• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
سلام
دوستان عزیز بنده یه پیشنهادی دارم برای این تاپیک که خیلی دوست دارم انجام بشه.قبل از زدن پست اینجا با دوست عزیزم mahi58 حرفی زدم و پیشنهاد خودم رو مطرح کردم.البته نظر ایشون منفی بود ولی به من گفتم توی تاپیک مطرح کنم ونظر سنجی صورت بگیره و مهم نظر اکثریت کاربر ها هست

حالا پیشنهاد من:من میگم برای اینکه مسابقه رونق بیشتری بگیره و همینطور بچه ها انگیزه بیشتری داشته باشند برای شرکت در مسابقه برای نفرات برتر این مسابقه جایزه ای تعیین کنیم.
به اینصورت که برای نفر اول یه جایزه نفیس ویا مبلغی پول+شرکت رایگان دردوره بعد،برای نفر دوم وسوم هم شرکت رایگان در دوره بعد
نحوه ی ثبت نام هم به اینصورته که کسانی که میخواهند در مسابقه شرکت کنندباید به عنوان حق ورود و شرکت درمسابقه مبلغی رو بدهند.مبلغی که از ثبت نام شرکت کنندگان جمع شده به صورت تمام وکمال در اختیار نفر اول قرار میگیره
طبق قوانین هم هر نفر برای هر مسابقه فقط یه عکس باید بزارن.البته تبصره ای هم هست که کسی دو عکس بگیره و برای هر عکس امتیاز جدا گانه دریافت کنه تا شانس برنده شدنش بیشتر بشه ولی باید مبلغی رو برای گذاشتن عکس دوم بپردازد.
قوانین عین قبل برگزار میشه فقط این ها اضافه میشه.

توضیحات هنوز تکمیل نشده فقط منتظر جواب نظر سنجی هستیم و بعد قوانین وتوضیحات اضافه میشه و به هیچ عنوان کسی نتونه سوء استفاده کنه.فعلا فقط به صورت کلیشه ای توضیح دادم تا چارچوب رو بدونین.

در مورد مبلغ ورودی هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده و سعی میکنیم که مبلغ ناچیزی رو تعیین کنیم

دوستان نظرات(مثبت،منفی) خود را درمورد این طرح حتما توی تاپیک بفرمائید.برگزاری این طرح فقط با نظرات شما صورت میگیره.اگه دوستان در مورد نظرشون توضیحی هم داره خیلی خوشحال میشم بگین.

اگه این پیشنهاد عملی بشه دو و یا سه دوره به صورت آزمایشی صورت میگیره تا ببینیم بازده این طرح چطوریه.
درمورد اعتماد سازی هم طوری صورت میگیره که هیچ شکی برای کاربری نمونه.

فکر نکنم چیزی از قلم افتاده باشه ولی اگه چیزی کم و کاست نوشتم بگین تا درستش کنم.

خواهش میکنم هر کدوم از دوستان نظر خودشون رو همراه با عکس تا سه شنبه بزارن.

وارد جزئیات نمیشم نظر منم منفی هستش​

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
اینم عکس این هفته ی من شایدم اخرین عکسم تا یه مدتی(به علت سرباز شدن)
در رابطه با نظرسنجی هم باید بگم که مخالفم چون بعضی از کاربرا قبل از اینکه به عکس نگاه کنن به نام کاربری طرف نکاه میکنن

fmel5sp656sruxr1hn6.jpg

Last edited:

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
در رابطه با نظرسنجی هم باید بگم که مخالفم چون بعضی از کاربرا قبل از اینکه به عکس نگاه کنن به نام کاربری طرف نکاه میکنن

je7loi0g3zpkbq3iw5u.jpg
عکس تکراری مشکلی نداره ؟
http://forum.persiantools.com/t186538-page327.html#post6992876

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614

دوست عزیز به سلامتی ایشالا که خاطرات خوبی برات رقم بخوره.
در مرود جمله بالا هم متاسفانه موافقم و امیدوارم روزی برسه که برای بهترین هامون , بهترین ها رو بخوایم نه چیزی رو که اونا دوست دارند .
در مورد پشنهاد ارائه شده هم نظرم مثبته چون میتونه جو صمیمانه تری رو با حس رقابت بیشتری بوجود بیاره (البته باید در انتخاب جایزه خیلی دقت کنیم ).
**************************************************************************************************************
برای مسابقه :
وقتی یه مادری فرزندی رو به دنیا میاره مثل این میمونه که قلبش رو از سینش در آوردن و به اون دو تا پا دادن و تمام مدت این قلب مادراست که جلوی چشمشون داره زندگی میکنه پس ما همگی قلب یه مادری هستیم که منتظر صدای تپیدنمونه !
مادرم از صمیم قلب دستانت را می بوسم و امیدوارم خداوند بهشتی پر از یاس و ستاره تقدیمت کند............

