محمود میگیم شما احیانا با ایشونالبته یه مسائلی هست که من به رو نمیارم تا بچه ها نگران نشن! از جمله این که توی همین هفته گذشته سرویس های اطلاعاتی روسیه برای این که وحید رو توی مسابقه برنده کنند 15 تا تک تیرانداز به ایران فرستاده بودند که احمد رو اعدام کنند! من شخصا 10 نفرشون رو به هلاکت رسوندم و پنج نفرشون رو هم بازداشت کردم که الان باهاشون در حال مذاکره دوستانه هستم تا ببینم می تونم محل اختفای وحید رو از زیر دهن شون بکشم بیرون یا نه؟
.
تبربک میگم به احمد عزیز و آرزوی سلامتی روز افزون برای ایشون (البته اگه این محمود بذاره:دی)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اتحاد به موقع پلیس با مردم در ببشتر مواقع میتونه جرائم رو کاهش بده و باعث بشه تا مجرم همیشه در موقع ارتکاب جرم و جنایت ناکام بمونه
این هم بک نمونه...:دی
محمود میگیم شما احیانا با ایشونشباهتهایی داری؟
از نظر ظاهری نمیگما:دی از نظر گفتاری منظورمه چون میبینم شما هم مثل ایشون داستان هارو برعکس تعریف میکنیlol
مشاهده پیوست 586993حلقه اتحاد در بازی بچه ها
اتحاد مورچه ها برای ایجاد پل مورچه ای :general106::general106::general106:
مشاهده پیوست 587517
اسم این اتحاد رو چی بذارم من!!!!؟؟؟
مشاهده پیوست 587551
تشنگیه دیگه
لامصب دوست و دشمن نمیشناسه!
بازم به وفای سگ
این دیگه ته اتحاده :|
تبربک میگم به احمد عزیز و آرزوی سلامتی روز افزون برای ایشون (البته اگه این محمود بذاره:دی)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اتحاد به موقع پلیس با مردم در ببشتر مواقع میتونه جرائم رو کاهش بده و باعث بشه تا مجرم همیشه در موقع ارتکاب جرم و جنایت ناکام بمونه
این هم بک نمونه...:دی
محمود میگیم شما احیانا با ایشونشباهتهایی داری؟
از نظر ظاهری نمیگما:دی از نظر گفتاری منظورمه چون میبینم شما هم مثل ایشون داستان هارو برعکس تعریف میکنیlol
............................................
....ایران...................
این هم تصویر بنده:
پیشنهاد میدم عنوان تاپیک رو به "انتخاب تصویر....." تغییر بدین چون بعضی از دوستان با عکس شرکت نمیکنن و تصویر یا نقاشی و .... میذارن!
سخت نگیر اشکان جان. گرایش ما برای این تاپیک چه از اون موقعی که اداره اش رو به عهده گرفتم چه موقعی که همکار شدم این بود که اینجا یه جمع دوستانه باشه برای بچه های بخش که دور هم جمع بشن توش و یه رقابت همراه رفاقت و تو سر و کله همدیگه زدن ( :دی) با هم داشته باشیم. برای همینه که هیچ چیزی رو ممنوع اعلام نمی کنیم، مگر این که واقعا مجبور باشیم ممنوعش کنیم. در مورد نوع عکس هم یادمه بچه ها اون اوایل زیاد می پرسیدند، ولی گفتیم همه جورش آزاده و حتی بعضی موقع ها اون قدیم ها gif هم می گذاشتند!
البته بچه هایی که نقاشی، gif یا ... بگذارند (مثل خود من این هفته) درسته کارشون ممنوع نیست، ولی باید پی این که نمره کمتری ممکنه بگیرند و بعضی ها با سلیقه شون جور در نیاد رو به تن شون بمالند.