• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
از مدیر تاپیک یه سوال داشتم
اگه مسابقه عکس هست چرا بعضی از دوستان با نقاشی و طراحی و کارهای کامپیوتری شرکت میکنن
اگه امکانش هست لطف کنید فقط عکس تو مسابقه باشه نه بقیه چیزها ...

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
اگه مسابقه عکس هست چرا بعضی از دوستان با نقاشی و طراحی و کارهای کامپیوتری شرکت میکنن

من نمیدونستم همچین قانونی وجود داره
اگر همینطوره، عکسی که گذاشتم رو ادیت کنم؟

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829

من نمیدونستم همچین قانونی وجود داره
اگر همینطوره، عکسی که گذاشتم رو ادیت کنم؟
هر نوع عکسی آزاده چه نقاشی چه کاریکاتور
مهم اون حسی هست که به بیننده منتقل میکنه حالا چه عکس باشه چه کاریکاتور یا هر نوع دیگه ای

amirali2820

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
من گرچه در این تاپیک تازه واردم و بار اولم بود شرکت میکردم، ولی به نوبه خودم شدیدا موافقم

فقط 11 دقیقه دیر شده بود :( باور کن بیش از نیم ساعت طول کشید تا امتیاز دادم

نمره 1 - 5 خوبه چون واقعا تاثیر نظر شخصی رو کم میکنه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
مخصوصا اگه اسمش محسن باشه اواتارش نازی :دی

میگم مدیر جان یه چند روز تعطیلش کنیم اصلا از این حال هوا بیایم بیرون بعد الان جوش یکم دیگه از سمت سرگرمی عکاسی رفته یه سمت دیگه

والا من که از خدامه.چون اصلا" دوست ندارم به خاطر یه مسابقه ساده جو دوستانه بخش به هم بخوره.ولی خوب بچه ها کم کم دارند با هم کنار میان.ایشالا مجبور به این کار نباشم هیچ وقت

رزرو برای عکس

من هی میخوام سکوت کنم هی برخی میان تیکه میندازن
جناب حسین اقا میگن روی حرف با تجربه ها میشه حساب کرد ولی وقتی بحث مولتی شد اصلا توجه نمودند که فرشاد و یاشار و محسن اشاره کردن که دو یوزر مولتی نیستن و عده ای با الفاظی قشنگ که در شان این جا نیست ایشون رو حمایت کردند
دو روز بعد که محرز شد مولتی وجود نداشته کسی از یوزر ها اعاده ی حیثیت کرد؟
مدیریت سلیقه ی نباید باشه اگه قانون هست برا همه باشه

این که شما و اون یوزر مولتی بودید یا نه اتفاقا" توسط همین دوستان حل شد.و معلوم شد که نیستید (چون کاربرهای با سابقه ای بودند میشد روی حرفشون حساب باز کرد.اگر نه یکی بودن آی پی ها به منزله ی یکی بودن شخص استفاده کننده هست.
اعاده ی حیثیت؟ شرمنده ولی بیشترین چیزی که باعث شک بقیه شد نحوه ی امتیاز دهی شما بود.کاری به عکس ها ندارم که ممکنه به دید هر دوی شما همین طور باشه ولی به احترام بقیه ی شرکت کننده ها من باید میگذاشتم حرفشون رو بزنند.شما هم اگر دنبال اعاده ی حیثیت هستید میتونید با مدیریت فروم در میون بگذارید.من به شخصه پیگیر مساله ی شما بودم و بقیه هم توهینی نکردند.فقط یه کم سطح شوخی ها با جدی ها قاطی شد و بحث بود نه توهین.و این حق بقیه ی شرکت کننده ها بود.اما بعد از اون من به صراحت یکی نبودن افراد استفاده کننده رو تایید کردم و فکر میکنم ادامه ی اون بحث باعث شد که شما این طور فکر کنید.بارها به صورت ملایم تری گفتم که بعد از این این موضوع رو این جا مطرح نکنید (روی صحبتم با همه هست) ولی انگار همه دنبال درگیری هستند. یه موضوعی بوده که حل شده.و حالا هم چند تا بحث بوده که هیچ کدوم کدورتی نداشته.اما اگر شما یا هر کس دیگه بخواد این مساله رو کش دار کنه و از قید جو دوستانه ی این جا بگذره مجبورم خیلی جدی تر برخورد کنم.تو این چند وقت هم البته باید هیمن کار رو میکردم ولی به احترام کسایی که شرکت میکنند/وقت میگذارند و زحمت میکشند این کارها رو نکردم
----------------------------------------
دوستان عزیز/سروران گرامی.اگر تو هر دوره بخواد این مشکلات به وجود بیاد باید به پیشنهاد یاشار جدی تر فکر کنم.پس قبل از گذاشتن هر پستی جنبه های بعدی اش رو هم در نظر داشته باشید.هیچ وقت دوست نداشتم و ندارم که جو مدیریتی و همکار بودن این جا باعث بد اخلاق یا خیلی جدی شدن من بشه.بحث منت گذاشتن نیست ولی به شخصه میتونستم هیچ کدوم از کارها رو پیگیری نکنم و جواب هیچ کدوم از پیام ها و پست ها رو ندم.و راحت در این جا رو ببندم.ولی وقتی من دارم به یوزرهای این جا احترام میگذارم (اگر غیر از این بود مدرک بیارید تا از همکاری این بخش کناره گیری کنم) شما هم به بقیه احترام بگذارید.یه کم خودتون رو جای همدیگه قرار بدید و فکر کنید که در دنیای حقیقی هم با هم دوست هستید.فرض کنید یک خانواده اید که این جا دارید یک مسابقه رو برای دور هم بودن بیشتر ادامه میدید.و بعد حرف بزنید و بعد بحث کنید.خواهش میکنم همه کمی بیشتر فکر کنند.یه کم گذشت هم خوبه.نمیشه تا یکی بهتون گفت بالای چشمتون ابرو هست بزنید چشم طرف رو کور کنید.

