• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب اگه ظريفت نداريد كلا شركت نكنيم
هر كي مياد شركت ميكنه ميگه من براي دوستي شركت ميكنم اصلا برام اول شدن اهميت نداره
همه هم ميگن ما به خاطر عكسها امتياز ميديم وقتي هم يه نفر به عكسي امتياز پايين ميده اسمشو تباني لج و لجبازي و بچه بازي ... ميذاريم
شما از كجا ميدونيد سليقه طرف چطوريه يكي خوشش مياد به همه 1 بده مگه اشكالي داره و يه نفر مثل به يكي 10 به همه 1 ميده مشكلش كجاست ؟
اگه ميخواهيد مسابقه حالت رسمي داشته باشه و جايزه بذاريم عكس هنري انتخاب كنيم همين جا اعلام كنيد هي نياييد بگيد فلان شد بهمان شد
ولي نه اگه به خاطر جنبه سرگرميشه فكر نكنم اين دزد و پليس بازيها معني داشته باشه كسي بخواد چيزي رو از كسي پنهان كنه
جالبه من تا حالا بيشتر از 6 ماهه توي مسابقات شركت ميكنم و حتي يك بار هم اول نشدم ولي هميشه هر هفته عكسهام رو گذاشتم امتيازاتم رو هم دادم
بعدشم اين همه حرف پشت سرم در ميارن . خنده دار نيست ؟
الان کسی چیزی گفته مگه؟ :blink:

نکنه داری به این سیستم امتیازدهی اعتراض می کنی؟

امتیازدهی کلا یه چند تا تغییر خواهد کرد و روالش بهتر و مثبت تر از اینی که هست خواهد شد. این مساله امتیازدهی انتقامی و غیره و ذلک که نوشتم هم از یک قرن پیش توی این تاپیک مطرح بوده و اصلا مساله شما نیست... :)
پ.ن: سید می خواستم کنار امتیازت اینو بنویسم
حالا معلوم شد کجا بودی این همه مدت رفته بودی سوریه :دی زیارت قبول
gigglesmile.gif

داداش مگه شما شرکت کرده بودی امتیاز میدی؟

تذکر : اقا محمود دیشب من با گوشی و با اون چیییلر شکن سایفون رفتم امتیاز دادم شد الان لینک باز نمیشه ها مثل همه محصولات مستقیم گوگل کثل گوگل پلاس توش اختلال ایجاد کردن گاهی چیلر شکن لازمه
امتیاز دادن بچه های دیگه اشکالی نداره که اعتراض می کنی. فقط به پیشنهاد بچه ها قرار شده تو جدول نیاریم شون، وگرنه مشکلی نداره که امتیاز بدن...

فرم رو هم چک کردم، مشکل خاصی نداره. شاید یه مدت کوتاه مشکل پیدا کرده و بعد حل شده باشه یا اینترنت خودت چند لحظه خوب نبوده. قندشـــکن هم نمی خواد سایتش، همین جوری معمولی برو. :)
اون قدیما که تاپیک تازه باز شده بود لازم نبود شرکت کرده باشی که امتیاز بدی ، قانونش عوض شده ؟:eek:
در ضمن من داداش نیستم :D

سلام. خوب هستید؟
1-20070210065344.gif

والا در این مورد رای گیری یی چیزی نشده. فقط نظر کلی بچه ها این بوده که اگر کسی شرکت نکرده امتیاز بتونه بده، اما توی جمع امتیازات نمره هاش رو نیاریم (یه خورده تازگی بدگمانی بیشتری نسبت به بعضی امتیازدهی ها وجود داره در مقایسه با اون قدیم ها).

اگر از هفته دیگه باشید که خوشحال هم می شیم. جای خیلی از خانم های قدیمی تاپیک خالیه از جمله شما. :)

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
امتیازا ثبت شد جناب حاج سید محمود کهکیلویه و بویر احمدی
کد: XxX

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ماهی جون اشکال از اینترنت من نیست از سایتم نیست چیز شکن میخواد یگه وقتی هست کار میکنه دقیقا مثل گوگل پلاسه اون که بازه میره تو اون که بستس نمیره داخل لینکم

شوما ها اکثرا اهل فیس بوقین ولی من گوگل پلاسی هستم این مشکل رایجه گاهی توش اختلال به وجود میارن یعنی باز نمیشه ولی چیلترم نیست دقیقا مثل الان نه گوگل پلاس بازه نه docs.google

خیلی هم طبیعی هست یعنی دو ساله تو گوگل پلاس فعالیت دارم همینه اینم که از کدوم ای اس پی باشی کدوم شهرم خیلی مهمه ارومیه مخابراتش پیشگام چیلتر هست برا همین من دقیقا این مشکلات رو درک میکنم :دی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ماهی جون اشکال از اینترنت من نیست از سایتم نیست چیز شکن میخواد یگه وقتی هست کار میکنه دقیقا مثل گوگل پلاسه اون که بازه میره تو اون که بستس نمیره داخل لینکم

