محسن! تبریک! برد! پنج تا! خودت! استاد! موضوع! آخر! شنبه!
این محسن به رکورد 4 برد پی اپی من هم رسید و بد جوری داره خطرناک میشه! ای مردم! اگه اون موقعی که من جایزه قبلی رو برای سر کاربر مذکور گذاشته بودم این فرد خطرناک رو از میان برداشته بودید الان کار به اینجا نکشیده بود! به هر حال بنده جایزه مربوط به ایشون رو 500 هزار دلار افزایش میدم و امیدوارم هرچه زودتر این عمل مبارک انجام بشه!
تبریک به محسن عزیز و اینکه همیشه با صداقت پیروز میدان هایه تیره و تاره نبر حق الهی باطل میشه و حتی فرشاد هم با کمک دست هایه پشت پرده جلو پرده هم نمیتونه جلویه این نور درخشان رو بگیره
باز هم میگم شما حق ندارید تو امتیاز دهی به خودتون امتیازی غیر از صفر بدید و وحید یا هر کس دیگه که امتیازها رو جمع میزنه حق این رو داره که اسمتون رو از تو لیست حذف کنه
با تشکر از همکاری دوستان
تبریک...........مدیران عزیز لطفا عکس برنده هم قرار بدن در پست که مجبور به بازگشت و دیدن تمامی عکس ها نباشیم......البته جسارت کردم شرمنده واقعا...........
میگن لذت داشتن یه دوست خوب توی یه دنیای بد، مثل خوردن یه فنجون قهوه گرم زیر برفه. درسته که هوا رو گرم نمی کنه، ولی آدمو دلگرم می کنه.
به خاطر همه دلگرمی های شما دوستای خوبم که واسم یه دنیا ارزش داره , به خودم میبالم . همه شادی های دنیا پیشکش روزای زندگیتون .
خب این هفته موضوع مسابقه رو خودم انتخاب میکنم و امیدوارم که تکراری نباشه و دوستان هم ازش استقبال کنند .
حتما شنیدین که میگن Music is Life , آره موسیقی داروی روح هستش و کسی نمیتونه نقش بالای موزیک رو تو زندگی انکار کنه .
پس موضوع این هفته هستش موزیک . دوستان در انتخاب عکس آزاد هستند و همه عکس های ترولی - فتوگرافی - پنسیل آرت و غیره آزاد هستش .( با تشکر از parsa : شما میتونید در مورد موزیک و موسیقی و هر چیزی که مرتبط به موزیک و موسیقی هست میشه عکس بزارید )
محسن! تبریک! برد! پنج تا! خودت! استاد! موضوع! آخر! شنبه!
این محسن به رکورد 4 برد پی اپی من هم رسید و بد جوری داره خطرناک میشه! ای مردم! اگه اون موقعی که من جایزه قبلی رو برای سر کاربر مذکور گذاشته بودم این فرد خطرناک رو از میان برداشته بودید الان کار به اینجا نکشیده بود! به هر حال بنده جایزه مربوط به ایشون رو 500 هزار دلار افزایش میدم و امیدوارم هرچه زودتر این عمل مبارک انجام بشه!
من یه تشکر ویژه برای وحید عزیز دارم که به موقعش باید از خجالتش شخصا دربیام .
من اصلا اون متن تو تگ رو نخوندم وحید. فقط اینو میخوام که تو بخونیش :
وحید بزار یه خاطره از دوران کودکی ام و زمانی که تو سیسیل بودم برات تعریف کنم :
بچگی ها که تو ویلای Don Carlo کار میکردم , Diego تنها دوستم و بهترین رفیقم بود که رابطه خیلی خوبی با Don Cralo و خونوادش داشت.
Diego همیشه میگفت برای اینکه یه دون رو بکشی باید خودت اول یه دون بشی . من اون روزا معنی این حرف اونو نمیدونستم .من ویلا رو ترک کردم و زندگی مستقلی برای خودم ساختم , Diego هم پیش کارلو موند و دست راست کارلو و پسر خونودش شد .
تا اینکه یه روز تو روزنامه ها خوندم که Don Diego تو یه حمله Don Cralo و همه خونوادش رو قتل عام کرده و سرانجام انتقام قتل پدرش و نامزدش رو از اون گرفت .
وحید تو بزرگ فروم و پدرخونده ما هستی و من هیچوقت به فکر انتقام گرفتن و تعیین جایزه برات نبودم و همیشه دست دوستی به طرفت دراز کردم . (Life Is'nt Short , be quiet and wait .... the time is arrive and you can put that mask...Finally )