جدول این هفته:
این هفته شرکت کننده کم بود و منطقیه که چون هر شرکت کننده سه بار بیشتر امتیاز نگرفته ممکنه دو نفر مساوی در بیان که اون دو نفر هم عبارتند از saeid.kh و albaloo2009. بین این دو عجیج با توجه به امتیاز 9 که آلبالو به سعید داده و امتیاز 7 که سعید به آلبالو (!) بنابراین برنده این هفته میشه سعید عجیج هستند که اولین بردشون رو بهشون تبریک میگم و خواهش می کنم موضوع مسابقه هفته بعد رو تا آخر شنبه تعیین کنند و به پست 2 هم دقت کنند که موضوع شون تکراری نباشه.
کلا دو تا شرکت کننده دیگه هم هست که بین اونها هم مدال برنز می رسه به رامتین عجیج.
--------------------------------------------------
دوستان میدونید من چند از کاربران چرا از مسابقه رفتیم؟
چون مسابقه از مسیر هنری خارج شد، از همه عزیزان خواهش میکنم کمی ذوق هنری به خرج بدید چه تو عکس گذاشتن چه تو امتیاز دادن
ضمنا حدالامکان دلیل امتیاز هم جلوش بنویسید
یاحق
در مورد خارج شدن از مسیر هنری نظری ندارم، ولی در مورد نوشتن دلیل امتیاز من بارها از کاربرها پیشنهاد داشتم که همه دلیل امتیاز رو بنویسند و بارها هم پیشنهاد داشتم که هیچ کس دلیل امتیاز رو ننویسه! هر کسی هم دلایل خودش رو داره که قابل احترامه، ولی خوب هیچ وقت نه نوشتن دلیل اجباری بوده نه ننوشتن دلیل.
بچه ها هم همه باید بدونند که همونطور که ممکنه خودشون برای پیشنهادشون دلایلی دارند که منطقی به نظرشون میاد ممکنه طرف مقابل هم دلیلی برای پیشنهاد متفاوتش داشته باشه و درست بگه.
سلام بر حاج محمود عزیز. حاج محمود شما چرا این هفته تصویر قرار ندادید؟
والا من یه بار تو مسابقه "بهترین عکس حرفه ای که خودتون گرفتید" شرکت کرده بودم و این دفعه اگر شرکت می کردم باز باید همون عکس رو می گذاشتم که خیلی به نظرم جالب نیومد دوباره تکرار کنم یه عکسی که گرفتم رو.