• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
به جای این اینکه وقت وانرژی خودتان رو برای بحث های الکی صرف کنید.ای کاش کمی به بچه ها توجه میکردین.کمی مهر و محبت خودتون رو نسبت بهشون نشون میدادید بچه ها به چیز های غیر ازپرخاشگری نیاز دارن....

بالاترین چیزی که بچه ها میخواهند مهربانی،محبت است نه چیز دیگه...

با این کار ها غیر از تنفر چیزی به دست نمیاورین......

(امیدوارم از موضوع مسابقه منحرف نباشه)

1326716461_121844.jpgFamily-Quarrel-Stock-Photo.jpg912901110_orig.jpg

628.jpg

Last edited:

miladsaw

Registered User
لایک‌ها
220
در پی انفجار دوی ماراتن شهر بوستون آمریکا...
og8g389t788bdnrrqtv.jpg

ترجمه ی متن:
به بوستون با عشق،از طرف کابل

پ.ن:فکر کنم به محبت ربط داشته باشه...:)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
به جای این اینکه وقت وانرژی خودتان رو برای بحث های الکی صرف کنید.ای کاش کمی به بچه ها توجه میکردین.کمی مهر و محبت خودتون رو نسبت بهشون نشون میدادید بچه ها به چیز های غیر ازپرخاشگری نیاز دارن....

بالاترین چیزی که بچه ها میخواهند مهربانی،محبت است نه چیز دیگه...

با این کار ها غیر از تنفر چیزی به دست نمیاورین......

(امیدوارم از موضوع مسابقه منحرف نباشه)

یه لطفی بکنید و اگر عکس رو به صورت Attach شده به پست ارسال می کنید حتما با استفاده از گزینه Insert Inline تصویرتون رو توی پست هم بگذارید، چون در غیر این صورت توی این ارسال تون تصویر زیر پست دیده میشه، ولی توی اسپویلری که من سه شنبه می ذارم نمایش داده نمیشه.

این رو از همه بچه هایی که تصویرشون رو الصاق می کنند به پست شون توی پی تی هم خواهش می کنم، چون اگر این کار رو نکنید مشکل ساز میشه. ممنون. :)

پ.ن: توضیحات بیشتر هم توی این تاپیک هست.

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
محبت بین دو گونه مختلف طوطی سانان:(کاسکو و اکلکتوس)

p14ygtgrwxz8i9qh5nv.jpg

فایل های ضمیمه

• love_parrots-normal.jpg
    love_parrots-normal.jpg
    161.2 KB · نمایش ها: 59

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
یه لطفی بکنید و اگر عکس رو به صورت Attach شده به پست ارسال می کنید حتما با استفاده از گزینه Insert Inline تصویرتون رو توی پست هم بگذارید، چون در غیر این صورت توی این ارسال تون تصویر زیر پست دیده میشه، ولی توی اسپویلری که من سه شنبه می ذارم نمایش داده نمیشه.

این رو از همه بچه هایی که تصویرشون رو الصاق می کنند به پست شون توی پی تی هم خواهش می کنم، چون اگر این کار رو نکنید مشکل ساز میشه. ممنون. :)

پ.ن: توضیحات بیشتر هم توی این تاپیک هست.

دوست عزیز بابت اون اشکال عذر میخوام

فکر کنم دیگه مشکلی نباشه درمیگم؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دوست عزیز بابت اون اشکال عذر میخوام

فکر کنم دیگه مشکلی نباشه درمیگم؟

بله، مشکلی نیست. الان خوبه.

فقط برای شرکت توی مسابقه یادتون باشه از اول چهارشنبه تا آخر پنجشنبه به بچه های دیگه امتیاز هم بدید. :)

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
بله، مشکلی نیست. الان خوبه.

فقط برای شرکت توی مسابقه یادتون باشه از اول چهارشنبه تا آخر پنجشنبه به بچه های دیگه امتیاز هم بدید. :)

حتما دوست عزیز

من قبل از شرکت توی مسابقه قوانین رو خوندم و اطلاع داشتم ممنون بابت یادآوری

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
تا یادم نرفته پیروزی شکوهمند و تاریخی کاربر Agha_Jo0n رو بهشون تبریک میگم
دادا قهرمان بعدی خواهشا یه چیز جزئی تری انتخاب بکنید محبت خیلی فراگیره

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام
دوستان عزیز بنده یه پیشنهادی دارم برای این تاپیک که خیلی دوست دارم انجام بشه.قبل از زدن پست اینجا با دوست عزیزم mahi58 حرفی زدم و پیشنهاد خودم رو مطرح کردم.البته نظر ایشون منفی بود ولی به من گفتم توی تاپیک مطرح کنم ونظر سنجی صورت بگیره و مهم نظر اکثریت کاربر ها هست