شوما ها اکثرا اهل فیس بوقین ولی من گوگل پلاسی هستم این مشکل رایجه گاهی توش اختلال به وجود میارن یعنی باز نمیشه ولی چیلترم نیست دقیقا مثل الان نه گوگل پلاس بازه نه docs.google

خیلی هم طبیعی هست یعنی دو ساله تو گوگل پلاس فعالیت دارم همینه اینم که از کدوم ای اس پی باشی کدوم شهرم خیلی مهمه ارومیه مخابراتش پیشگام چیلتر هست برا همین من دقیقا این مشکلات رو درک میکنم :دی

به نظرم ار نت شهرتونه
من رفتم بدون هیچ چیزی ثبت کردم
مال منم مخابراته گاهی اینجوری میشه بعضی سایتارو وانمیکنه یا باید بروزر رو عوض کنم یا یه چیزی نصب کنم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

به نظرم ار نت شهرتونه
من رفتم بدون هیچ چیزی ثبت کردم
مال منم مخابراته گاهی اینجوری میشه بعضی سایتارو وانمیکنه یا باید بروزر رو عوض کنم یا یه چیزی نصب کنم

گفتم که این مشکل رو بچه هایی که اهل گوگل پلاس باشن کامل میدونن اصلا معلوم نیست کی کجا و نوبت کودوم شرکت ای اس پی هست و کدوم شهر میره ولی میره کلا بگیر نگیره

بیخیال فقط گفتم حواستون باشه ممکنه گاهی قند شکن بخواد تو زیمنه گوگل پلاس تجربه فراوان داریم .................

هر وقت کسی اومد گفت نیمشه یادتون باشه یه پاریس ایرانی بود گفته بود گاهی اینجوری میشه :دی

پ.ن : الان گاهی بدون سیفون :دی حتی از گوگل پلی هم دان میکنم ولی اون یکم مشکل تره تا اینا الان مشکل از سمت ماست اینور چیلتر بازاره اونور تحریم اینا نیست دیگه

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674

منم همچین مشکلی دارم سرعت نتمم خوبه !!

پ.ن: داش محمود دوباره امتحان کردم اما نشد . فردا هم امتحان میکنم اگه نشد لیستو واست میفرستم که زحمتشو بکشی.

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
اقا من همه چیو وارد میکنم وقتی اون دکمه اصلیه رو میزنم که ثبت کنه ارور میده..

به هر حال من امتیازا رو دادم . کد:مخلصیم

اگه ثبت نشده بود حالا یه کاریش میکنیم.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اقا من همه چیو وارد میکنم وقتی اون دکمه اصلیه رو میزنم که ثبت کنه ارور میده..

به هر حال من امتیازا رو دادم . کد:مخلصیم

اگه ثبت نشده بود حالا یه کاریش میکنیم.

اقا الان یه باگ یافتم اینجوری شما الان امتیازت ثبت نشد اوکی ؟ من میرم سریع نام کاربری تورو میدم اخرشم کد مخلصیم رو میزنم ماهی هم فکر میکنه مال توست دیگه ثبت شده :|

این کد رو باید خصوصی بزاریم برا ماهی وگرنه دردسر ساز میشه

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اقا الان یه باگ یافتم اینجوری شما الان امتیازت ثبت نشد اوکی ؟ من میرم سریع نام کاربری تورو میدم اخرشم کد مخلصیم رو میزنم ماهی هم فکر میکنه مال توست دیگه ثبت شده :|

این کد رو باید خصوصی بزاریم برا ماهی وگرنه دردسر ساز میشه

دوست عزیز قرار نیست جام طلا بدن
یا اینکه به نفر اول مقدار زیادی پول بدن یا این جایزه های نفیس بزارن و....

کسی هم اگه اینکار رو بکنه فقط آبروی خودشو برده همین...(بعدشم فکر نکنم دو تا نام کاربری یکسان ثبت کنه به هر حال اگه ثبت هم کنه این کاری که به جایی کسی دیگه امتیاز بدن خیلی کار...)

این نحوی امتیاز دهی فقط در جهت یه هدف بود که عاغا محمود خوب توضیح داده خودش...

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوست عزیز قرار نیست جام طلا بدن
یا اینکه به نفر اول مقدار زیادی پول بدن یا این جایزه های نفیس بزارن و....

کسی هم اگه اینکار رو بکنه فقط آبروی خودشو برده همین...(بعدشم فکر نکنم دو تا نام کاربری یکسان ثبت کنه به هر حال اگه ثبت هم کنه این کاری که به جایی کسی دیگه امتیاز بدن خیلی کار...)

این نحوی امتیاز دهی فقط در جهت یه هدف بود که عاغا محمود خوب توضیح داده خودش...

