• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه ها امروز سه شنبه آخرین مهلت برای گذاشتن عکسه، فراموش نشه یه وقت.

------------------------------------------------------
من حدود 12-10 روز بود که با Dial-Up میومدم و الان یه مودم مبین نت خریدم که صاحب قبلی اش نامه افزایش سرعت براش نداده و متاسفانه فقط تا سرعت 128 ساپورت می کنه! یه اشتباهی هم کردم و یه سرویس 128 نامحدود خریدم که ضریب اشتراکش یک به دهه و فقط معادل 40 تومن پول تو جوب ریختن بوده و الان وضعم از دایل آپ هم بدتره!
61033298387553263490.gif

الان سرویسم انقدر بد و کنده که اصلا درست نمی بینم کدوم پست عکس داره کدوم نداره، ولی سعی می کنم اسپویلر و جدول رو با هر زوری هست بذارم. اگر خودم نتونستم شرکت کنم هم دیگه باید ببخشید...

Dejbanan

Registered User
لایک‌ها
279
بچه ها امروز سه شنبه آخرین مهلت برای گذاشتن عکسه، فراموش نشه یه وقت.

------------------------------------------------------
من حدود 12-10 روز بود که با Dial-Up میومدم و الان یه مودم مبین نت خریدم که صاحب قبلی اش نامه افزایش سرعت براش نداده و متاسفانه فقط تا سرعت 128 ساپورت می کنه! یه اشتباهی هم کردم و یه سرویس 128 نامحدود خریدم که ضریب اشتراکش یک به دهه و فقط معادل 40 تومن پول تو جوب ریختن بوده و الان وضعم از دایل آپ هم بدتره!
61033298387553263490.gif

الان سرویسم انقدر بد و کنده که اصلا درست نمی بینم کدوم پست عکس داره کدوم نداره، ولی سعی می کنم اسپویلر و جدول رو با هر زوری هست بذارم. اگر خودم نتونستم شرکت کنم هم دیگه باید ببخشید...

عمو یوزر من بن شده همین یوزر اکتفا میکنه دیگه ! مغایر با قوانین نیس که عمو؟

...NOOSHIN...

Registered User
لایک‌ها
957

موهام تراشیده شدن ... ازم خجالت نکشی ...
دارم میام ببینمت با این لباس ارتشی ...

روازی سختمون گذشت 2 سال این روزو می خوام ...
تو تک تک ثانیه هام بوی تو میده لحظه هام ...
...
چقد شلوغه کوچتون اون کیه می خنده باهات ؟ !
چرا اسمتو میگه ؟ چه نسبتی داره باهات ؟ !

اون کیه دست دادی باهاش ؟ حرف منو بهش نزن ....
چقد عوض شدی گلم ... راستی چقدر میاین به هم ....

kjpbe1lco3lilhw4dtq.jpg

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504

موهام تراشیده شدن ... ازم خجالت نکشی ...
دارم میام ببینمت با این لباس ارتشی ...

روازی سختمون گذشت 2 سال این روزو می خوام ...
تو تک تک ثانیه هام بوی تو میده لحظه هام ...
...
چقد شلوغه کوچتون اون کیه می خنده باهات ؟ !
چرا اسمتو میگه ؟ چه نسبتی داره باهات ؟ !

اون کیه دست دادی باهاش ؟ حرف منو بهش نزن ....
چقد عوض شدی گلم ... راستی چقدر میاین به هم ....

kjpbe1lco3lilhw4dtq.jpg

خواهر نوشین اگر عنایت بفرماید و یه نیگا به دو صفحه قبل بندازین...بنده حقیر این عکس رو گذاشتم و تکراریه متاسفانه...:(

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
این عکس سرباز ــــه واقعا دیوونه کننده س .... من اینوو درکــــ می کنم چون خودم یه مدت بسیار کمی رو تو شهرستان بوده ام .....

پوریا جان مگه شما هم سربازی رفتی:cool:فکنم هنو نوبتت نشده برادر یه سالی دیگه یا نیم سالی دیگه باید مونده باشه:D البته اگه اشتباه نکنم (اصا شاید منظورشون سربازی نباشه):blush:

Last edited:

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
پوریا جان مگه شما هم سربازی رفتی
coolsmiley02.gif
فکنم هنو نوبتت نشده برادر یه سالی دیگه یا نیم سالی دیگه باید مونده باشه
biggrinsmiley.gif
البته اگه اشتباه نکنم (اصا شاید منظورشون سربازی نباشه)
blushsmiley.gif

مگه چن سالشونه؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
عکس Emerald1991 متاسفانه بسیار حجیم بود و من باید طبق قوانین عکس شون رو پاک می کردم، ولی چون عکس زیبایی هستش و شانس برنده شدن هم داره این بار پست رو ادیت کردم و سایز عکس رو پایین آوردم. دقت کنید که طبق قوانین بخش عکس بالای 400 کیلوبایت ممنوعه و اگر قوانین کلی بخش موقع عکس گذاشتن رعایت نشه تصویر رو نمی تونیم توی مسابقه شرکت بدیم.

