• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
Error73: 7 خیلی کار بدیه!:general210:
bitcomet: 8.5 :general611:
clear.png

Ahmadd1: 8
clear.png
:general304:
ibest: 7.5 ;)
helia999: 0
Allone: 8 :general107:
mirij861: 8 :p
mahi58: 8 :rolleyes:
mehrashkan: 9 خوشم اومد!:confused:
R.jahanfar: 8:D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بابت چی داداش؟

Sent from my ipad
بابت امتیازای بالایی که به بچه ها دادی;)
البته این هفته همه امتیازاشون بالا بود
البته شما صاحب اختیارینا وامتیازای هرکس ب خودش مربوطه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
یه چیز میخام بگم محمود خان با اجازت
اینجا همه دوستو رفیقیم واکثرتون منو میشناسید
بعنوان یه برادر کوچیکتر پس خواهشا دلخور نشید :general709:
منظورم به یه شخص خاص نیست منظورم به همست حتی خودم:)
دوستان خواهشا انصافو رعایت کنید
هرکسی دوست داره خودش برنده باشه این که نمیشه یکم منصفانه رفتار کنید
چیه بابا برنده بشید که چی بشه:general505:فقط یکم منصف باشید کاری به امتیازای دیگران نداشته باشید:)
رفاقت ارزش این جنگولک بازیهارو نداره
شرمنده همه تونم ولی این روندو چند وقتیه هممون داریم میبینیم :general503:
اخرین هفته که یه عکس با نمره 10 داشتیم کی بود ؟؟؟
یه پیشنهادم دارم
از این به بعد تو هرهفته از بین چند نفر که شرکت کردن به یکی نمره 10 بدیم به یکی که تو مسابقه بهترین عکس از نظرمون تو مسابقه ارائه داد بدیم جذاب تر میشه

حالا محمود خان خواستی میتونی پستمو پاک کنی
موفق باشین

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
والا من برای امتیازی که دادم معیاری دارم میکاییل جان و احمد عزیز
نکته دیگه اینکه من امتیاز هشت هم دادم بنابراین امتیاز کم ندادم
نهایت اختلاف امتیازی که دادم هم دو بوده یعنی از ۶ تا ۸
خب اینکه چرا ده یا مثلا نه ندادم دیگه به خودم مربوطه یعنی مقیاس نمره دهیه من اینه به نظر من بین عکسای دوستانم هیچکدومشون از ده نمره نمیتونست ده یا نه بگیره وگرنه دریغ نمیکردم
برد توی این تاپیک نه امتیازی داره و نه جایزه ای و نه من بین اینهمه مشغله کار و زندگیم این چیزا برام مهمه
هدف من فقط ارتباط داشتن با دوستای گل در پی تی هست
در اخر هم بگم من برای تمام امتیازاتی که میدم دلیل و معیار و منطق خاص خودم رو دارم که اگه روزی لازم بشه حاضرم توضیح بدم و از امتیازی که دادم دفاع کنم من واقعا با دقت زیادی اینکارو میکنم
محمود خان اگه این پست وجودش ایراد داره میتونید پاکش کنید و عذرخواهی منم بپذیرید

Sent from my ipad

Ahmadd1

Registered User
لایک‌ها
1,015
بابت چی داداش؟

مکاییل جان... برادر کوچک ترو با فهم تر ما جوا داد اشکان جان :general106:

Sent from my ipad

;)

اخرین هفته که یه عکس با نمره 10 داشتیم کی بود ؟؟؟
یه پیشنهادم دارم
از این به بعد تو هرهفته از بین چند نفر که شرکت کردن به یکی نمره 10 بدیم به یکی که تو مسابقه بهترین عکس از نظرمون تو مسابقه ارائه داد بدیم جذاب تر میشه

مکاییل من بگم ؟؟؟؟؟؟
آخرین بار هفته پیش نه پری هفته پیش وحیدخان نمره 10 رو گرفتن اونم از کی؟ از من :general106:;):general706:
من که اینروزا تازه داره دستو بالم تو نمره دادن باز میشه:general610::general306::general208:
ضمنا منم بعنوان برادر متوسط شما یچی میخوام بگم :general609: پس خواهشا ناراحت نشید
خواهشا دیقا نمره ای که خودمون دادیمو نیارید تحویل خودمون بدید
نمرات پایینم دادید ناراحت نمیشیم
فقط زمانی ناراحت میشیم که نمره مونو پس بیارید:general208::general208::general208:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اااااااااااااااااااااااااااااه
اشکان !!!!!!!!!!:confused:
تو اون بند اول منو میخوندی:p
بابا تسلیمم :general404:
بابا من اینهمه فلفه چیدم بهمه میگفتم
درواقع 10 صفحه 20 صفحه عقب ترم بری میبینی که امتیازا کمتر میشه::general705:
حتی خودم هم امتیزارو کم میدادم
من اصلا قصدم به تو نبود خواستم اینو چندوقتی بگم که همزمان باحرف احمد اینو گفتم :general703:
من این همه حرف زدم تابرسم به اخرش واون پیشنهاده واسم مهم بود
نمیدونم رای گیریباید کنیم ی محمود خان تصمیم باید بگیره
واسه 2هفته امتحان کنیم اگه روندش بد بود بیخیالش بشیم
درهرصورت اینجا محمود کبیر تصمیم میگیره
اشکان دیگه کشش نده وگرنه میام تو پخ داغونت میکنما::general404:
فدای تو:general406:
++++++++++
احمد توهم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:
اقا دل همه تون پر بوداااااا من وسیله بودم :general307:
ههههههههههههههه

