Mahdi-MA
Registered User
- نوشتهها
- 2,012
- لایکها
- 424
سلام
دوستان عزیز بنده یه پیشنهادی دارم برای این تاپیک که خیلی دوست دارم انجام بشه.قبل از زدن پست اینجا با دوست عزیزم mahi58 حرفی زدم و پیشنهاد خودم رو مطرح کردم.البته نظر ایشون منفی بود ولی به من گفتم توی تاپیک مطرح کنم ونظر سنجی صورت بگیره و مهم نظر اکثریت کاربر ها هست
حالا پیشنهاد من:من میگم برای اینکه مسابقه رونق بیشتری بگیره و همینطور بچه ها انگیزه بیشتری داشته باشند برای شرکت در مسابقه برای نفرات برتر این مسابقه جایزه ای تعیین کنیم.
به اینصورت که برای نفر اول یه جایزه نفیس ویا مبلغی پول+شرکت رایگان دردوره بعد،برای نفر دوم وسوم هم شرکت رایگان در دوره بعد
نحوه ی ثبت نام هم به اینصورته که کسانی که میخواهند در مسابقه شرکت کنندباید به عنوان حق ورود و شرکت درمسابقه مبلغی رو بدهند.مبلغی که از ثبت نام شرکت کنندگان جمع شده به صورت تمام وکمال در اختیار نفر اول قرار میگیره
طبق قوانین هم هر نفر برای هر مسابقه فقط یه عکس باید بزارن.البته تبصره ای هم هست که کسی دو عکس بگیره و برای هر عکس امتیاز جدا گانه دریافت کنه تا شانس برنده شدنش بیشتر بشه ولی باید مبلغی رو برای گذاشتن عکس دوم بپردازد.
قوانین عین قبل برگزار میشه فقط این ها اضافه میشه.
توضیحات هنوز تکمیل نشده فقط منتظر جواب نظر سنجی هستیم و بعد قوانین وتوضیحات اضافه میشه و به هیچ عنوان کسی نتونه سوء استفاده کنه.فعلا فقط به صورت کلیشه ای توضیح دادم تا چارچوب رو بدونین.
در مورد مبلغ ورودی هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده و سعی میکنیم که مبلغ ناچیزی رو تعیین کنیم
دوستان نظرات(مثبت،منفی) خود را درمورد این طرح حتما توی تاپیک بفرمائید.برگزاری این طرح فقط با نظرات شما صورت میگیره.اگه دوستان در مورد نظرشون توضیحی هم داره خیلی خوشحال میشم بگین.
اگه این پیشنهاد عملی بشه دو و یا سه دوره به صورت آزمایشی صورت میگیره تا ببینیم بازده این طرح چطوریه.
درمورد اعتماد سازی هم طوری صورت میگیره که هیچ شکی برای کاربری نمونه.
فکر نکنم چیزی از قلم افتاده باشه ولی اگه چیزی کم و کاست نوشتم بگین تا درستش کنم.
خواهش میکنم هر کدوم از دوستان نظر خودشون رو همراه با عکس تا سه شنبه بزارن.
وارد جزئیات نمیشم نظر منم منفی هستش