داداش من طرف دار این امتیاز دهی هستم اگرم مشکلاتشو میگم میخوام باگ هاش بیاد رو رفع بشه در مورد کاپ طلا و پول هم کاملا درست خوبه که نیست لابی تقلب ها سر هیچی جریان داره وای اگه پولی بود تو کار هیچی دیگه

ولی در کل ایراداشو باید در اورد تا کلا پوس کنده شه نام کاربری شما که ارجاع داده نمیشه اونجا خودتون دستی مینویسید میتونید مال کسی که کد رو میدونید رو بزنید

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
داداش من طرف دار این امتیاز دهی هستم اگرم مشکلاتشو میگم میخوام باگ هاش بیاد رو رفع بشه در مورد کاپ طلا و پول هم کاملا درست خوبه که نیست لابی تقلب ها سر هیچی جریان داره وای اگه پولی بود تو کار هیچی دیگه

ولی در کل ایراداشو باید در اورد تا کلا پوس کنده شه نام کاربری شما که ارجاع داده نمیشه اونجا خودتون دستی مینویسید میتونید مال کسی که کد رو میدونید رو بزنید

اینای که میگی ایراد هست ولی از اون ایراد هاست دیگه:دی
کسی نمیاد بره نام کاربری کس دیگه رو بزنه و امتیاز بده...

پ ن: بهتره اینجا پست نزنیم اگه انتقاد یا پیشنهادی هست بریم توی اون تاپیک دیگه بگیم نه اینجا

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
نه اینجا دیگه کل کل پست بی مورد نیس که خود ماهی هم موارد مربوط به این تاپیکو اینجا میگه فکر نکنم اسپم باشه بیشتر کمک خواهد کرد تو روندش بلخره هر سیستمی اولش یه باگ داره ولی به قول شما این خودمون هستیم که پیچیدش میکنیم

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 4

amir_n71

Registered User
لایک‌ها
43
بچه ها یه توضیحی راجع به این تاپیک میدید؟
من که پست اولو خوندم هیچی نفهمیدم
عکسا کجا باید گذاشته بشن
این صفحه ی آخر گوگل پلاس و این حرفا ربطش به این تاپیک چیه؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
ارور چته درگیری با خودت
منم گفتم که قبلا این سیستم پر از اشتباهه من امتیازتم رو فردا اینجا میزنم حساب که شد نشدم که ما رفتیم دیگه

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
بچه ها یه توضیحی راجع به این تاپیک میدید؟
من که پست اولو خوندم هیچی نفهمیدم
عکسا کجا باید گذاشته بشن
این صفحه ی آخر گوگل پلاس و این حرفا ربطش به این تاپیک چیه؟

دوست عزیز خیلی آسونه
از شنبه تا پایان سه شنبه عکس میزاری توی تاپیک خیلی راحت باید پیوست کنی توی پستت
از چها شنبه تا پایان پنج شنبه هم امتیاز میدی
تموم :rolleyes:

در مورد نحوی امتیاز دهی زمانش که رسیدی خواستی امتیاز بدی خودت میفهمی عین آب خوردنه
فقط باید از همین شنبه طبق موضوعی که توسط برنده انتخاب شده بیای عکس خودت رو بزاری
در مورد اون صفحه گوگل پلاسم همه چی رو فراموش کن چون ربطی به اینجا نداره
ارور چته درگیری با خودت
منم گفتم که قبلا این سیستم پر از اشتباهه من امتیازتم رو فردا اینجا میزنم حساب که شد نشدم که ما رفتیم دیگه

شما فکر کن من با خودم در گیرم......مشکلی هست الان؟

پ ن: این نوع حرف زدنت اصا درست نیست فرشاد از تو بعیده....اینطوری نبودی قبلا...

Last edited:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
شما فکر کن من با خودم در گیرم......مشکلی هست الان؟

پ ن: این نوع حرف زدنت اصا درست نیست فرشاد از تو بعیده....اینطوری نبودی قبلا...
اتفاقا من از اول اینطوری بودم توی تایپیک چی میخوری اون شما نبودید ؟ اون از رویال بوی اون از لینکولن اینم از شما یهویی متحول شدین خبره ای ؟
در ضمن من مگه حرف بدی زدم اون بالا ؟
دارم احساس میکنم کاربرهای یوزرها آدمهایی دیگه هستن و قبلیا نیستن

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اتفاقا من از اول اینطوری بودم توی تایپیک چی میخوری اون شما نبودید ؟ اون از رویال بوی اون از لینکولن اینم از شما یهویی متحول شدین خبره ای ؟
در ضمن من مگه حرف بدی زدم اون بالا ؟
دارم احساس میکنم کاربرهای یوزرها آدمهایی دیگه هستن و قبلیا نیستن

بعید میدونم...الان خیلی تغییر کردی زود رنج شدی ..خشن شدی و خبری از اون شوخی هات نیست و خیلی جدی خشن شدی
داداش بحث گروه ویزه رو اینجا نکش چون اصا جاش نیست...منظورت چیه که متحول شدیم؟فرقی نکردیم همون که بودیم هستیم

احساس های تازه داری ها...نداشتی ازاینا قبلا:دی

موضوع رو شنبه تعیین میکنید؟

برنده این هفته فردا شب مشخص میشه بعدش برنده تا شنبه وقت داره تا موضوع رو انتخاب کنه
بعدشم کاربرا عکس هاشون رو میزارن

بالا