Princess NazaniN

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
2,442
هرچقدر گشتم سایر بزرگشو پیدا نکردم:eek:

ادیت: تشکر از پارسای عزیز که لطف کردن سایز بزرگ عکسو برام ارسال کردن :happy:

1000514.jpg

-----------------------------------------------
در مورد امتیاز دهی من هم موافقم..

فایل های ضمیمه

• kodak007.jpg
    kodak007.jpg
    15.6 KB · نمایش ها: 104
Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داداش الان میزنی سر حرف من میبندی میریزن سر من کچل میکنن منو :| من برا این گفتم جوش بد شده

اونم من پیشنهاد دادم یه مدت حالا پیشنهادم رو ویرایش میکنم یه مدت نمره ندیم شاید درست بشه :دی

حیف بسته بشه ولی حیف تر اینه که همش دعوا و درگیری باشه

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
شاید در نگاه اول فکر کنید اینجا آتش سوزی یا بمباران شده! در واقع اینجا محلی در آسیای میانست که به نام smoky mountains معروفه و پر از کارگاهای ذغال چوب که 80 درصد از کارگراش کودک تا نوجوان هستن و همیشه هم سر تا پا سیاه!

137830813744906_8-27-2012%202-44-46%20AM.jpg

13773807904339_8-24-2013%202-42-12%20PM.jpg

137738083731492_6-17-2012%201-35-03%20AM.jpg

ديگه شرمنده از كيفيت عكس...

دوست عزیز کاربر SILENT_66A با این عکس شرکت کردن لطف کنید عکستون رو تغییر بدید

Last edited:

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
سلام دوستان من با اینک عکس شرکت میکنم
ئ دیدم که این عکس حرف های زیادی برای گفتن داره
13-5-13-125152640738_orig.jpg

===========
راستی اون پست نظر سنجی هم اگه مدیریت دستور بده پاک میکنم یا به این منتقل میکنم
===========
ولی خداییش بنظر این یکی از موضوع هایی هست که آقا حسین عکس زیاد داره ازش و این موضوع رو دوست داره چون با آواتار هی قبلیش آشنا هستم
===========
روز خوش

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
موضوع ((کودکان کار)) بسیار موضوع زیبا و صد البته قابل رویت توی مملکتمون هست .

میدونید خوبیه شرکت توی این مسابقه چیه ؟

اینکه وقتی به موضوع عکست فکر میکنی انقدر سوژه تو خوده خیابونا میبینی که اگه یه دوربین خوب و یه ذوق و وقت داشته باشی می تونی یه فوتوگرافی عالی داشته باشی !!

مثلا واسه همین موضوع توی خیابونای شهر پر است از شوژه!

دیروز می خواستم چندتا عکس بگیرم ولی روم نشد ! بگم بچه جون بیا وایسا من ازت عکس بگیرم ! هیف

اما عکس این هفته من :

((متوقف کردن کار کودکان را از خودت شروع کن ))
به امید روزی که ما برای پیشبرد اهداف از توان جسمی کودکان استفاده نکنیم .
child_labour.jpg
عکس های زیر هم زیبا هستن ولی من برای مسابقه عکس بالا رو انتخاب کردم
child labor 1.jpg

هند
india-and-child-labor.jpg

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
حدود دو سال پیش بود تابستون بود فکر کنم یه عده تو تهران شهرستان ها تیشترت و لباس مخصوص پوشیده بودن یه 24 ساعت به جای کودکان کار کار کردن بچه ها یه گوشه استراحت میکردن و نگاه میکردن به کسانی که درکشون میکنن

دمشون گرم واقعا کار بزرگی کردن برای مردم هم جالب بود

پ.ن عکس شرکت تو مسابقم همون قبلی هست ولی اینو دیروز پیش محسن بودم یادم افتاد و بعد اون دیگه از این حرکتا ندیدم واقعا کار ارزش مندی بود

i110469_orgz1313388350bbb717da4ca33c9a9b6ded34a080f13b5bae7257.jpg
i110468_images.jpg
i110467_kudakankar2011081111.jpg

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
یاشار پستت رو اددیت کن ربطی نداره به این تایپیک

پ ن :من نه به شما و نه به عقیده های شما توهین نکردم فقط گفتم جاش اینجا نیست

بالا