مخصوصا اگه اسمش محسن باشه اواتارش نازی :دی
میگم مدیر جان یه چند روز تعطیلش کنیم اصلا از این حال هوا بیایم بیرون بعد الان جوش یکم دیگه از سمت سرگرمی عکاسی رفته یه سمت دیگه
والا من که از خدامه.چون اصلا" دوست ندارم به خاطر یه مسابقه ساده جو دوستانه بخش به هم بخوره.ولی خوب بچه ها کم کم دارند با هم کنار میان.ایشالا مجبور به این کار نباشم هیچ وقت
رزرو برای عکس
من هی میخوام سکوت کنم هی برخی میان تیکه میندازن
جناب حسین اقا میگن روی حرف با تجربه ها میشه حساب کرد ولی وقتی بحث مولتی شد اصلا توجه نمودند که فرشاد و یاشار و محسن اشاره کردن که دو یوزر مولتی نیستن و عده ای با الفاظی قشنگ که در شان این جا نیست ایشون رو حمایت کردند
دو روز بعد که محرز شد مولتی وجود نداشته کسی از یوزر ها اعاده ی حیثیت کرد؟
مدیریت سلیقه ی نباید باشه اگه قانون هست برا همه باشه
این که شما و اون یوزر مولتی بودید یا نه اتفاقا" توسط همین دوستان حل شد.و معلوم شد که نیستید (چون کاربرهای با سابقه ای بودند میشد روی حرفشون حساب باز کرد.اگر نه یکی بودن آی پی ها به منزله ی یکی بودن شخص استفاده کننده هست.
اعاده ی حیثیت؟ شرمنده ولی بیشترین چیزی که باعث شک بقیه شد نحوه ی امتیاز دهی شما بود.کاری به عکس ها ندارم که ممکنه به دید هر دوی شما همین طور باشه ولی به احترام بقیه ی شرکت کننده ها من باید میگذاشتم حرفشون رو بزنند.شما هم اگر دنبال اعاده ی حیثیت هستید میتونید با مدیریت فروم در میون بگذارید.من به شخصه پیگیر مساله ی شما بودم و بقیه هم توهینی نکردند.فقط یه کم سطح شوخی ها با جدی ها قاطی شد و بحث بود نه توهین.و این حق بقیه ی شرکت کننده ها بود.اما بعد از اون من به صراحت یکی نبودن افراد استفاده کننده رو تایید کردم و فکر میکنم ادامه ی اون بحث باعث شد که شما این طور فکر کنید.بارها به صورت ملایم تری گفتم که بعد از این این موضوع رو این جا مطرح نکنید (روی صحبتم با همه هست) ولی انگار همه دنبال درگیری هستند. یه موضوعی بوده که حل شده.و حالا هم چند تا بحث بوده که هیچ کدوم کدورتی نداشته.اما اگر شما یا هر کس دیگه بخواد این مساله رو کش دار کنه و از قید جو دوستانه ی این جا بگذره مجبورم خیلی جدی تر برخورد کنم.تو این چند وقت هم البته باید هیمن کار رو میکردم ولی به احترام کسایی که شرکت میکنند/وقت میگذارند و زحمت میکشند این کارها رو نکردم
----------------------------------------
دوستان عزیز/سروران گرامی.اگر تو هر دوره بخواد این مشکلات به وجود بیاد باید به پیشنهاد یاشار جدی تر فکر کنم.پس قبل از گذاشتن هر پستی جنبه های بعدی اش رو هم در نظر داشته باشید.هیچ وقت دوست نداشتم و ندارم که جو مدیریتی و همکار بودن این جا باعث بد اخلاق یا خیلی جدی شدن من بشه.بحث منت گذاشتن نیست ولی به شخصه میتونستم هیچ کدوم از کارها رو پیگیری نکنم و جواب هیچ کدوم از پیام ها و پست ها رو ندم.و راحت در این جا رو ببندم.ولی وقتی من دارم به یوزرهای این جا احترام میگذارم (اگر غیر از این بود مدرک بیارید تا از همکاری این بخش کناره گیری کنم) شما هم به بقیه احترام بگذارید.یه کم خودتون رو جای همدیگه قرار بدید و فکر کنید که در دنیای حقیقی هم با هم دوست هستید.فرض کنید یک خانواده اید که این جا دارید یک مسابقه رو برای دور هم بودن بیشتر ادامه میدید.و بعد حرف بزنید و بعد بحث کنید.خواهش میکنم همه کمی بیشتر فکر کنند.یه کم گذشت هم خوبه.نمیشه تا یکی بهتون گفت بالای چشمتون ابرو هست بزنید چشم طرف رو کور کنید.