ho3in_shiraz
Registered User
كد: ho3in
الان کسی چیزی گفته مگه؟ :blink:خوب اگه ظريفت نداريد كلا شركت نكنيم
هر كي مياد شركت ميكنه ميگه من براي دوستي شركت ميكنم اصلا برام اول شدن اهميت نداره
همه هم ميگن ما به خاطر عكسها امتياز ميديم وقتي هم يه نفر به عكسي امتياز پايين ميده اسمشو تباني لج و لجبازي و بچه بازي ... ميذاريم
شما از كجا ميدونيد سليقه طرف چطوريه يكي خوشش مياد به همه 1 بده مگه اشكالي داره و يه نفر مثل به يكي 10 به همه 1 ميده مشكلش كجاست ؟
اگه ميخواهيد مسابقه حالت رسمي داشته باشه و جايزه بذاريم عكس هنري انتخاب كنيم همين جا اعلام كنيد هي نياييد بگيد فلان شد بهمان شد
ولي نه اگه به خاطر جنبه سرگرميشه فكر نكنم اين دزد و پليس بازيها معني داشته باشه كسي بخواد چيزي رو از كسي پنهان كنه
جالبه من تا حالا بيشتر از 6 ماهه توي مسابقات شركت ميكنم و حتي يك بار هم اول نشدم ولي هميشه هر هفته عكسهام رو گذاشتم امتيازاتم رو هم دادم
بعدشم اين همه حرف پشت سرم در ميارن . خنده دار نيست ؟
پ.ن: سید می خواستم کنار امتیازت اینو بنویسم
حالا معلوم شد کجا بودی این همه مدت رفته بودی سوریه :دی زیارت قبول
امتیاز دادن بچه های دیگه اشکالی نداره که اعتراض می کنی. فقط به پیشنهاد بچه ها قرار شده تو جدول نیاریم شون، وگرنه مشکلی نداره که امتیاز بدن...
داداش مگه شما شرکت کرده بودی امتیاز میدی؟
تذکر : اقا محمود دیشب من با گوشی و با اون چیییلر شکن سایفون رفتم امتیاز دادم شد الان لینک باز نمیشه ها مثل همه محصولات مستقیم گوگل کثل گوگل پلاس توش اختلال ایجاد کردن گاهی چیلر شکن لازمه
اون قدیما که تاپیک تازه باز شده بود لازم نبود شرکت کرده باشی که امتیاز بدی ، قانونش عوض شده ؟
در ضمن من داداش نیستم![]()
ماهی جون اشکال از اینترنت من نیست از سایتم نیست چیز شکن میخواد یگه وقتی هست کار میکنه دقیقا مثل گوگل پلاسه اون که بازه میره تو اون که بستس نمیره داخل لینکم
شوما ها اکثرا اهل فیس بوقین ولی من گوگل پلاسی هستم این مشکل رایجه گاهی توش اختلال به وجود میارن یعنی باز نمیشه ولی چیلترم نیست دقیقا مثل الان نه گوگل پلاس بازه نه docs.google
خیلی هم طبیعی هست یعنی دو ساله تو گوگل پلاس فعالیت دارم همینه اینم که از کدوم ای اس پی باشی کدوم شهرم خیلی مهمه ارومیه مخابراتش پیشگام چیلتر هست برا همین من دقیقا این مشکلات رو درک میکنم :دی
به نظرم ار نت شهرتونه
من رفتم بدون هیچ چیزی ثبت کردم
مال منم مخابراته گاهی اینجوری میشه بعضی سایتارو وانمیکنه یا باید بروزر رو عوض کنم یا یه چیزی نصب کنم
ماهی جون اشکال از اینترنت من نیست از سایتم نیست چیز شکن میخواد یگه وقتی هست کار میکنه دقیقا مثل گوگل پلاسه اون که بازه میره تو اون که بستس نمیره داخل لینکم
شوما ها اکثرا اهل فیس بوقین ولی من گوگل پلاسی هستم این مشکل رایجه گاهی توش اختلال به وجود میارن یعنی باز نمیشه ولی چیلترم نیست دقیقا مثل الان نه گوگل پلاس بازه نه docs.google
خیلی هم طبیعی هست یعنی دو ساله تو گوگل پلاس فعالیت دارم همینه اینم که از کدوم ای اس پی باشی کدوم شهرم خیلی مهمه ارومیه مخابراتش پیشگام چیلتر هست برا همین من دقیقا این مشکلات رو درک میکنم :دی
اقا من همه چیو وارد میکنم وقتی اون دکمه اصلیه رو میزنم که ثبت کنه ارور میده..
به هر حال من امتیازا رو دادم . کد:مخلصیم
اگه ثبت نشده بود حالا یه کاریش میکنیم.
اقا الان یه باگ یافتم اینجوری شما الان امتیازت ثبت نشد اوکی ؟ من میرم سریع نام کاربری تورو میدم اخرشم کد مخلصیم رو میزنم ماهی هم فکر میکنه مال توست دیگه ثبت شده :|
این کد رو باید خصوصی بزاریم برا ماهی وگرنه دردسر ساز میشه
دوست عزیز قرار نیست جام طلا بدن
یا اینکه به نفر اول مقدار زیادی پول بدن یا این جایزه های نفیس بزارن و....
کسی هم اگه اینکار رو بکنه فقط آبروی خودشو برده همین...(بعدشم فکر نکنم دو تا نام کاربری یکسان ثبت کنه به هر حال اگه ثبت هم کنه این کاری که به جایی کسی دیگه امتیاز بدن خیلی کار...)
این نحوی امتیاز دهی فقط در جهت یه هدف بود که عاغا محمود خوب توضیح داده خودش...
داداش من طرف دار این امتیاز دهی هستم اگرم مشکلاتشو میگم میخوام باگ هاش بیاد رو رفع بشه در مورد کاپ طلا و پول هم کاملا درست خوبه که نیست لابی تقلب ها سر هیچی جریان داره وای اگه پولی بود تو کار هیچی دیگه
ولی در کل ایراداشو باید در اورد تا کلا پوس کنده شه نام کاربری شما که ارجاع داده نمیشه اونجا خودتون دستی مینویسید میتونید مال کسی که کد رو میدونید رو بزنید
بچه ها یه توضیحی راجع به این تاپیک میدید؟
من که پست اولو خوندم هیچی نفهمیدم
عکسا کجا باید گذاشته بشن
این صفحه ی آخر گوگل پلاس و این حرفا ربطش به این تاپیک چیه؟
ارور چته درگیری با خودت
منم گفتم که قبلا این سیستم پر از اشتباهه من امتیازتم رو فردا اینجا میزنم حساب که شد نشدم که ما رفتیم دیگه
اتفاقا من از اول اینطوری بودم توی تایپیک چی میخوری اون شما نبودید ؟ اون از رویال بوی اون از لینکولن اینم از شما یهویی متحول شدین خبره ای ؟شما فکر کن من با خودم در گیرم......مشکلی هست الان؟
پ ن: این نوع حرف زدنت اصا درست نیست فرشاد از تو بعیده....اینطوری نبودی قبلا...
اتفاقا من از اول اینطوری بودم توی تایپیک چی میخوری اون شما نبودید ؟ اون از رویال بوی اون از لینکولن اینم از شما یهویی متحول شدین خبره ای ؟
در ضمن من مگه حرف بدی زدم اون بالا ؟
دارم احساس میکنم کاربرهای یوزرها آدمهایی دیگه هستن و قبلیا نیستن
موضوع رو شنبه تعیین میکنید؟