کشش ندیدن میان بنمون میکنن:D
بیاین پخ دسته جمعی به توافق برسیم:general403:

Ahmadd1

Registered User
لایک‌ها
1,015
فیلم هندی شدا
داداش اشکان جانه گل به دل نگیر بابا... بچه های گل پی تی یکم شوخن وگرنه یکی دو امتیاز ک چیزی نیس
اصلا اشکان جان من معدرت میخوام که حرفمو با بد جمله ای شروع کردم
ولی من منظورم فقط شوخی و مزاح بود
منم با کمال میل قبول دارم نمراتتو

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
به نظرم چند هفته ای هست که یه مقدار کیفیت عکس ها پایین اومده از جمله عکس هایی که خودم میذارم که یه مقدار بخاطر مشغله کاریه که دست و بال آدم رو میبنده و نمیذاره تا ادم مثل گذشته اینترنت رو با خاک یکسان کنه تا به عکس مورد علاقش برسه:دی
و برای همین باید به هر چی که تو آرشیو دم دست بود تن بدی:دی شاید بقیه دوستان هم به همین خاطر کیفیت عکساشون افت کرده باشه و این افت در دو هفته اخیر بیشتر خودش رو نشون داده لاکن برای همین هم سطح امتیازات پایین اومده

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
حالا که همه حرفاشون رو زدن منم یه کوچووولووو بگم دیگه:دی

من با نظر وحید عزیز موافقم:دی

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
به نظرم چند هفته ای هست که یه مقدار کیفیت عکس ها پایین اومده از جمله عکس هایی که خودم میذارم که یه مقدار بخاطر مشغله کاریه که دست و بال آدم رو میبنده و نمیذاره تا ادم مثل گذشته اینترنت رو با خاک یکسان کنه تا به عکس مورد علاقش برسه:دی
و برای همین باید به هر چی که تو آرشیو دم دست بود تن بدی:دی شاید بقیه دوستان هم به همین خاطر کیفیت عکساشون افت کرده باشه و این افت در دو هفته اخیر بیشتر خودش رو نشون داده لاکن برای همین هم سطح امتیازات پایین اومده

دقیقا همینه و منم باهات کاملا موافقم
ولی گویا چندی از دوستان عزیز از نمره دهی من راضی نیستن
سعی میکنم برا هفته های آینده مزاحمتون نشم بهرحال منم دوست ندارم به زور خودمو قاطی جمعی بکنم که با نظر و ایده من مخالفن
بازم شرمنده اگه به کسی نمره کمی دادم و احساس میکنه حقش اون نبوده (چه در این هفته و چه در هفته های پیشین) توی پخ جوابگو هستم
معذرت عزیزان
شاد و پیروز باشین همیشه

Sent from my ipad

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
Error73: 8
bitcomet:8

Ahmadd1: 8

ibest:0

helia999: 7.5

Allone: 8

mirij861: 8

mahi58: 8.5

mehrashkan: 8.5

R.jahanfar: 8

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
دوستان زیاد مته به خشخاش نزارید

کاربر mehrashkan شما هم ب دل نگیر - همه کاربریم و همه دوست -- امتیاز اختیاریه - با اول شدنم کسی نه مدالی گرفته نه پولی ( هر چند ک دوستان مزاح نمودند )

در حرکتی خود جوش هفته اینده هم بهم صفر بدید لذتی ک در اخر شدنه در اول شدن نیست :general406:

1 واقعیت : 2 این مدت ک مسابقه شرکت می کنم هنوز ب امتیاز هایی ک بهم میدن نگاه نکردم

خوش باشید

Last edited:

Ahmadd1

Registered User
لایک‌ها
1,015
اشکان جان این حرفا چیه داداش
د نشد دیگه
آقااااااااااااااااااااااااااااااااااا اشکان خواهشا .....
اشکان جان معذرت میخوام
بخدا منظوری نداشتم حالا ما ندونسته یه شوخیه نابجایی کردیم داداش ... شرمنده داداش

