیازات خودم:

چقدر این هفته زیاد بودیم فقط حیف جای محمود خالیه
cry-smiley.gif

9 : PEUGEOT
10: Ar3f عجب حس آرامشی داره
good-sigh1-smiley.gif

10: greywarden
10: hossein137 واقعا حالت چهرش همین حسی که گفتی به آدم منتقل میکنه حسین جان
gloomy-smiley.gif

9 : -Saman
9 : payman1
0: bitcomet
8: Terme
10: Sawyer2010 حالت درختا که کوچیک و محو میشن فوق العادس
surprised1-smiley.gif

7 : ya_ali_mavla
10: siavash20 زیباست مخصوصا که عکاسش ایرانیه
yes-smiley.gif

8 : xxninaxx
9 : seashore

بچه ها لطفا امتیازدهی رو شروع کنید و تا روز پنجشنبه به عکس های هم امتیاز بدید. ممنون
mr-sand-man-smiley.gif

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
فکر کنم بخاطر موضوع خوبی که انتخاب شده بود افراد بیشتری رغبت کردن تو مسابقه شرکت کنن .(مثل خودم!)

امتیازات :

PEUGEOT : 9 تو نگاه اول اون گربه رو ندیدم خیلی قشنگ بود
Ar3f : 8 برخلاف دوست قبلی که گفت حس ارامبخشی داره من یاد فیلمهای ترسناک افتادم ! زیبا بود
hossein137 : 8
Saman : 7
Payman1 : 9
bitcomet : 9
Terme : 9
Sawyer2010 : 10
xxninaxx : 8
ya_ali_mavla : 7افرین به این ذهن خلاقت .
Siavash20 : 9
seashore : 10

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
PEUGEOT: 9
Ar3f: 9 عكسي هست كه چندين بار ديدم و لي باز هم به نظرم زيباست.
greywarden: 9 تلفيق برف و شب، يعني تضاد سياه و سفيدي! بسيار زيبا!
hossein137: 10 و ديگر هيچ!
- Saman -: 0
Payman1: 7.5
bitcomet: 10 عكس بي نظيري هست، خصوصا كه با حالت سياه و سفيد بودن احساس مورد نظر رو به بيننده انتقال ميده.
Terme: 9 اين تصوير بسيار زيبايي از مادر و فرزند هست، با وجود بي رنگي مي تونم مهر مادري (كه بسيار پر رنگ هم هست)، رو به وضوح ببينم.
Sawyer2010: 9 يك منظره بي نظير و بي همتا! شما راه جدا گانه اي در تصوير مي بينيد در صورتي كه راه دوچرخه سوار در طول راستاي افق در عكس ديده ميشه و كادر بي نظيري رو ايجاد كرده.
ya_ali_mavla: 5 عذر مي خوام دوست عزيز،‌ ايده جالبي رو داشتيد اما عكس خوبي رو انتخاب نكرديد. و موضوع مرگ و اعمال رو كه مطرح كرديد، هيچ ارتباطي با موضوع انتخابي اين هفته ندارند، به هر حال اين نظر من بود...اميدوارم از من دلگير نباشيد، دوست عزيز!
Siavash20: 10 سياوش جان، دوست من! اگر امكانش بود، امتياز بيشتري ميدادم، تصوير خارق العاده اي رو داشتي!
xxninaxx: 7.5
seashore: 10 بسيار بسيار زيبا! به سادگي مي تونم قطرات ريز (و سفيد)‌ آب رو تشخيص بدم، در حالي كه همراه با پيش زمينه عكس (مادر و فرزند) در كنار باقي رنگ سياه در تصوير، هماهنگي كاملي دارند.

Last edited:
بالا