سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی ملقب به وحید در 26 آپریل 1986 در کشور روسیه به دنیا اومد. در همون روزی که این فرد متولد شد فاجعه انفجار نیروگاه هسته ای چرنوبیل اتفاق افتاد! همچنین معروفه که در عرض 24 ساعت از تولد ایشون به شعاع 20 کیلومتر از محل تولدشون کلیه درخت ها خشک شدند و میلیون ها کبوتر، بلبل، قناری و مرغ عشق به طرز عجیبی از بین رفتند و از آسمون هم به مدت 72 ساعت باران اسید سولفوریک می بارید!
از همان دوران کودکی وحید (سرگئی) با کتاب روش های تهیه بمب نوشته اســامــا بــن لــادن عجین بود و از صبح تا شب اون رو می خوند! در سن پنج سالگی برای اولین بار اسلحه به دست گرفت، در سن پنج سال و 1 ثانیه برای اولین بار سیبل رو هدف قرار داد و در سن ده سالگی استاد استفاده از تمام اسلحه های تاریخ بشریت از گرز رستم گرفته تا ناو هواپیمابر بود! در سن 18 سالگی اسلحه ای توی دنیا پیدا نمی شد که وحید باهاش یه کرمی به جامعه بشری نریخته باشه!
نکته ای که همه کارشناس های ضد تروریست اسکایریم و سازمان ملل رو به تعجب وادار می کنه اینه که چطور از این فرد هیچ تصویری در دست نیست، و تنها چیزی که از سرگئی وجود داره یه نقاشیه که از تنها اشتباهش به دست اومده! در تاریخ اول می 2014 گروه مخوف تروریستی "بوکو وحید" به سرکردگی خود سرگئی به یک دبیرستان دخترانه حمله کردند و 200 دختر رو به گروگان گرفتند تا در بازارهای بین المللی به فروش برسونند و درآمدش رو صرف پرداخت رشوه به اعضای پی تی و برد در تاپیک انتخاب عکس کنند. در پی اشتباه اعضای گروه در کنترل دخترها یکی از اونها موفق به فرار شد که بعدا پلیس موفق شد با توصیف این دختر از چهره سرگئی، این نقاشی رو که تنها سرنخ موجود از هویت وحیده به دست بیاره:
در طی روزهای گذشته تلاش ما بر این بود که با استفاده از همین یه دونه سرنخ موجود شخص مورد نظر رو به دام بیاندازیم، که اولین حرکت در این زمینه از طرف شخص بنده صورت گرفت. با اجازه دوستان من برای سر ایشون ده به توان 12 دلار جایزه تعیین کردم و یک میلیون پوستر به شکل زیر رو چاپ و در اسکایریم، روسیه، اوکراین و کریمه پخش کردم:
پس از این اقدام من بر و بچه های سازمان ملل هم که به غیرت شون برخورده بود 100 میلیون پوستر مشابه رو چاپ و در تمام دنیا پخش کردند:
اما ما فقط به همین کار اکتفا نکردیم و با توجه به اهمیت قضیه و این که پوستر به تنهایی نمی تونست کافی باشه تصویر این جنایتکار خطرناک رو در تمامی شهرهای دنیا روی تابلوها، بیلبردها، و حتی دیوار خیابون ها چسبوندیم:
همونطور که ملاحظه می کنید با تدابیر اندیشیده شده، این تروریست خطرناک تا دستگیری فقط یه اشتباه کوچک فاصله داره! تعیین جایزه ده به توان دوازده دلاری و نصب پوستر جایزه در تمام دنیا معنی اش اینه که سرگئی (وحید) اگر پاش رو حتی برای خرید یه بطری شیر از مخفیگاهش بیرون بگذاره یک نفر می بیندش و خبر میده و ما می گیریمش! بنابراین دوستان عزیز و اعضای گرامی تاپیک که مورد تهدید مرگ یا شکنجه قرار گرفتند دیگه لازم نیست نگرانی داشته باشند.
با تشکر از شما عجیجان و به امید شکستن شاخ وحید، مخلص شما محمود!