اینترنتم رو هم طرحش رو عوض کردم و الان خوب شده! حجة الاسلام و المسلمین حاج محمود کهکیلویه و بویراحمدی با قابلیت چند برابری در مبارزه با اسپم و ترول و عکس های ناجور در خدمت شماست!
f_lordcrezym_2395ab0%5b1%5d.gif

--------------------------------------------------------------
عمو یوزر من بن شده همین یوزر اکتفا میکنه دیگه ! مغایر با قوانین نیس که عمو؟

متوجه نمیشم...

اگر شما دو تا یوزر دارید که دیگه اصلا کاری به قوانین این تاپیک نداره و طبق قوانین سایت باید هر دو تا یوزرتون بن دائم بشه! مگر این که یکی شون بن شده باشه به طور دائم، و بعد از بن شدن اولی، آی دی دوم رو ساخته باشید...

Dejbanan

Registered User
لایک‌ها
279
متوجه نمیشم...

اگر شما دو تا یوزر دارید که دیگه اصلا کاری به قوانین این تاپیک نداره و طبق قوانین سایت باید هر دو تا یوزرتون بن دائم بشه! مگر این که یکی شون بن شده باشه به طور دائم، و بعد از بن شدن اولی، آی دی دوم رو ساخته باشید...

هیچی عمو بیخیال
منم پرنده مهاجری هسم که تازه به جمعتون اضافه شدم :دی

...NOOSHIN...

Registered User
لایک‌ها
957
خواهر نوشین اگر عنایت بفرماید و یه نیگا به دو صفحه قبل بندازین...بنده حقیر این عکس رو گذاشتم و تکراریه متاسفانه...:(

حق با شماست, متوجه نشدم ببخشید
عکسمو مجبورا عوض میکنم
19309_987.jpg

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
سرعت بسیار پایین هست
اگه بشه اپ میکنم و گرنه
اینه عیدیه ماست

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سرعت بسیار پایین هست
اگه بشه اپ میکنم و گرنه
اینه عیدیه ماست
وقت نیست ...اگه توی نت هست عکس لینکش رو بزار یا حاژ محمود ویرایش میکنه و میزاره یا بچه ها میرن نیگا میکنند و امتیاز میدن...
اگه هم توی نت نیست که به فنا رفتی :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

تبانی تو این دست تاپیکای مسابقه و... بیداد میکنه هرکاری هم بکنید باز نمیشه...

و اما سربازی
سربازی همش خاطره های تلخ و شیرینه انقدر زیاده که من به تنهایی میتونم 10ها عکس از موارد گوناگون بزارم
ولی چیزی که خودم تجربش کردم و تلخ بود - از دست دادن هم خدمتی بود

مشاهده پیوست 468192

تبریک به برنده عزیز
متاسفانه این هفته نرسیدم امتیاز بدم هه
============
اینم عکس (کارکاتور)این هفته ما
Sarbazi-Caricature-02.jpg
Sarbazi-Caricature-03.jpg
Sarbazi-Caricature-04.jpg
Sarbazi-Caricature-07.jpg
Sarbazi-Caricature-08.jpg

ببخشید ذیگه عکسا بهم مرتبط بود
1357719968_44430_304.jpg

تبریک به یاشار عزیز برای اولین بردش

دشوارترین لحظه سربازی وقتیــــه که این اتوبوس به حرکت در میاد و مارو از تمام علایق و دلبستگی های زندگیمون جدا میکنه:(

تبریک یاشار عزیز
..........................
بازگشتی شیرین برای سرباز آمریکایی و فرزندش
مشاهده پیوست 468379

بنظر من دشوار ترین لحظه برای 1 سرباز وطن ،
زمانی بود که باید بین کشتن هموطنش
و یا سرپیچی از دستور و اعدام شدن ،
یکی رو باید انتخاب میکردن در زمان انقلاب

مشاهده پیوست 468430
مشاهده پیوست 468432
مشاهده پیوست 468433

=================
اینم تفاوت سرباز زن ایرانی با سرباز زن خارجی
مشاهده پیوست 468435
مشاهده پیوست 468436
مشاهده پیوست 468437
مشاهده پیوست 468438
مشاهده پیوست 468439
آجر گذاشته بودم :p

