amir3408
Registered User
- نوشتهها
- 3,251
- لایکها
- 1,416
سایز بزرگ داره؟ عالیه خداییش
Last edited by a moderator:
بچه ها امروز سه شنبه آخرین مهلت برای گذاشتن عکسه، فراموش نشه یه وقت.
------------------------------------------------------
من حدود 12-10 روز بود که با Dial-Up میومدم و الان یه مودم مبین نت خریدم که صاحب قبلی اش نامه افزایش سرعت براش نداده و متاسفانه فقط تا سرعت 128 ساپورت می کنه! یه اشتباهی هم کردم و یه سرویس 128 نامحدود خریدم که ضریب اشتراکش یک به دهه و فقط معادل 40 تومن پول تو جوب ریختن بوده و الان وضعم از دایل آپ هم بدتره!
الان سرویسم انقدر بد و کنده که اصلا درست نمی بینم کدوم پست عکس داره کدوم نداره، ولی سعی می کنم اسپویلر و جدول رو با هر زوری هست بذارم. اگر خودم نتونستم شرکت کنم هم دیگه باید ببخشید...
موهام تراشیده شدن ... ازم خجالت نکشی ...
دارم میام ببینمت با این لباس ارتشی ...
روازی سختمون گذشت 2 سال این روزو می خوام ...
تو تک تک ثانیه هام بوی تو میده لحظه هام ...
...
چقد شلوغه کوچتون اون کیه می خنده باهات ؟ !
چرا اسمتو میگه ؟ چه نسبتی داره باهات ؟ !
اون کیه دست دادی باهاش ؟ حرف منو بهش نزن ....
چقد عوض شدی گلم ... راستی چقدر میاین به هم ....
این عکس سرباز ــــه واقعا دیوونه کننده س .... من اینوو درکــــ می کنم چون خودم یه مدت بسیار کمی رو تو شهرستان بوده ام .....
پوریا جان مگه شما هم سربازی رفتیفکنم هنو نوبتت نشده برادر یه سالی دیگه یا نیم سالی دیگه باید مونده باشهالبته اگه اشتباه نکنم (اصا شاید منظورشون سربازی نباشه)
مگه چن سالشونه؟؟؟؟؟؟؟
عمو یوزر من بن شده همین یوزر اکتفا میکنه دیگه ! مغایر با قوانین نیس که عمو؟
پارسال که 17 سالشون بود ایشون...امسال رو نمیدونم چند شدن
متوجه نمیشم...
اگر شما دو تا یوزر دارید که دیگه اصلا کاری به قوانین این تاپیک نداره و طبق قوانین سایت باید هر دو تا یوزرتون بن دائم بشه! مگر این که یکی شون بن شده باشه به طور دائم، و بعد از بن شدن اولی، آی دی دوم رو ساخته باشید...
خواهر نوشین اگر عنایت بفرماید و یه نیگا به دو صفحه قبل بندازین...بنده حقیر این عکس رو گذاشتم و تکراریه متاسفانه...
وقت نیست ...اگه توی نت هست عکس لینکش رو بزار یا حاژ محمود ویرایش میکنه و میزاره یا بچه ها میرن نیگا میکنند و امتیاز میدن...سرعت بسیار پایین هست
اگه بشه اپ میکنم و گرنه
اینه عیدیه ماست
تبانی تو این دست تاپیکای مسابقه و... بیداد میکنه هرکاری هم بکنید باز نمیشه...
و اما سربازی
سربازی همش خاطره های تلخ و شیرینه انقدر زیاده که من به تنهایی میتونم 10ها عکس از موارد گوناگون بزارم
ولی چیزی که خودم تجربش کردم و تلخ بود - از دست دادن هم خدمتی بود
مشاهده پیوست 468192
تبریک به برنده عزیز
متاسفانه این هفته نرسیدم امتیاز بدم هه
============
اینم عکس (کارکاتور)این هفته ما
ببخشید ذیگه عکسا بهم مرتبط بود
تبریک به یاشار عزیز برای اولین بردش
دشوارترین لحظه سربازی وقتیــــه که این اتوبوس به حرکت در میاد و مارو از تمام علایق و دلبستگی های زندگیمون جدا میکنه
تبریک یاشار عزیز
..........................
