• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
موضوع رو شنبه تعیین میکنید؟
دوست عزیز ول کنن قوانین رو شما شنبه بیا تایپیک تا دستتو بگیرم آموزش شرکت در مسابقه و بدم بهت راحتر زودتر و با آرامش بیشتری می آموزی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اقا من همه چیو وارد میکنم وقتی اون دکمه اصلیه رو میزنم که ثبت کنه ارور میده..

به هر حال من امتیازا رو دادم . کد:مخلصیم

اگه ثبت نشده بود حالا یه کاریش میکنیم.
امتیازاتت اگر فرم به Error ختم بشه ثبت نمیشه (الان هم ثبت نشده).

اگر دکمه Submit درست عمل کنه یه پیغام از طرف من میاد که میگه امتیازات ثبت شد و از کاربر می خواد که توی تاپیک پست بزنه و کد رمزش رو بنویسه. به نظرم مشکل از اینترنت شماست، ولی در هر صورت اگر شما و هر کدوم از بچه های دیگه در نهایت نتونستید امتیازدهی رو انجام بدین امتیازات تون رو توی پیغام خصوصی برای من بفرستید تا براتون به صورت دستی وارد کنم.
اقا الان یه باگ یافتم اینجوری شما الان امتیازت ثبت نشد اوکی ؟ من میرم سریع نام کاربری تورو میدم اخرشم کد مخلصیم رو میزنم ماهی هم فکر میکنه مال توست دیگه ثبت شده :|

این کد رو باید خصوصی بزاریم برا ماهی وگرنه دردسر ساز میشه
احتیاجی به فرستادن کد به صورت خصوصی نیست، فقط باید کد رو در صورتی در تاپیک بگذارید که پیغام من در مورد ثبت شدن امتیازات براتون اومده باشه. اینها رو توی راهنمای امتیازدهی هر هفته سه شنبه می نویسم. :)
بچه ها یه توضیحی راجع به این تاپیک میدید؟
من که پست اولو خوندم هیچی نفهمیدم
عکسا کجا باید گذاشته بشن
این صفحه ی آخر گوگل پلاس و این حرفا ربطش به این تاپیک چیه؟
سلام.

پست اول خیلی واضح و دقیق نوشته شده، کجاش نامشخص بوده؟

شما از هفته دیگه توی مسابقه شرکت کنید (بعد از تعیین موضوع از شنبه تا سه شنبه وقت دارید برای شرکت کردن)، من هر هفته موقع امتیازدهی (سه شنبه) راهنمای امتیازدهی رو توی پستم قرار میدم که مشکلی با Google Docs هم نباشه. کلا یک هفته شرکت کنید همه چیز دست تون میاد. :)
ارور چته درگیری با خودت
منم گفتم که قبلا این سیستم پر از اشتباهه من امتیازتم رو فردا اینجا میزنم حساب که شد نشدم که ما رفتیم دیگه
دوست عزیز لزومی به صبر کردن تا فردا نیست! من از همین الان بهتون میگم که از این به بعد امتیازات یک کاربر رو بقیه نمی بینند. شما تصمیم گرفتید در صورت محاسبه نشدن امتیازات علنی گذاشته شده از تاپیک تشریف ببرید، و من هم که بهتون گفتم همچین امتیازاتی رو محاسبه نمی کنم، پس بنابراین خدانگهدار شما!

از ملاقات تون توی این مدت خوشحال شدم و براتون آرزوی موفقیت می کنم.

ببینیم خداحافظی این یکی چند تا 24 ساعت طول می کشه!
laugh2.gif

حالا این مسابقه جایزه ای داره؟
خیر. محض دور هم بودن هستش. :دی

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
امتیازات شما ثبت شد عجیجم! :دی
لطفا یک پست در تاپیک مسابقه انتخاب عکس بزنید و کلمه کد انتخابی تون رو توی اون پست بنویسید.
با تشکر - حاج سید محمود کهکیلویه و بویراحمدی

کد رمز : boroki
foufougly.gif

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
سیستم امتیاز دهی واقعا عالیه. دستت درد نکنه محمود جان
blowing-kiss-thank-you-smiley-emoticon_6758138018333918521.gif
فقط اگر بشه سیستمی پیاده کرد که عکسها به همین ترتیب دریافت بشه و در تاپیک با کد 1و2و3...گذاشته بشه تا مشخص نشه هر عکس مطعلق به چه شخصیه دیگه واقعا نور الا نور میشه
super-smile-smiley-emoticon_1999813801839347598.gif

کد رمز: katatonia

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
فقط اگر بشه سیستمی پیاده کرد که عکسها به همین ترتیب دریافت بشه و در تاپیک با کد 1و2و3...گذاشته بشه تا مشخص نشه هر عکس مطعلق به چه شخصیه دیگه واقعا نور الا نور میشه

اونجوری که فکر نکنم بشه چون هر شخص تو تاپیک معلومه که چه عکسی میذاره.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

اونجوری که فکر نکنم بشه چون هر شخص تو تاپیک معلومه که چه عکسی میذاره.

