• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
... خب این هفته موضوع مسابقه رو خودم انتخاب میکنم و امیدوارم که تکراری نباشه و دوستان هم ازش استقبال کنند .

حتما شنیدین که میگن Music is Life , آره موسیقی داروی روح هستش و کسی نمیتونه نقش بالای موزیک رو تو زندگی انکار کنه .

پس موضوع این هفته هستش موزیک . دوستان در انتخاب عکس آزاد هستند و همه عکس های ترولی - فتوگرافی - پنسیل آرت و غیره آزاد هستش .
.

سلام. واقعیتش من درست متوجه نشدم. الان باید فقط پیرامون همین موضوع Music is Life عکس بذاریم؟ یا کلا در مورد موزیک و موسیقی و هر چیزی که مرتبط به موزیک و موسیقی هست میشه عکس گذاشت؟

سر این موضوع بن نشیم خوبه :D چون کلی عکس های بوووووق میشه گذاشت :snitch:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
سلام. واقعیتش من درست متوجه نشدم. الان باید فقط پیرامون همین موضوع Music is Life عکس بذاریم؟ یا کلا در مورد موزیک و موسیقی و هر چیزی که مرتبط به موزیک و موسیقی هست میشه عکس گذاشت؟

سر این موضوع بن نشیم خوبه :D چون کلی عکس های بوووووق میشه گذاشت :snitch:

نه پارسای عزیز با رنگ قرمز اشاره کردم که موضوع این هفته مسابقه موزیک هستش ( و شما میتونید در مورد موزیک و موسیقی و هر چیزی که مرتبط به موزیک و موسیقی هست میشه عکس بزارید ) .

اون فقط یه عکس نمونه بود و هیچ ربطی به موضوع نداره . ممنون که به این نکته اشاره کردید. :happy:

دوستانی که عکس گذاشتند میتونند در صورت اشتباه عکس هاشون رو ویرایش کنند .

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
91614675001373642640.jpg

Last edited:

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
هوموعلیکوم ما اومدیم برایه فتح قله پیروزی اگه فرشاد بزاره این شما و اینم عسک من

/QUOTE] آقاي سايلنت من كه ندونستم اين فرشاد كيه ;)
واقعن این چه حرفی بود زدی بزرگ تاپیک مشاهده پیوست 443296اینم عکسش اقا فرشاد ایشون رو عفو کنین تورو خدا 059.gifکه شما رو بجا نیاوردن

orochimaru

Registered User
لایک‌ها
398

Emerald1991

Registered User
لایک‌ها
856
سلامـ بهـ همهـ دوستآن ، من اولین باره کهـ میخآمـ اینجآ عکس بذارم ( دقیقآ شد مثل اون پیآم بازرگانی کهـ دختر کوچولوئهـ میگهـ : من اولین بآرهـ کهـ میخآمـ ژلهـ درستـ کنمـ !!! ) ، تو این پست عکسی کهـ واسهـ مسآبقهـ انتخآب کردمـ رو بآاجآزتون میذارمـ و تو یهـ پستـ دیگـهـ چن تآ عکس کهـ اونآمـ یهـ جورآیی رآجبهـ موسیقی هستن و دیدنش خآلی از لطف نیست و البتهـ میدونمـ کهـ دیگهـ جز مسابقهـ حسآب نمیشهـ ....
پـ ، ن : معذرتـ کهـ طولآنی شد !

دوستے در سکوتــ ، موسیقے نآشنوآیآن

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
برای امثال من که با موزیک میخوابن

به قول این دوستمون نیچه زندگی بدون موسیقی یک اشتباه خواهد بود

اونایی که با موسیقی بزرگ شدن

Last edited:
بالا