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جدول این هفته:

5556139897839318034_Table%201%20May%202014.jpg

همونطور که در جدول دیده میشه mehrashkan عزیز با نیم امتیاز بالاتر از helia999 "با شایستگی کامل و بدون هیچ مشکلی" به مدال طلای این هفته دست پیدا کردند، هلیا دوم شدند و تیم ما هم که افتخار کسب مدال برنز رو داشت! تبریک میگم به اشکان عزیز که چهارمین بردشون رو به دست آوردند و در تالار افتخارات تاپیک در کنار داش فرزاد گل که جاش تو تاپیک خیلی خالیه قرار گرفتند. :)
موضوع مسابقه جدید رو هم لطفا تا آخر شنبه در تاپیک بگذار.

البته حواست باشه که همونطور که وحید گفت افرادی که به رکورد من نزدیک شدند نمی دونم چرا همه شون به طور تصادفی یا منفجر شدند یا چیزهای مسموم خوردند یا یه روز صبح تصمیم گرفتند از جاشون بلند نشند! وحید هم که الان زنده است به خاطر اینه که سرویس های اطلاعاتی روسیه پشتش هستند که البته این مشکل هم به حمدالله به زودی در حال حل شدن هستش! حالا دیگه خودت می دونی! من خواستم یه تذکر داده باشم!
hlcno5dem26qr90e1x39.png

-------------------------------------------------------
و اما در مورد مطالبی که دوستان عزیز در تاپیک نوشتند، نکات مهمی هست که من تذکر میدم و خواهش می کنم دوستان به دقت بخونند:

1. اشکالاتی که دوستان مطرح کردند از نظر قوانین تاپیک کاملا باطله، و قوانین تاپیک به وضوح اختیار کامل برای امتیازدهی بین 1 تا 10 رو به هر کاربر میده، و من هم هیچ دلیلی برای این که این حق انتخاب رو بخوایم محدود کنیم نمی بینم. من نمی دونم دوستانی که بعضا توی تاپیک قدیمی هم هستند آیا تسلط به قوانین پست یک دارند یا نه، ولی محض یادآوری قانون دوم الحاقی تاپیک رو دوباره می نویسم:

قانون الحاقی دوم: از دوستان خواهش می کنیم معیارشون برای امتیازدهی به عکس ها فقط خوب یا بد بودن عکس باشه؛ در صورتی که به تشخیص مدیریت بخش معیار دیگه ای در امتیازدهی وجود داشته باشه امتیازات شرکت کننده در مسابقه محسوب نخواهد شد. همچنین متقابلا زدن پست هایی مثل "چرا امتیاز عکس من رو کم دادی" و "لطفا امتیاز من رو بالا ببر" و ... ممنوعه.

2. اشکالات مطرح شده از لحاظ ریاضی هم کاملا نادرست هستند. همونطور که خود اشکان نوشتند این که یه کاربر امتیازاتش رو بین 2 تا 4 بده یا بین 8 تا 10، توی تعیین برنده هیچ فرقی نمی کنه و این که کسی بخواد به همه امتیاز کم بده تا خودش برنده بشه اصلا هیچ محلی از اعراب نداره، و تنها مفهومش می تونه این باشه که سطح عکس ها به نظرش بالا نبوده.

3. و اما از همه مهم تر، بعضی از مطالب مطرح شده از لحاظ مرامی هم واقعا جالب نیستند و من حق میدم که کسی بخواد از شنیدن شون ناراحت بشه. من نمی دونم چطور کسی فکر کرده که نحوه امتیازدهی دوست مون مشکوکه و به هدف اول شدن خودش بوده، ولی الان خودتون به جدول نگاه کنید: دو نفر اول جدول اشکان و هلیا هستند که هر دو نفرشون بالاترین امتیازشون رو به طرف مقابل دادند! نفر سوم هم که من باشم به هر دو نفرشون بالاترین امتیازم رو دادم! اگر کسی می خواست به هدف برنده شدن خودش توی امتیازدهی خرابکاری کنه بهتر نبود به کسایی که می بینه شانس برنده شدن دارند کمتر از بقیه نمره بده؟

من مطمئن نیستم دوستانی که این مطالب رو نوشتند آیا به اشکان مشکوک بودند که اینها رو گفتند یا قضیه چیز دیگه ای بوده، ولی اگر کسی منظورش از این حرف ها این بوده که امتیازدهی ایشون رو متهم کنه خواهش می کنم همین الان به ایشون پی ام بزنه و بابت اشتباهش از ایشون عذرخواهی کنه.

بالا