دوست عزیز ول کنن قوانین رو شما شنبه بیا تایپیک تا دستتو بگیرم آموزش شرکت در مسابقه و بدم بهت راحتر زودتر و با آرامش بیشتری می آموزیموضوع رو شنبه تعیین میکنید؟
دوست عزیز ول کنن قوانین رو شما شنبه بیا تایپیک تا دستتو بگیرم آموزش شرکت در مسابقه و بدم بهت راحتر زودتر و با آرامش بیشتری می آموزیموضوع رو شنبه تعیین میکنید؟
دوست عزیز ول کنن قوانین رو شما شنبه بیا تایپیک تا دستتو بگیرم آموزش شرکت در مسابقه و بدم بهت راحتر زودتر و با آرامش بیشتری می آموزی
اوکیقوربون دستت! :blush:
امتیازاتت اگر فرم به Error ختم بشه ثبت نمیشه (الان هم ثبت نشده).اقا من همه چیو وارد میکنم وقتی اون دکمه اصلیه رو میزنم که ثبت کنه ارور میده..
به هر حال من امتیازا رو دادم . کد:مخلصیم
اگه ثبت نشده بود حالا یه کاریش میکنیم.
احتیاجی به فرستادن کد به صورت خصوصی نیست، فقط باید کد رو در صورتی در تاپیک بگذارید که پیغام من در مورد ثبت شدن امتیازات براتون اومده باشه. اینها رو توی راهنمای امتیازدهی هر هفته سه شنبه می نویسم.اقا الان یه باگ یافتم اینجوری شما الان امتیازت ثبت نشد اوکی ؟ من میرم سریع نام کاربری تورو میدم اخرشم کد مخلصیم رو میزنم ماهی هم فکر میکنه مال توست دیگه ثبت شده :|
این کد رو باید خصوصی بزاریم برا ماهی وگرنه دردسر ساز میشه
سلام.بچه ها یه توضیحی راجع به این تاپیک میدید؟
من که پست اولو خوندم هیچی نفهمیدم
عکسا کجا باید گذاشته بشن
این صفحه ی آخر گوگل پلاس و این حرفا ربطش به این تاپیک چیه؟
دوست عزیز لزومی به صبر کردن تا فردا نیست! من از همین الان بهتون میگم که از این به بعد امتیازات یک کاربر رو بقیه نمی بینند. شما تصمیم گرفتید در صورت محاسبه نشدن امتیازات علنی گذاشته شده از تاپیک تشریف ببرید، و من هم که بهتون گفتم همچین امتیازاتی رو محاسبه نمی کنم، پس بنابراین خدانگهدار شما!ارور چته درگیری با خودت
منم گفتم که قبلا این سیستم پر از اشتباهه من امتیازتم رو فردا اینجا میزنم حساب که شد نشدم که ما رفتیم دیگه
خیر. محض دور هم بودن هستش. :دیحالا این مسابقه جایزه ای داره؟
امتیازات شما ثبت شد عجیجم! :دی
لطفا یک پست در تاپیک مسابقه انتخاب عکس بزنید و کلمه کد انتخابی تون رو توی اون پست بنویسید.
با تشکر - حاج سید محمود کهکیلویه و بویراحمدی
سیستم امتیاز دهی واقعا عالیه. دستت درد نکنه محمود جانفقط اگر بشه سیستمی پیاده کرد که عکسها به همین ترتیب دریافت بشه و در تاپیک با کد 1و2و3...گذاشته بشه تا مشخص نشه هر عکس مطعلق به چه شخصیه دیگه واقعا نور الا نور میشه![]()
![]()
کد رمز: katatonia
كلا ماجراهايي داريم با اين اساتيداونجوری که فکر نکنم بشه چون هر شخص تو تاپیک معلومه که چه عکسی میذاره.
سیستم امتیاز دهی واقعا عالیه. دستت درد نکنه محمود جانفقط اگر بشه سیستمی پیاده کرد که عکسها به همین ترتیب دریافت بشه و در تاپیک با کد 1و2و3...گذاشته بشه تا مشخص نشه هر عکس مطعلق به چه شخصیه دیگه واقعا نور الا نور میشه![]()
![]()
اونجوری که فکر نکنم بشه چون هر شخص تو تاپیک معلومه که چه عکسی میذاره.
شدیدا استقبال میکنم :دی
میشه محمد جان چرا نشه با همین شیوه عکس ها گرفته میشه توسط سیستم بعد یکجا ماهی جون میزاره اینجا خیلی هم عالی میشه با این که شاید از اون حالت سنتیش بیاد بیرون ولی من همش عاشخ تکنولوژیم خیلی حال میده
البته فرشاد باز میره لابی میکنه اونو مطمئنم ولی خوب دیگه البته با این شیوه ماهی باید قول بده بزاره اسپم بیشتری کنیم :lol:
وحید جان اجرا کردن این شیوه برای من عملیه و زمان زیادی هم نمی گیره، ولی خوب یه کمی این جوری اون جذابیت همشگی تاپیک کمتر نمیشه؟ مثلا ما همیشه این تاپیک رو که باز می کردیم چند تا عکس که نگاه می کردیم و می گفتیم که: "ایول، پس سلیقه فلانی در مورد عکس راجع به دوچرخه این طوریه"، یا مثلا "نگاه کن، بهمانی چه عکس مسخره ای گذاشته"! :دیسیستم امتیاز دهی واقعا عالیه. دستت درد نکنه محمود جانفقط اگر بشه سیستمی پیاده کرد که عکسها به همین ترتیب دریافت بشه و در تاپیک با کد 1و2و3...گذاشته بشه تا مشخص نشه هر عکس مطعلق به چه شخصیه دیگه واقعا نور الا نور میشه![]()
![]()
كلا ماجراهايي داريم با اين اساتيد
وحید جان اجرا کردن این شیوه برای من عملیه و زمان زیادی هم نمی گیره، ولی خوب یه کمی این جوری اون جذابیت همشگی تاپیک کمتر نمیشه؟ مثلا ما همیشه این تاپیک رو که باز می کردیم چند تا عکس که نگاه می کردیم و می گفتیم که: "ایول، پس سلیقه فلانی در مورد عکس راجع به دوچرخه این طوریه"، یا مثلا "نگاه کن، بهمانی چه عکس مسخره ای گذاشته"! :دی
الان این طوری اگر آخر هفته هم من لیست بچه ها رو همراه با عکس هاشون بذارم باز مطمئن نیستم بعد از اتمام مسابقه بچه ها حوصله داشته باشند 30 تا عکس رو یکجا نگاه کنند که کدومش مال کی بود؟
البته یه مزایای مهم هم داره این پیشنهادت، حالا باید دید مزایاش می چربه یا معایبش (شاید رای گیری گذاشتیم براش). :دی
اینها اسپم نیست، بحث در مورد مسابقه هفته های بعد هستش. اسپم یعنی پست بی محتوی یا بی ارتباط به تاپیک مربوطه.وای چقدر اسپم
ببین سید هم خودش اسپمر بزرگی هست :دی
پ.ن: بابا تا فرشاد همه رو اینجا چال نکنه خودش چال نمیشه
پ.ن 2: حاج سید محمود از شما تصویری خفن در اذهان عمومی ساخته بودن مثل شمشیر جومونگ:wacko: