چرا نمیشه عجیجم؟ خوب هم میشه.سلام به همه
میشه منم بازی کنم؟
فقط یه نصیحت مهم می کنم بهت و اون هم این که قبل از هر کاری یه دور پست یک رو قشنگ بخونی تا دستت بیاد مسابقه چطوریه.
چرا نمیشه عجیجم؟ خوب هم میشه.سلام به همه
میشه منم بازی کنم؟
فقط یه نصیحت مهم می کنم بهت و اون هم این که قبل از هر کاری یه دور پست یک رو قشنگ بخونی تا دستت بیاد مسابقه چطوریه.
اگر محل سکونتتو عوض کنی تو رو هم بازی میدیمسلام به همه
میشه منم بازی کنم؟
دوستان عزیز موضوع انتخاب شد
قبرستان ((بهشت زهرا))
دوستان سعی کنید عکسایی بذارید که اون حس سنگین و ساکن و بی روح مرگ رو به بیننده انتقال بده
ممنون
اشکان جان ممنون ک موضوع زیبایی انتخاب کردی
داداش حتما باید بهشت زهرای تهران باشه
یا اینکه هر قبرستانی باشه مشکلی نداره؟
مثلا قبرستان داخل یا خارج کشور
سلام به همه و سلام به اشکان خان عزیز ممنونم از لطف و محبت شما، این مدتی که در مسابقه شرکت میکنم، همیشه مشتاقانه منتظر میمونم ببینم شما چه تصویری قرار میدید چون همیشه به چیز هایی فکر میکنید که عمومی نیستن. ریز بینی و نکته سنجی شما در تصاویرتون بسیار جالبهاز همه دوستانی که در مسابقه شرکت کردن ممنونم بخاطر امتیازی که دادن
ولی خداییش اعتراف میکنم عکس سعید به نظرم از عکس خودم بهتر بود
آماده باشید این هفته خیلی زود موضوع بعدی انتخاب میشه
خیلی زود
سلام میثم خان ارادت دارم رییس، شما نسبت به من لطف دارید آقا اینطور نمیشه. من هم حاظر نیستم مدالمو نصف کنم. حاج محمود زودتر یه مدال دیگه آماده کن یا بده به من یا اقا میثم!اول از همه به آقا اشکان تبریک میگم و بعدش هم به آقا سعید گل که از نظر اخلاق تکه ولی سعیدجان من مدالمو نصف نمیکنما
یه جای دیگه آپلودش کردم. درست شد عزیز؟دوست عزیز ، تصویر برای من نشون نمیده
بله ، درست شدیه جای دیگه آپلودش کردم. درست شد عزیز؟
سلام مجدد به تمام عجیجانم
امیدوارم بعضی ها از تصویر بالا درس گرفته باشن تا خدایی ناکرده از جایی سر در نیارن که خودشون به عنوان موضوع مسابقه انتخاب کرده بودن:دی
بیا سرزمین من ! ( مرز بین غم و شادی ) :general404: ، پناهنده با امنیت کامل قبول میکنیم !! :general406:سلام عجیجم
من جوونم به خدا کلی آرزو دارم
همه شاهد باشن بلایی سر من اومد پای شماست
در ملع آم (ملاء عام) تهدیدم کردی من دیگه امنیت جانی ندارم
ضمنا این عکس کجای کشور عزیزمونه؟