رئیس جان تا جاییکه من میدونم این تصویر گرافیکی هست یعنی فقط در حد طرح بوده و اجرا نشده
موضوع در خصوص سازه هست یعنی آنچه که ساخته شده باشه
سپاس
من هم شک کردم به این موضوع چون از دو زاویه بیشتر عکس نداره ولی یه چیزی که باعث شد گیج بشم این بود که بعضی از سایت ها گفتن ساخته خواهد شد ولی بعصی ها هم گفتن ساخته شده و گفتن این مرکز خرید در حال حاضر در پاراگوئه قرار داره!آره اشکان جان فعلا تو کشور چک طرحشو دادنو هنوز به مرحله ساخت واجرا نرسیده- قراره خودشم تو خیابونی که اسمش والتر هستش بنا بشه
این از من
علیکم. آقا من دوباره اومدم یوزر اصلیمون هم که دیگه امیدی به زنده شدنش نیس. روحش قرین رحمت باد :general503:
ساختمان اژدها - بانکوک تایلند
خانه کج - سوپوت - لهستان
خانه کج، خانه ای با نمای کج و کوله در لهستان است. شرکت معماری زوتیسکی زالسکی این بنا را با تاثیر گرفتن از معماری اسپانیایی طراحی کرد. به گفته یکی از طراحان، در این ساختمان او سعی کرده ساختمان را بصورت یک اژدها طراحی کند، البته این حاصل رنگ های بکار رفته در این ساختمان است. این ساختمان در حال حاضر به عنوان یک مرکز خرید همراه با کافه ها و رستوران های معتبر است.
مشاهده پیوست 583280
ساختمان شگفت انگیز در چین
این عکس من
این ساختمان در بحرین هست و اولین ساختمانی هست که برای تامین انرژی اش از توربین بادی استفاده شده
مشاهده پیوست 584458
من هم شک کردم به این موضوع چون از دو زاویه بیشتر عکس نداره ولی یه چیزی که باعث شد گیج بشم این بود که بعضی از سایت ها گفتن ساخته خواهد شد ولی بعصی ها هم گفتن ساخته شده و گفتن این مرکز خرید در حال حاضر در پاراگوئه قرار داره!
فقط نتونستم پست قبلیم رو ویرایش یا حذف کنم از محمود عزیز میخوام ترتیب خذفش رو بده
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
melting house خانه ای در حال آب شدن در پاریس
استادیوم شناور سنگاپور
Sent from my ipad
بچه ها امروز سه شنبه است و آخرین مهلت عکس گذاشتنه. فراموش نشه...
---------------------------------------
عکس خودم، که مربوط هستش به ساختمانی در نیویورک:
دقت کنید که چقدر جالب یه تعدادی از واحدها رو طرف طوری در آورده که هم صبح و هم عصر آفتاب گیر باشن!
نمیدونم کجاست
از این بهترم نداشتم
اگه موردی هم داشت ....
موفق باشین
این هم از من
چندبواری در روستای آبهانری در شرق هندوستان، از آثار تاریخی است که کمتر به آن توجه شده است. این گودال پلکانی، قدیمی ترین گودال در راجستان و یکی از بزرگترینها در سراسر دنیاست