• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

Khashayarakbari999

Registered User
لایک‌ها
132
mahyar rahnama 6
Khashayarakbari999 0
garshasp dragon 7
saeid.kh 6
Ahmadd1 7
mahi58 6
AMD 99 7
ibest 7
arianaz 7
mehrashkan 7
sepideeeeee 9
albaloo2009 7
به نظر من اگه به کسانی که برای اولین بار در مسابقه شرکت میکنند شانس برنده شدن بدیم جای دوری نمیره حتی اگه اون عکس خیلی خوب نباشه شاید اون شخص با این امتیاز بتونه در دوره های بعد با انگیزه ی بیشتری شرکت کنه;)

Ahmadd1

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام به همه
عکس های این هفته زیاد قابل قبول نیستن از دیدگاه من ک برام کیفیت و شفافیت عکس بیشتر از هر چیزی برام مهمه

mahyar rahnama : 7 ***جز توضیخاتت چیز دیگه ای به موضوع این هفتمون ربط نداره داداشم
khashayar akbari999 : 8 *** حیف ک کیفیت عکس پایینه وگرنه 10 رو بت میدادم
garshasp dragon : 7.5
saeid kh : 7.5
mahi58 : 9 *** زیبا بود محمودجان... راستی از اون دشمن اسکایریمیت چه خبر؟ کم پیداستا...
amd 99 : 7.5 *** زیبا بود ولی یخورده کیفیتش پایین بود
ibest : 7
arianaz : 5 *** خوش اومدی به جمع ما... راه می افتی کم کم
mehrashkan : 8 *** زیبا بود داداشم
sepideeeeee : 5 *** این چیه گذاشتی سپیده جان... یکم بیشتر زحمت بکش عزیزم... کم کمش اینه که همین عکسو اگه بدی گوگل تو 1ثانیه واست یدونه باکیفیتشو گیر میاره... یکم بیشتر تلاش کن
abaloo2009 : 8 *** غم انگیزه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
متاسفانه بعضی از دوستان موضوع رو با تشنگی و آب تنی اشتباه گرفته بودن!
بابت امتیازاتم پیشاپیش معذرت اما سعی کردم خیلی بالا بدم

upazapuq.jpg

Sent from my bell & sebastian

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
mahyar rahnama >>>>> 7 - یاد بچگی افتادم که باید تشک و پتوی گرم و ول میکردی و تو سرما میرفتی مدرسه :general105:
Khashayarakbari999 >>>>> 8 - آب و آتش همیشه متضاد هم هستند
garshasp dragon >>>>>> 6 - برای یک آدم لاغر امکان پذیر که همچین کاری انجام بده ؟؟ :rolleyes:
saeid.kh >>>>>>>>> 8 - :general405::general710: رفیق حواست به خیابون باشه تا برم بگیرمشون ! ;)
Ahmadd1 >>>>>>>> 6 - یکی از بهترین کارهایی که میشه در مواجهه با گرما انجام داد ! هر چند به علت قاطی کردن مغز در گرما :general306: عملی نیست ! :)
mahi58 >>>>>>>>> 6
AMD 99 >>>>>>>>> 0
ibest >>>>>>>>>> 7
mehrashkan >>>>>>>> 8 - خدا قوت
sepideeeeee >>>>>>>>> 7
albaloo2009 >>>>>>>>>> 7 - میفهمم چی میگی دوست عزیز :(

sepideeeeee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
139
این چیه گذاشتی سپیده جان... یکم بیشتر زحمت بکش عزیز

من سرچ کردم و این بهترین کیفیتش بود کیفیت دیگه عکس خریدنی بود که نمی شد اون رو بذارم ، پیشاپیش هم از اینکه کیفیت بالایی نداره عذر خواستم .... خواستم عکسی رو بذارم که بیشتر تداعی کننده موضوع باشه

sepideeeeee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
139
توضیحات در مورد عکس باعث میشه از دید عکاس به موضوع نگاه کنید و اینت خیلی مهمه بخصوص در مورد عکس های گه خودتون گرفتین
باهاتون موافقم
وقتی یه عکس رو خود آدم میگیره بله توضیح خیلی خوبه ، اما در مورد عکس انتخابی ، نوشته باعث تغییر دیدگاه میشه در صورتی که نظر من اینه خود عکس باید ارتباط برقرار کنه

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
دوستای عزیز در حال حاضر دوتا تاپیک برای قراردادن عکس هایی که خوده کاربرها گرفتن وجود داره، دیگه چه دلیلی داره که این تاپیک رو هم عکس هایی که خودمون گرفتیم قرار بدیم.
به غیر از اون اگر قرار باشه فقط عکس های خودمون رو قرار بدیم تعداد شرکت کننده ها خیلی کم میشه. چون اولا هر کس تو آرشیوش بیشتر عکس های خونوادگی داره و هر موضوع جدیدی که قرار داده بشه، دستشون واسه پیدا کردن عکس بستس. دوما خیلی از ما تو همین بحث قرار دادن عکس و امتیاز دادن هم دیر میرسیم، چه برسه به اینکه تو اون چند روز وقت آزاد داشته باشیم و بخوایم دنبال سوژه مورد نظر بریم و ازش عکس بگیرم که تو مسابقه قرار بدیم.