شدیدا استقبال میکنم :دی
میشه محمد جان چرا نشه با همین شیوه عکس ها گرفته میشه توسط سیستم بعد یکجا ماهی جون میزاره اینجا خیلی هم عالی میشه با این که شاید از اون حالت سنتیش بیاد بیرون ولی من همش عاشخ تکنولوژیم خیلی حال میده

البته فرشاد باز میره لابی میکنه اونو مطمئنم ولی خوب دیگه البته با این شیوه ماهی باید قول بده بزاره اسپم بیشتری کنیم :lol:

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
شدیدا استقبال میکنم :دی
میشه محمد جان چرا نشه با همین شیوه عکس ها گرفته میشه توسط سیستم بعد یکجا ماهی جون میزاره اینجا خیلی هم عالی میشه با این که شاید از اون حالت سنتیش بیاد بیرون ولی من همش عاشخ تکنولوژیم خیلی حال میده

البته فرشاد باز میره لابی میکنه اونو مطمئنم ولی خوب دیگه البته با این شیوه ماهی باید قول بده بزاره اسپم بیشتری کنیم :lol:

اهان گرفتم چی شد.. به نظر منم شیوه ی خوبیه اگه محمود اجراییش کنه عالی میشه.

Emerald1991

Registered User
لایک‌ها
856
بهـ بهـ ، خوشمآن آمد !:)
فکــ کنمــ موضوع جآلبے انتخآبــ کردهـ بودمــ ، همــ استقبآل زیآد بود همــ عکسآ زیبآ بودن ، نحوهـ امتیآز دهے همــ کهـ حرفــ ندآشتــــ ....:happy:
پـــ ، ن : کد soofi

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

وحید جان اجرا کردن این شیوه برای من عملیه و زمان زیادی هم نمی گیره، ولی خوب یه کمی این جوری اون جذابیت همشگی تاپیک کمتر نمیشه؟ مثلا ما همیشه این تاپیک رو که باز می کردیم چند تا عکس که نگاه می کردیم و می گفتیم که: "ایول، پس سلیقه فلانی در مورد عکس راجع به دوچرخه این طوریه"، یا مثلا "نگاه کن، بهمانی چه عکس مسخره ای گذاشته"! :دی

الان این طوری اگر آخر هفته هم من لیست بچه ها رو همراه با عکس هاشون بذارم باز مطمئن نیستم بعد از اتمام مسابقه بچه ها حوصله داشته باشند 30 تا عکس رو یکجا نگاه کنند که کدومش مال کی بود؟

البته یه مزایای مهم هم داره این پیشنهادت، حالا باید دید مزایاش می چربه یا معایبش (شاید رای گیری گذاشتیم براش). :دی
كلا ماجراهايي داريم با اين اساتيد

ماجراهایی دارید یا ماجراهایی داشتید؟ شما مگه دیشب از این تاپیک خداحافظی نکردید؟ من برام جای سوال بود که این خداحافظی مرد و مردونه شما چند تا 24 ساعت می خواد دوام بیاره، اون وقت یه 24 ساعت ناقابل هم دووم نیارد؟ :blink:

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,829
وحید جان اجرا کردن این شیوه برای من عملیه و زمان زیادی هم نمی گیره، ولی خوب یه کمی این جوری اون جذابیت همشگی تاپیک کمتر نمیشه؟ مثلا ما همیشه این تاپیک رو که باز می کردیم چند تا عکس که نگاه می کردیم و می گفتیم که: "ایول، پس سلیقه فلانی در مورد عکس راجع به دوچرخه این طوریه"، یا مثلا "نگاه کن، بهمانی چه عکس مسخره ای گذاشته"! :دی

الان این طوری اگر آخر هفته هم من لیست بچه ها رو همراه با عکس هاشون بذارم باز مطمئن نیستم بعد از اتمام مسابقه بچه ها حوصله داشته باشند 30 تا عکس رو یکجا نگاه کنند که کدومش مال کی بود؟