این عکس آخری واسه مسابقه هستش

تنهایی پست دادنکه غمو اندوه بغض دلتنگی ... میاد سراغت

sarbazi921.jpg

wartired.jpg

اینو اختصاصی واسه تصویر زمینتون گذاشتم:)
1306792900965390_large.jpg

تبریک به پاریس ایران زمین بابت بردشون...
=========================
از محمود کبیر و دوستان عذر میخوام که نتونستم بیام امتیاز بدم...
تا ظهر دم سیستم بودم هی میخواستم امتیاز بدم زورم میومد 4تا کلید فشار بدم زدم تو خط آهنگ و بعدشم خوابیدم بعد از بیدار شدن رفتم بیرون اومدم دیر شده بود دیگه خوابیدم رفت:دی
=========================

سختی های سربازی رو به جون بخری...لحظه هاش رو بشماری تا تموم شه...غافل از اینکه...:( این ینی سخترین لحظه سربازی...

60773009183302851471.jpg

یاشار عزیزم اش خور شدنت را پیشاپیش تبریگ میگوییم

خوب ياشار كه داره ميره سربازي
خواستم چند تا عكس بذارم تا حسابي آشنا بشي با اونجا
عكسم اينه ولي خدايي زياد مشكل و دشواري نداره سر و زدن تنها مشكل دوري از خانواده و عزيزانه اونم براي كساني سخته كه تا حالا از خانواده دور نبودن منو ميگي بيشتر از نصف عمر دور بودم از خانواده به هر دليلي :دي

2.jpg

ssss.jpg

boot_flower.jpg

sarbazi1.jpg

131261_422.jpg

satrb.jpg

در ضمن به نظر من بهتره پسر بره سربازي تا قدر زحمتهاي خانواده رو بدونه اگه نره همون بچه باقي ميمونه چون ديدم و دارم ميبينم

مشاهده پیوست 468555

میدون تیر مالک اشتر، یادش بخیر...

خدمت سریازی همه جا سختی خاص خودش رو داره
توی یه کشوری مثل آمریکا = جنگ و توی کشور ما = بیگاری

یه خاطره:
سال 90 رفتم آموزشی و بعد از اون افتادم کلانتری سر خدمت. اون سال بارندگی شدیدی شد و سیل شدیدی هم اومد. تعداد نیروهای حلال احمر هم خیلی کم بود و ما سربازها رو هم فرستادن امداد رسانی. یه روز که پست بیمارستان خورد به ما توی محوطه گشت میزدیم که دیدیم صدای جیغ میاد از پشت یکی از کانکس ها. رفتیم ببینیم چه خبره که دیدیم یه گوشه ای گودال بزرگی هست و به شکل گرداب در اومده و یه خانومی هم داره اون وسط دست و پا میزنه. پریدم اون وسط و با هر بدبختی بود کشیدمش بیرون که دست خودم هم به شدت ضرب دید اون بین. ظاهرا خانوم میخواسته بره فروشگاه بیمارستان لباس بیمار بیاره که اونجا گرفتار میشه. شوهرش که از راه رسید پرسنل گفتن این آقا (که من باشم) خانومت رو که توی آب افتاده بوده رو کشیده بیرون... هر کس متن رو خوند حدس بزنه عکس العمل اون آقا چی بود؟

اول از همه تبریک به یاشار عجیج که با سخت کوشی هاش تونست بالاخره موفق شه
interview.gif
امید است که ما هم بتوانیم روزی نام خود را در فهرست برندگان اضافه کنیم
studsmatta.gif

خوب بریم سراغ عکس(ببخشید دیگه بزرگ تر نتونستم پیدا کنم):

به نظر من دشوار ترین کار اینه که هر روز صبح زود بیدارت کنن و نذارن مثل بچه ی آدم بخوابی و مجبورت کنن تو یه زمان کم حاضر شی..................بعضی وقتا آدم دلش میخواد همونجا طرفو با تیر بزنه
ugly004.gif

مشاهده پیوست 468677

سپاس از همه عزیزانی که بازم تبریک گفتن این عکس مسابقه من این هفته که مربوط به اموزش نظامی چینی هاست که تو دنیا به سخت گیر ترین و دشوار ترین تمرینات نظامی شهرت پیدا کردن