417012_1867906033460_1006584605_n.jpg

Last edited:

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
تبریک میگم به برنده هفته قبل Agha_Jo0n
در مورد نظر سنجی هم مخالفم . فکر کنم همین که بقیه شرکت کننده ها به برنده مسابقه تبریک میگن ارزشش بیشتر از جایزه مادی باشه اون فرد برنده هم خیلی خوشحال میشه ، برای من که اینطور بود .

عکس من برای موضوع این هفته :

its_more_than_just_a_photo_part_17_640_36.jpg

دوستي داشتم که مي گفت آدم هايي که زياد احساسي هستند ، کساني که زياد ابراز محبت مي کنند ، همانقدر هم از طرف مقابلشان توقع دارند
آن روز ها جوابش را تنها با خنده هاي قاه قاهم دادم !
حالا ميبينم که چه خوب مي گفت اين دوست...
من هم در ادامه ي حرفش اضافه ميکنم :
آهاي تمام کساني که احساساتتان زيادي کرده و محبت بيجا مي کنيد...يا به آن حستان بگوييد بميرد يا محبتتان را نثار هر بي سر و پايي نکنيد و یا نثار کسی کنید که ارزشش را داشته باشد .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها امروز سه شنبه آخرین مهلت برای گذاشتن عکسه. کسی خواست شرکت کنه فراموش نکنه. :)

-------------------------------------------
اگه قوانين خاصي هست و بنده بي اطلاع هستم لطفاً راهنمائي كنيد . . .

خوش اومدید. لطفا قوانین پست اول رو دقیق بخونید (مهم تر از همه این که از ابتدای چهارشنبه تا آخر پنجشنبه باید به عکس های بقیه امتیاز بدید). :)
small pro قوانین خواصی نداره اگرم داشته باشه کیه رعایت کنه همش زیر سبیلی رد میکنن :blink:

خیر، کسی همه موارد رو زیرسبیلی رد نمی کنه. احتیاج به تجربه داره که آدم بدونه کجا باید زیرسبیلی رد کنه و کجا سفت بگیره. زیاد سخت نگیرید و مطمئن باشید بعضی برخوردهایی که مجبوریم با تصاویر بچه ها بکنیم هیچ ربطی به این که عکس رو کی گذاشته نداره... :)

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بچه ها امروز سه شنبه آخرین مهلت برای گذاشتن عکسه. کسی خواست شرکت کنه فراموش نکنه. :)

-------------------------------------------

خوش اومدید. لطفا قوانین پست اول رو دقیق بخونید (مهم تر از همه این که از ابتدای چهارشنبه تا آخر پنجشنبه باید به عکس های بقیه امتیاز بدید). :)

خیر، کسی همه موارد رو زیرسبیلی رد نمی کنه. احتیاج به تجربه داره که آدم بدونه کجا باید زیرسبیلی رد کنه و کجا سفت بگیره. زیاد سخت نگیرید و مطمئن باشید بعضی برخوردهایی که مجبوریم با تصاویر بچه ها بکنیم هیچ ربطی به این که عکس رو کی گذاشته نداره... :)
اینجا رو که مشخص کردم + اون شکلک مطمعنم موقع نوشتنش داشتی میخندیدی :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

اولین عکس این هفته بامن.....

مگه محبتو عشقی بالاتر از محبت پدر ومادرهم وجود داره....!!منکه بالاتر ازین ندیدم!!!

مشاهده پیوست 345741

به جای این اینکه وقت وانرژی خودتان رو برای بحث های الکی صرف کنید.ای کاش کمی به بچه ها توجه میکردین.کمی مهر و محبت خودتون رو نسبت بهشون نشون میدادید بچه ها به چیز های غیر ازپرخاشگری نیاز دارن....

بالاترین چیزی که بچه ها میخواهند مهربانی،محبت است نه چیز دیگه...

با این کار ها غیر از تنفر چیزی به دست نمیاورین......

(امیدوارم از موضوع مسابقه منحرف نباشه)

مشاهده پیوست 346100

در پی انفجار دوی ماراتن شهر بوستون آمریکا...
مشاهده پیوست 345900

ترجمه ی متن:
به بوستون با عشق،از طرف کابل

پ.ن:فکر کنم به محبت ربط داشته باشه...:)

محبت بین دو گونه مختلف طوطی سانان:(کاسکو و اکلکتوس)

p14ygtgrwxz8i9qh5nv.jpg

بــدون شــرح ــــ :

مشاهده پیوست 346234

تا یادم نرفته پیروزی شکوهمند و تاریخی کاربر Agha_Jo0n رو بهشون تبریک میگم
دادا قهرمان بعدی خواهشا یه چیز جزئی تری انتخاب بکنید محبت خیلی فراگیره