http://forum.persiantools.com/threads/آخرین-عکسی-که-گرفتم-نسخه-تصاویر-موبایل.200487/page-62

http://forum.persiantools.com/threads/آخرین-عکسی-که-گرفتم-نسخه-تصاویر-دوربین.11223/page-544

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
امتیازات من:

mahyar rahnama: 6

Khashayarakbari999: 8

garshasp dragon: 9 لووول

saeid.kh: 10 آخرش بود سعید جان. هم عکس مسابقه هم عکس توی اسپیولر. :D

Ahmadd1: 8

mahi58: 0

AMD 99: 8

ibest: 8

arianaz: 9

mehrashkan: 9

sepideeeeee: 9

albaloo2009: 8

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جدول این هفته:

Table%2029%20August%202014.png

برنده این هفته همونطور که مشاهده میشه اشکان عجیج هستند که بهشون تبریک میگم و خواهش می کنم موضوع مسابقه هفته بعد رو تا آخر شنبه در تاپیک قرار بدن و به پست 2 هم طبق معمول دقت کنند که موضوع شون تکراری نباشه.

مدال نقره بین saeid.kh و garshasp dragon به طور مساوی نصف میشه و مدال برنز هم می رسه به دوست عزیز تازه واردمون Khashayarakbari999 عجیج.

دوست عجیج دیگه مون AMD 99 هم متاسفانه به این خاطر که به arianaz امتیاز نداده بودند نتونستیم امتیازات شون رو در جدول وارد کنیم. :(

-----------------------------------------------------
برخی نکات رو لازمه توضیح بدم جهت اطلاع بعضی دوستان خصوصا بچه هایی که جدیدا باهامون همراه شدن:

1. در مورد توضیح کنار عکس بارها پیشنهادات هم مخالف و هم موافق در تاپیک مطرح شده، و در حال حاضر هم هیچ اجباری به گذاشتن یا نگذاشتن توضیح نیست. کاملا بستگی به نظر خود کسی که عکس می گذاره داره که کنارش یه توضیح کوچک هم بده یا نه. دلیلی هم به اجباری کردن توضیح (یا عدم توضیح) به نظر من نیست.

2. یادمون باشه که طبق قوانین مسابقه تنها و تنها معیار همه مون برای امتیازدهی باید این باشه که عکس انتخابی طرف مقابل چقدر خوب بوده. این که یه نفر توی مسابقه تازه وارده، پس بیاید بیشتر بهش امتیاز بدید تا انگیزه بگیره هیچ محلی از اعراب نداره.

3. عکس انتخابی در این تاپیک از همون ابتدا می تونسته هر عکسی باشه! چه عکسی که خودمون گرفتیم، چه عکسی که سرچ کردیم و پیدا کردیم و چه عکسی که از قبل روی هاردمون داشتیم. اگر دوستان دل شون می خواد توی مسابقه ای که عکس های خودشون معیار قرار بگیره شرکت کنند بهتره در تاپیک "تمرین عکاسی" که توسط کیکاووس عزیز زده شده و موضوعش دقیقا همین مسابقه با گذاشتن عکس گرفته شده توسط خود اعضاست شرکت کنند.

4. این سرگئی کجاست؟ به قول احمد خیلی کم پیدا شده...
q7tx301qqpy377y4uei0.gif

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
از همه دوستانی که در مسابقه شرکت کردن ممنونم بخاطر امتیازی که دادن
ولی خداییش اعتراف میکنم عکس سعید به نظرم از عکس خودم بهتر بود

4. این سرگئی کجاست؟ به قول احمد خیلی کم پیدا شده...
q7tx301qqpy377y4uei0.gif

بعد از این بردی که من بدست آوردم بازم این سوال برات بی جوابه؟!
یعنی واقعا نمیتونی حدس بزنی الان کجاست؟
نگران نباشید
صحیح و سالمه فقط برای اینکه بتونم مسابقه رو ببرم نیازه که چند روز مهمونم باشه
نه که فکر کنی اسیرش کردماااا
اصلا
فقط در شرایطیه که نمیتونه تو مسابقه شرکت کنه :دی
بزودی به جمع شما اضافه میشه
..................................

آماده باشید این هفته خیلی زود موضوع بعدی انتخاب میشه
خیلی زود

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
اول از همه به آقا اشکان تبریک میگم و بعدش هم به آقا سعید گل که از نظر اخلاق تکه :) ولی سعیدجان من مدالمو نصف نمیکنما :D

albaloo2009

Registered User
لایک‌ها
219
من سعی میکنم عکس های که خودم گرفتم رو قرار بدم
فارغ از امتیاز های که گیرم میاد
یه جور تمرین هست
شما هم اگه بخوای میتونی عکس خودتون رو بزارین
من اینجا از همه دوستان بخاطر اینکه زحمت میکشن و امتیاز میدن تشکر میکنم
و به برنده مشابقه هم تبریک میگم
من اولین بارمه اومدم این تاپیک
انتظارم این بود عکسها متعلق به خود دوستان باشه