عکس گویا هست ولی اونی که برای من سخت بود و نتونستم عکس مرتبطی باهاش پیدا کنم یا اگه حتی پیدا میکردم هم جوری بود که مطمئنن پاک میشد برای همین به توضیح سر بسته بسنده میکنم برای خود من سخت ترین قسمت سربازی اطاعت و چسبوندن پاها به افراد و کسانیس که

شخصیتشون خیلی خیلی پایین تر از توس هیچ علم سوادی هم ندارن شخصیت تورو خورد میکنن تا دلشون خنک بشه برای من این سخت ترین کاره البته این همیشه برام سخت بوده معلمی که سوادش از تو کمتر بوده مدیر انجمنی که ادب رو کمتر از تو رعایت میکنه ولی مدیره (ربطی به مدیر های انجمن پی تی نداره )

همیشه دوست داشتم کسی که بالا سر منه بهم یه چیزی رو یاد میده یا رو کارای من نظارت داره حداقل یکم بالاتر از خودم باشه

اینم باحاله ببینید :

همیشه از ظلم و ستم ارتش های خارجی دلاوری های ارتش های و سربازان و.. خودمون گفتن نمیشد از ظلم خودی ها چیزی گفت و عکسی گذاشت که باعث مشکلاتی برای خودم خودش بشم ولی هر ادمی هر شخصی تو هر نقطه از زمین باشه و هر شغلی که داشته باشه حتی قاتل باشه کسی که پول بگیره ادم بکشه اگه یادش باشه انسان اگه اینو درک کنه طرف مقابلش انسانه گاهی معجزه میکنه یه تصویری رو تو وسط جنگ خلق میکنه که هیچ فیلم رمانتیک و هیچ سازمان صلح جهانی و هیچ کسی نمیتونه اینو به صورت نمادین حتی خلق کنه

i116064_worIRAQ420x0.jpg
i116063_ussoldierchild1.jpg
i116062_2508363976fd06f227ec.jpg

i116061_80409a757157.jpg
i116060_44485492phoneafp416.jpg

همین چند روز پیش تو کوچه خود ما که ادعای درست بودنمون از لاحاظ خیلی چیزا مثل فرهنگ 7000 ساله و اخرین دین خدا و خیلی چیزا دیگه گوش فلک رو کر کرده

چنتا سگ ولگرد تو کوچمون پیدا شده بود پیر زن و بچه و ....هر کی رو فکرشو کنید سنگ به دست داشتن ازشون پذیرایی میکردن تازه وقتی رفتم میگم چتونه وحشی شدین انگار ادم فضایی هستم درک نمیکنن

وقتی براشون غذا بردم انداختم جلوشون فکر کردن میخوام سنگ بندازم فرار کردن :| از انسان بودنم خجالت کشیدم اینم دشمنای ما

091102-marine-dogs1-730a.grid-6x2.jpg

در اخر بازم میگم مهم نیست تو چه لباسی و تو چه کشوری خدمت کنی برای چی خدمت کنی فقط ادم باشی بسته
تا میگیم سرباز چیزای بد نیاد تو ذهنمون بابک خرمدین و اریوبرزن و امثال اینا هم سرباز بودن یه سرباز واقعی

اینم اخر کار تقدیم به شما عزیزان اینجا نه سوئد هست نه انگلیس ..... اینجا ایران بود :)

i116065_1383437101519498972503092010824002n.jpg

دوری و نامه نگاری:heart::heart::heart:

مشاهده پیوست 470014

به امید اجباری شدن خدمت مقدس(!) سربازی برای دخترها !!
shv.gif

Sarbazi_zanan.jpg

حق با شماست, متوجه نشدم ببخشید
عکسمو مجبورا عوض میکنم
19309_987.jpg
حالا چون من دیر عکس گذاشتم شرمنده خلاصه
ولی یه عکس هست میخوام تقدمیش کنم به یاشار و محمود
مشاهده پیوست 470590

با عرض معذرت تصویر دوستانی رو که چند عکس گذاشته بودند و عکس های اضافی رو از عکس مسابقه مشخص نکرده بودند در اسپویلر نذاشتم.

--------------------------------------------
دو نکته مهم:

1. دوستان یادشون نره که از این هفته به بعد امتیازدهی از 1 تا 10 هستش.

2. حواس تون کاملا جمع باشه به چیزهایی که چند روز قبل نوشتم در مورد امتیازدهی درست فقط از روی عکس و بدون پارتی بازی! اگر از بچه هایی که سابقه بدی دارند کسی رفتارهای گذشته رو تکرار کنه یادتون باشه که محرومیت طولانی مدت از مسابقه در انتظارشه!

با آرزوی موفقیت.

Last edited:
بالا