حالا پیشنهاد من:من میگم برای اینکه مسابقه رونق بیشتری بگیره و همینطور بچه ها انگیزه بیشتری داشته باشند برای شرکت در مسابقه برای نفرات برتر این مسابقه جایزه ای تعیین کنیم.
به اینصورت که برای نفر اول یه جایزه نفیس ویا مبلغی پول+شرکت رایگان دردوره بعد،برای نفر دوم وسوم هم شرکت رایگان در دوره بعد
نحوه ی ثبت نام هم به اینصورته که کسانی که میخواهند در مسابقه شرکت کنندباید به عنوان حق ورود و شرکت درمسابقه مبلغی رو بدهند.مبلغی که از ثبت نام شرکت کنندگان جمع شده به صورت تمام وکمال در اختیار نفر اول قرار میگیره
طبق قوانین هم هر نفر برای هر مسابقه فقط یه عکس باید بزارن.البته تبصره ای هم هست که کسی دو عکس بگیره و برای هر عکس امتیاز جدا گانه دریافت کنه تا شانس برنده شدنش بیشتر بشه ولی باید مبلغی رو برای گذاشتن عکس دوم بپردازد.
قوانین عین قبل برگزار میشه فقط این ها اضافه میشه.

توضیحات هنوز تکمیل نشده فقط منتظر جواب نظر سنجی هستیم و بعد قوانین وتوضیحات اضافه میشه و به هیچ عنوان کسی نتونه سوء استفاده کنه.فعلا فقط به صورت کلیشه ای توضیح دادم تا چارچوب رو بدونین.

در مورد مبلغ ورودی هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده و سعی میکنیم که مبلغ ناچیزی رو تعیین کنیم

دوستان نظرات(مثبت،منفی) خود را درمورد این طرح حتما توی تاپیک بفرمائید.برگزاری این طرح فقط با نظرات شما صورت میگیره.اگه دوستان در مورد نظرشون توضیحی هم داره خیلی خوشحال میشم بگین.

اگه این پیشنهاد عملی بشه دو و یا سه دوره به صورت آزمایشی صورت میگیره تا ببینیم بازده این طرح چطوریه.
درمورد اعتماد سازی هم طوری صورت میگیره که هیچ شکی برای کاربری نمونه.

فکر نکنم چیزی از قلم افتاده باشه ولی اگه چیزی کم و کاست نوشتم بگین تا درستش کنم.

خواهش میکنم هر کدوم از دوستان نظر خودشون رو همراه با عکس تا سه شنبه بزارن.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام
دوستان عزیز بنده یه پیشنهادی دارم برای این تاپیک که خیلی دوست دارم انجام بشه.قبل از زدن پست اینجا با دوست عزیزم mahi58 حرفی زدم و پیشنهاد خودم رو مطرح کردم.البته نظر ایشون منفی بود ولی به من گفتم توی تاپیک مطرح کنم ونظر سنجی صورت بگیره و مهم نظر اکثریت کاربر ها هست

حالا پیشنهاد من:من میگم برای اینکه مسابقه رونق بیشتری بگیره و همینطور بچه ها انگیزه بیشتری داشته باشند برای شرکت در مسابقه برای نفرات برتر این مسابقه جایزه ای تعیین کنیم.
به اینصورت که برای نفر اول یه جایزه نفیس ویا مبلغی پول+شرکت رایگان دردوره بعد،برای نفر دوم وسوم هم شرکت رایگان در دوره بعد
نحوه ی ثبت نام هم به اینصورته که کسانی که میخواهند در مسابقه شرکت کنندباید به عنوان حق ورود و شرکت درمسابقه مبلغی رو بدهند.مبلغی که از ثبت نام شرکت کنندگان جمع شده به صورت تمام وکمال در اختیار نفر اول قرار میگیره
طبق قوانین هم هر نفر برای هر مسابقه فقط یه عکس باید بزارن.البته تبصره ای هم هست که کسی دو عکس بگیره و برای هر عکس امتیاز جدا گانه دریافت کنه تا شانس برنده شدنش بیشتر بشه ولی باید مبلغی رو برای گذاشتن عکس دوم بپردازد.

توضیحات هنوز تکمیل نشده فقط منتظر جواب نظر سنجی هستیم و بعد قوانین وتوضیحات اضافه میشه و به هیچ عنوان کسی نتونه سوء استفاده کنه.فعلا فقط به صورت کلیشه ای توضیح دادم تا چارچوب رو بدونین.