بازگشتی شیرین برای سرباز آمریکایی و فرزندش
مشاهده پیوست 468379
بنظر من دشوار ترین لحظه برای 1 سرباز وطن ،
زمانی بود که باید بین کشتن هموطنش
و یا سرپیچی از دستور و اعدام شدن ،
یکی رو باید انتخاب میکردن در زمان انقلاب
مشاهده پیوست 468430
مشاهده پیوست 468432
مشاهده پیوست 468433
=================
اینم تفاوت سرباز زن ایرانی با سرباز زن خارجی
مشاهده پیوست 468435
مشاهده پیوست 468436
مشاهده پیوست 468437
مشاهده پیوست 468438
مشاهده پیوست 468439
آجر گذاشته بودم
این عکس آخری واسه مسابقه هستش
تنهایی پست دادنکه غمو اندوه بغض دلتنگی ... میاد سراغت
اینو اختصاصی واسه تصویر زمینتون گذاشتم
تبریک به پاریس ایران زمین بابت بردشون...
=========================
از محمود کبیر و دوستان عذر میخوام که نتونستم بیام امتیاز بدم...
تا ظهر دم سیستم بودم هی میخواستم امتیاز بدم زورم میومد 4تا کلید فشار بدم زدم تو خط آهنگ و بعدشم خوابیدم بعد از بیدار شدن رفتم بیرون اومدم دیر شده بود دیگه خوابیدم رفت:دی
=========================
سختی های سربازی رو به جون بخری...لحظه هاش رو بشماری تا تموم شه...غافل از اینکه... این ینی سخترین لحظه سربازی...
خوب ياشار كه داره ميره سربازي
خواستم چند تا عكس بذارم تا حسابي آشنا بشي با اونجا
عكسم اينه ولي خدايي زياد مشكل و دشواري نداره سر و زدن تنها مشكل دوري از خانواده و عزيزانه اونم براي كساني سخته كه تا حالا از خانواده دور نبودن منو ميگي بيشتر از نصف عمر دور بودم از خانواده به هر دليلي :دي
در ضمن به نظر من بهتره پسر بره سربازي تا قدر زحمتهاي خانواده رو بدونه اگه نره همون بچه باقي ميمونه چون ديدم و دارم ميبينم
مشاهده پیوست 468555
میدون تیر مالک اشتر، یادش بخیر...
خدمت سریازی همه جا سختی خاص خودش رو داره
توی یه کشوری مثل آمریکا = جنگ و توی کشور ما = بیگاری
یه خاطره:
سال 90 رفتم آموزشی و بعد از اون افتادم کلانتری سر خدمت. اون سال بارندگی شدیدی شد و سیل شدیدی هم اومد. تعداد نیروهای حلال احمر هم خیلی کم بود و ما سربازها رو هم فرستادن امداد رسانی. یه روز که پست بیمارستان خورد به ما توی محوطه گشت میزدیم که دیدیم صدای جیغ میاد از پشت یکی از کانکس ها. رفتیم ببینیم چه خبره که دیدیم یه گوشه ای گودال بزرگی هست و به شکل گرداب در اومده و یه خانومی هم داره اون وسط دست و پا میزنه. پریدم اون وسط و با هر بدبختی بود کشیدمش بیرون که دست خودم هم به شدت ضرب دید اون بین. ظاهرا خانوم میخواسته بره فروشگاه بیمارستان لباس بیمار بیاره که اونجا گرفتار میشه. شوهرش که از راه رسید پرسنل گفتن این آقا (که من باشم) خانومت رو که توی آب افتاده بوده رو کشیده بیرون... هر کس متن رو خوند حدس بزنه عکس العمل اون آقا چی بود؟
اول از همه تبریک به یاشار عجیج که با سخت کوشی هاش تونست بالاخره موفق شهامید است که ما هم بتوانیم روزی نام خود را در فهرست برندگان اضافه کنیم