البته یه مزایای مهم هم داره این پیشنهادت، حالا باید دید مزایاش می چربه یا معایبش (شاید رای گیری گذاشتیم براش). :دی

من هم اتفاقا به همین معایبش فکر میکردم که ممکنه از جذابیت مسابقه کم کنه و از یه طرف هر چقدر امتیازدهی راحت شده آپلود عکس برای شرکت کننده ها پیچیده تر بشه و یا ممکنه شرکت کننده های جدید رو بیشتر سردرگم کنه به هر حال اگر میشد معایبش رو کمتر کرد خیلی خوب بود البته خودم هم تو فکرش هستم تا شاید با روشهایی بشه معایبش به حداقل رسوند

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
وای چقدر اسپم
ببین سید هم خودش اسپمر بزرگی هست :دی
پ.ن: بابا تا فرشاد همه رو اینجا چال نکنه خودش چال نمیشه:D
پ.ن 2: حاج سید محمود از شما تصویری خفن در اذهان عمومی ساخته بودن مثل شمشیر جومونگ:wacko:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
والله به نظر من اینا اسپم نیست دارید راجب یه سیستم مسابقه که خودمون توش شرکت میکنیم نظر میدیم ایراداشو نقطه قوت هاشو میگیم

نظر شخصی من اینه هر سیستمی که میخواهیم پیاده بشه بهتره یک هفته ازمایشی برگزار بشه که ببینیم چطوریه ندیده نکرده قضاوت نشه شاید اصلا این که عکس طرف رو نبینیم و ندیده به طرف امتیاز بدیم خودش یه هیجان بیشتری داشته باشه ؟ درس نمیگم ؟

اون چیزایی که فرشاد در مورد ماهی گفته بود هم الان میبینم همش کشکه ماهی نمیگه اونی که من میگم همون خوبه خوبیش اینه که میگه رای گیری کنیم

همین در ارامش بحث و تبادل نظر راجب یه مسابقه ساده عکاسی فکر کنم اماده میکنه امثال فرشاد که تند خو هستن رو برای جامعه واقعی که در مقابل نظر مخالف برخورد درست و منطقی رو پیدا کنن :)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها آخرین مهلت برای امتازدهی هم تا آخر امشب هست ها. فراموش نشه...

---------------------------------------------------------------
وای چقدر اسپم
ببین سید هم خودش اسپمر بزرگی هست :دی
پ.ن: بابا تا فرشاد همه رو اینجا چال نکنه خودش چال نمیشه:D
پ.ن 2: حاج سید محمود از شما تصویری خفن در اذهان عمومی ساخته بودن مثل شمشیر جومونگ:wacko:
اینها اسپم نیست، بحث در مورد مسابقه هفته های بعد هستش. اسپم یعنی پست بی محتوی یا بی ارتباط به تاپیک مربوطه.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام سید خوفی:دی
سید از وقتی اومدی وحید کم رنگ شده تو تاپیک:)

پایه هستی یه برنامه براش بریم پر رنگش کنیم؟:cool: یا اینکه باز کار داری میخوای بپیچونی؟:hmm:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
بالاخره بعد از کلی جیمز باند بازی و دزد و پلیس بازی کردن امتیزات ثبت شد عجیجم ( به قول یکی )
(690).gif

کلی هم با این ارور سرو کله زدم :
Google Drive
The app is currently unreachable.

تا از راه غیر مشروع و با Bitcomet شکن ثبت کردم .
(93).gif

نمیدونم دلیل اصلی این کارها و تغییر در شمارگان امتیاز و قایم موشک بازی چی هست ولی خب چون بیشتر بچه ها استقبال کردند من هم پذیرفتم .
ولی فکر کنم روزهای Retired داره نزدیک میشه .
(216).gif

وحید عزیز همیشه بیشترین زحمات گردن تو بوده و فقط به خاطر تو بود که بچه ها از هم نپاشیدن . به خاطر همه چیز ازت ممنونم
(408).gif

متاسفانه وحید جان من در زمینه فتوشاپ و کارهای گرافیکی خیلی مبتدی هستم و نتونستم پا به پای تو بیام که واقعا استاد بودی . (وگرنه بدجوری حالتو میگرفتم )
(677).gif

نمیدونم چرا اینارو مینویسم چشام چرا دوباره پر اشک شد . شاید یاد یکی افتادم ....
(515).gif

فرشاد کجایی بیا بغلت کنم .....
(465).gif

احمد I Always Wanna Say : I Love You My Dear
(5).gif

امتیازات ثبت شد :
کد : HrHrHr

بالا