در مورد مبلغ ورودی هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده و سعی میکنیم که مبلغ ناچیزی رو تعیین کنیم

دوستان نظرات(مثبت،منفی) خود را درمورد این طرح حتما توی تاپیک بفرمائید.برگزاری این طرح فقط با نظرات شما صورت میگیره.اگه دوستان در مورد نظرشون توضیحی هم داره خیلی خوشحال میشم بگین.

اگه این پیشنهاد عملی بشه دو و یا سه دوره به صورت آزمایشی صورت میگیره تا ببینیم بازده این طرح چطوریه.

فکر نکنم چیزی از قلم افتاده باشه ولی اگه چیزی کم و کاست نوشتم بگین تا درستش کنم.

دادا وارد جزئیات نمیشم نظر من منفی هستش

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
سَلام دوســت عزیـــز , اینـو آزمایشی تو یه انجمنـــی دیـدم و یه کاربـر 10 نفـر رو دنبال خودش آورده بود یا از سایت های دیگه جمع کرده بود که امتیـاز بگیره .
اگه برای شما هم اینجوری باشه به فرض مثال به دوسـتم میگم یه مقدار بده بیا شرکت کن و بهم امتیاز 9 یا 10 رو بده , دوستاتو هم بیــار و ...
در آخر هم اگه هر چی کاربر بیشتر بیارم معلوم که درصـد برنده شـدنم بالاســت , و بعد از برنده شدن پول های دوستان رو برگشت میزنم براشون و بقیه برا خودم .
من موافقـــم اگه تقلــب نشـه که بعیـد میدونــــم ..

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سَلام دوســت عزیـــز , اینـو آزمایشی تو یه انجمنـــی دیـدم و یه کاربـر 10 نفـر رو دنبال خودش آورده بود یا از سایت های دیگه جمع کرده بود که امتیـاز بگیره .
اگه برای شما هم اینجوری باشه به فرض مثال به دوسـتم میگم یه مقدار بده بیا شرکت کن و بهم امتیاز 9 یا 10 رو بده , دوستاتو هم بیــار و ...
در آخر هم اگه هر چی کاربر بیشتر بیارم معلوم که درصـد برنده شـدنم بالاســت , و بعد از برنده شدن پول های دوستان رو برگشت میزنم براشون و بقیه برا خودم .
من موافقـــم اگه تقلــب نشـه که بعیـد میدونــــم ..

سلام عزیزم.
اگه قرار بر اجرای این طرح باشه...قوانین طوری تنظیم میشه که همچین اتفاقی نیوفته....
اتفاقا داشتم به همچین قضیه فکر میکردم...که اول جلوی همچین کاری رو بگیرم.جلوی این تقلب های احتمالی رو با کمک دوستان میشه گرفت.

البته جایزه ای که نفر اول دریاف میکنه.همچین زیاد نیست که براش تقلب کنه.این داستان جایزه واین ها بیشتر برای افزایش هیجان وانگیزه بچه ها هست.تا مسابقه زیاد تکراری نباشه.حداقل برای جایزه که شده تلاش بیشتری بکنند.
درمورد امتیاز دهی فقط کسانی که توی مسابقه شرکت کردند میتونند رای بردند نه همه...

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این پیشنهاد با من مطرح شده و من مثل هر پیشنهاد دیگه ای به رأی گیری از بچه ها واگذارش کردم. لطفا تا سه شنبه همراه با عکسی که برای شرکت در مسابقه می گذارید نظرتون رو در مورد این قضیه بنویسید (یا اگه دوست داشتید توی یه پست جدا نظرتون رو بگید). :)

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
این پیشنهاد با من مطرح شده و من مثل هر پیشنهاد دیگه ای به رأی گیری از بچه ها واگذارش کردم. لطفا تا سه شنبه همراه با عکسی که برای شرکت در مسابقه می گذارید نظرتون رو در مورد این قضیه بنویسید (یا اگه دوست داشتید توی یه پست جدا نظرتون رو بگید). :)

فقط سوال های سخت سخت با پیشنهاد های سخت سخت بذارین ها :lol:

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
سلام

بنده هم وارد جزییات کار نمیشم کاملا مخالف ونظر منفی دارم.....

این کار جالبیشه وقشنگیش به دور هم بودنشه وبدون پول وچیزای که خود دوستان میدونن....

دوستان گلم مسئولین عزیز هر کاری توش پول وارد شد کثیف شد بزارین همین روند ادامه بدیم خاهشا لطفا......

این بود نظر بنده.....

Terme

Registered User
لایک‌ها
890
اول تبریک به Agha_Jo0n عزیز بابت اولین بردشون انشااله تداوم داشته باشه

دوم اینکه با نظر سنجی مخالفم

سوم، اینم عکس انتخابی این هفته من

11.jpg

بالا