خوب بریم سراغ عکس(ببخشید دیگه بزرگ تر نتونستم پیدا کنم):
به نظر من دشوار ترین کار اینه که هر روز صبح زود بیدارت کنن و نذارن مثل بچه ی آدم بخوابی و مجبورت کنن تو یه زمان کم حاضر شی..................بعضی وقتا آدم دلش میخواد همونجا طرفو با تیر بزنه
مشاهده پیوست 468677
سپاس از همه عزیزانی که بازم تبریک گفتن این عکس مسابقه من این هفته که مربوط به اموزش نظامی چینی هاست که تو دنیا به سخت گیر ترین و دشوار ترین تمرینات نظامی شهرت پیدا کردن
عکس گویا هست ولی اونی که برای من سخت بود و نتونستم عکس مرتبطی باهاش پیدا کنم یا اگه حتی پیدا میکردم هم جوری بود که مطمئنن پاک میشد برای همین به توضیح سر بسته بسنده میکنم برای خود من سخت ترین قسمت سربازی اطاعت و چسبوندن پاها به افراد و کسانیس که
شخصیتشون خیلی خیلی پایین تر از توس هیچ علم سوادی هم ندارن شخصیت تورو خورد میکنن تا دلشون خنک بشه برای من این سخت ترین کاره البته این همیشه برام سخت بوده معلمی که سوادش از تو کمتر بوده مدیر انجمنی که ادب رو کمتر از تو رعایت میکنه ولی مدیره (ربطی به مدیر های انجمن پی تی نداره )
همیشه دوست داشتم کسی که بالا سر منه بهم یه چیزی رو یاد میده یا رو کارای من نظارت داره حداقل یکم بالاتر از خودم باشه
اینم باحاله ببینید :
همیشه از ظلم و ستم ارتش های خارجی دلاوری های ارتش های و سربازان و.. خودمون گفتن نمیشد از ظلم خودی ها چیزی گفت و عکسی گذاشت که باعث مشکلاتی برای خودم خودش بشم ولی هر ادمی هر شخصی تو هر نقطه از زمین باشه و هر شغلی که داشته باشه حتی قاتل باشه کسی که پول بگیره ادم بکشه اگه یادش باشه انسان اگه اینو درک کنه طرف مقابلش انسانه گاهی معجزه میکنه یه تصویری رو تو وسط جنگ خلق میکنه که هیچ فیلم رمانتیک و هیچ سازمان صلح جهانی و هیچ کسی نمیتونه اینو به صورت نمادین حتی خلق کنه
همین چند روز پیش تو کوچه خود ما که ادعای درست بودنمون از لاحاظ خیلی چیزا مثل فرهنگ 7000 ساله و اخرین دین خدا و خیلی چیزا دیگه گوش فلک رو کر کرده
چنتا سگ ولگرد تو کوچمون پیدا شده بود پیر زن و بچه و ....هر کی رو فکرشو کنید سنگ به دست داشتن ازشون پذیرایی میکردن تازه وقتی رفتم میگم چتونه وحشی شدین انگار ادم فضایی هستم درک نمیکنن
وقتی براشون غذا بردم انداختم جلوشون فکر کردن میخوام سنگ بندازم فرار کردن :| از انسان بودنم خجالت کشیدم اینم دشمنای ما
در اخر بازم میگم مهم نیست تو چه لباسی و تو چه کشوری خدمت کنی برای چی خدمت کنی فقط ادم باشی بسته
تا میگیم سرباز چیزای بد نیاد تو ذهنمون بابک خرمدین و اریوبرزن و امثال اینا هم سرباز بودن یه سرباز واقعی
اینم اخر کار تقدیم به شما عزیزان اینجا نه سوئد هست نه انگلیس ..... اینجا ایران بود
به امید اجباری شدن خدمت مقدس(!) سربازی برای دخترها !!
حق با شماست, متوجه نشدم ببخشید
عکسمو مجبورا عوض میکنم
حالا چون من دیر عکس گذاشتم شرمنده خلاصه
ولی یه عکس هست میخوام تقدمیش کنم به یاشار و محمود
مشاهده پیوست 470590