اول تبریک به Agha_Jo0n عزیز بابت اولین بردشون انشااله تداوم داشته باشه

دوم اینکه با نظر سنجی مخالفم

سوم، اینم عکس انتخابی این هفته من

fmel5sp656sruxr1hn6.jpg

تبریک به Agha_Jo0n عزیز و در مورد نظر سنجی مخالفت خود را اعلام میکنم

without hands but with Love & Tenderness

mohabat2.jpg

mohabat8.jpg

581452_295838540529322_1300770142_n.jpg

دوست عزیز به سلامتی ایشالا که خاطرات خوبی برات رقم بخوره.
در مرود جمله بالا هم متاسفانه موافقم و امیدوارم روزی برسه که برای بهترین هامون , بهترین ها رو بخوایم نه چیزی رو که اونا دوست دارند .
در مورد پشنهاد ارائه شده هم نظرم مثبته چون میتونه جو صمیمانه تری رو با حس رقابت بیشتری بوجود بیاره (البته باید در انتخاب جایزه خیلی دقت کنیم ).
**************************************************************************************************************
برای مسابقه :
وقتی یه مادری فرزندی رو به دنیا میاره مثل این میمونه که قلبش رو از سینش در آوردن و به اون دو تا پا دادن و تمام مدت این قلب مادراست که جلوی چشمشون داره زندگی میکنه پس ما همگی قلب یه مادری هستیم که منتظر صدای تپیدنمونه !
مادرم از صمیم قلب دستانت را می بوسم و امیدوارم خداوند بهشتی پر از یاس و ستاره تقدیمت کند............

مشاهده پیوست 347473

سلام به همگی
امیدوارم حالتون خوب باشه
نظر من در مورد نظر سنجی : مخالفم

عکس من برای این هفته :

تبریک میگم به برنده هفته قبل Agha_Jo0n
در مورد نظر سنجی هم مخالفم . فکر کنم همین که بقیه شرکت کننده ها به برنده مسابقه تبریک میگن ارزشش بیشتر از جایزه مادی باشه اون فرد برنده هم خیلی خوشحال میشه ، برای من که اینطور بود .

عکس من برای موضوع این هفته :

دوستي داشتم که مي گفت آدم هايي که زياد احساسي هستند ، کساني که زياد ابراز محبت مي کنند ، همانقدر هم از طرف مقابلشان توقع دارند
آن روز ها جوابش را تنها با خنده هاي قاه قاهم دادم !
حالا ميبينم که چه خوب مي گفت اين دوست...
من هم در ادامه ي حرفش اضافه ميکنم :
آهاي تمام کساني که احساساتتان زيادي کرده و محبت بيجا مي کنيد...يا به آن حستان بگوييد بميرد يا محبتتان را نثار هر بي سر و پايي نکنيد و یا نثار کسی کنید که ارزشش را داشته باشد .

اگه قوانين خاصي هست و بنده بي اطلاع هستم لطفاً راهنمائي كنيد . . .

مشاهده پیوست 348294

تبریک به اقا جون
-------
برا بار اول خوبه دیگه دی:
attachment-348335d1366697819-2692617138_16d6da677a_z.jpg

پست دو تا از بچه ها هم اشکال داشت (عکس رو اتچ کرده بودند، ولی در پست Insert Inline نکرده بودند و عکس توی اسپویلر من نمایش داده نمی شد) که اصلاح کردم. لطفا بچه هایی که عکس شون رو اتچ می کنند دقت بیشتری به این مساله بکنند.

لطفا طبق روال معمول امتیازدهی رو انجام بدین تا آخر روز پنجشنبه. ممنون. :)

Last edited:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

پست دو تا از بچه ها هم اشکال داشت (عکس رو اتچ کرده بودند، ولی در پست Insert Inline نکرده بودند و عکس توی اسپویلر من نمایش داده نمی شد) که اصلاح کردم. لطفا بچه هایی که عکس شون رو اتچ می کنند دقت بیشتری به این مساله بکنند.

لطفا طبق روال معمول امتیازدهی رو انجام بدین تا آخر روز پنجشنبه. ممنون. :)

محمود جان تشکر بابت این همه زحمتی که اینجا میکشین :)

راستی چرا بعضی از عکس ها رو من جمله عکس خودم بصورت فایل پیوست نشون میده ؟ اشکالی تو نحوه اپلود عکس وجود داره ؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان سلام
اول از همه بگم عاقا کار ایشون خیلی سخته خدایی پس یه تشکر حسابی از ایشون میکنم
دوم من معمولا زیاد شوخی میکنم و معمولا هر هفته به یه چیزی گیر میدم دوستان قصد و یا مشکلی با هیچ کسی ندارم و فقط شوخیه خالی پس به دل نگیرید
من جمله نام های ترمه . بیت کومت و ماهی 58 :دی
سوم اینکه اگه قبول میکنید از هفته بعد فقط یه عکس بذارید و توی اسپویلر عکس نذارید این یکمی اقتصادیه :دی

miladsaw

Registered User
لایک‌ها
220
r.nasri=6.5
error73=8
miladsaw=------
msn-eti=8.5
mahdi-ma=7.5
ho3in-shiraz=8.5
i love you=9
farshad10=6