سلام. من همین الان به این پست 10 میدم.حکایت من الان دقیقا شده موضوع مسابقه :دی
یعنی یه موضوع گذاشتم خودم براش عکس ندارم
یکی نیست بگه این چه حرکتی بود کردی اخه
Sent from my bell & sebastian
سلام. من همین الان به این پست 10 میدم.حکایت من الان دقیقا شده موضوع مسابقه :دی
پس عکس خودتو بذارحکایت من الان دقیقا شده موضوع مسابقه :دی
تبریکات فراوان ب برنده مسابقه هفته گذشته ، موضوع بسیار خوبی انتخاب کردین( ولی کمی سخته :general406: )
مشاهده پیوست 647719
سلام ممکنه با تصویری که قرار دادم، مورد انتقاد قرار بگیرم. با تمام وجود شنونده ی انتقادات شما دوستانم هستم
مخالف آزادی نیستم، و اعتقاد شخصیم اینه که این وضعیتی که الان در مملکت وجود داره،نتیجه ی سیاستهای نادرستیه که متولیان امر در پیش گرفتن .
چشم های از حدقه بیرون اومده و...
مشاهده پیوست 647807
گاهی ما خودمون یه مشکل رو درست میکنیم
یا یه دشمن
مقصر ما هستیم که چشممون رو بستیم
مشاهده پیوست 647835
تا تو باشی دیگه زبون درازی نکنی :general406:
عکس من:
نمی دونم واقعیه یا نه عکس (رنگ خونش به نظرم طبیعی نمیاد)، ولی خوب اگر نمایشی هم باشه واقعا مصداق "خودکرده را تدبیر نیست" هستش. خیلی ها توی رانندگی بی احتیاطی می کنند و تصادف می کنند و چند نفر رو به کشتن میدن، ولی خودشون زنده می مونند تا با یه عمر عذاب وجدان و ناراحتی سر کنند...
AMD 99 ===== 8
arianaz ===== 7
saeid.kh ===== 0
albaloo2009 ===== 8
helia999 ===== 6
garshasp dragon ===== 7
mahi58 ===== 8
واقعاً اصل موضوع این هفته در حرکت جناب mehrashkan خلاصه شد! انتخاب موضوعی که خودشون در انتخاب تصویر موندن. اگر امتیاز برای غیر از تصویر هم بود من به ایشون 10 میدادم
سلام من از صمیم قلب معذرت میخوام. حقیقتش دیشب تا صبح درگیر پروژم بودم، خوابم نمیبرد، دیدم جناب محمود اسپویلر رو اماده کردن دیگه من هم امتیاز ها رو دادم.:general405:شانسو میبینی؟
دقیقا لحظه آخر اینترنتم قطع شد عکسمو حاضر کرده بودم ولی زمانی وصل شد که دوستمون saeid.kh امتیاز داده بودن متاسفانه (داداش منتظر بودی ساعت از 12 رد بشه فوری امتیازتو بدی!؟؟!!)
و دیگه طبق قوانین نمیشد عکس بذارم
حیف شد
عکس جالبی بود
ولی این رو درنظر داشته باشید که خود کرده را تدبیر نیست!! خودم این بلا رو سر خودم آوردم که خلاصه اینطور شد
دلیلشم این بود که روز شنبه خارج از شهر بودم ساعت نزدیک 12 رسیدم خونه و فوری اومدم تاپیک موضوع رو انتخاب کنم که با عجله و توی اون شرایط با خودم گفتم اولین چیزی که به ذهنم برسه میذارم
بدون اینکه فکر کنم خودم عکسی براش دارم یا نه
اولین چیز هم نمیدونم چرا اون لحظه این ضرب المثل بود!!! :دی
الان من خودم مصداق موضوعم شدم )
میدونم امتیازاتم تاثیری توی نتیجه نداره فقط خواستم نظر شخصیم رو در مورد تصاویری که دوستان زحمت کشیدن بگم و بازم معذرت که خودم نرسیدم شرکت کنم
AMD 99 ===== 9
arianaz ===== 7.5
saeid.kh ===== 6
albaloo2009 ===== 8
helia999 ===== 6.5
garshasp dragon ===== 6
mahi58 ===== 7
mehrashkan ===== :general405::general112::l
:general405:شانسو میبینی؟
دقیقا لحظه آخر اینترنتم قطع شد عکسمو حاضر کرده بودم ولی زمانی وصل شد که دوستمون saeid.kh امتیاز داده بودن متاسفانه (داداش منتظر بودی ساعت از 12 رد بشه فوری امتیازتو بدی!؟؟!!)
و دیگه طبق قوانین نمیشد عکس بذارم
حیف شد
عکس جالبی بود
ولی این رو درنظر داشته باشید که خود کرده را تدبیر نیست!! خودم این بلا رو سر خودم آوردم که خلاصه اینطور شد
دلیلشم این بود که روز شنبه خارج از شهر بودم ساعت نزدیک 12 رسیدم خونه و فوری اومدم تاپیک موضوع رو انتخاب کنم که با عجله و توی اون شرایط با خودم گفتم اولین چیزی که به ذهنم برسه میذارم
بدون اینکه فکر کنم خودم عکسی براش دارم یا نه
اولین چیز هم نمیدونم چرا اون لحظه این ضرب المثل بود!!! :دی
الان من خودم مصداق موضوعم شدم )
میدونم امتیازاتم تاثیری توی نتیجه نداره فقط خواستم نظر شخصیم رو در مورد تصاویری که دوستان زحمت کشیدن بگم و بازم معذرت که خودم نرسیدم شرکت کنم
AMD 99 ===== 9
arianaz ===== 7.5
saeid.kh ===== 6
albaloo2009 ===== 8
helia999 ===== 6.5
garshasp dragon ===== 6
mahi58 ===== 7
mehrashkan ===== :general405::general112::l
سلام عجیجمامروز پنجشنبه است و آخرین مهلت امتیازدهیه. فراموش نشه عجیجان.
بـــــــچه کنکووووووووووووووری ما چطوره ؟پس عکس خودتو بذار
بـــــــچه کنکووووووووووووووری ما چطوره ؟
کنکورو چیکار کردی ؟
ههههههههههه
بـــــه به اقا اشکان
ما نییستیم شدی یکتاز:general107:
راسیت چ کتابی رفی میزنی ؟ها
خبر مبریه ؟؟؟
والا قبلنا که یطور دیگه با ما حرف میزدی اعصاب مصاب نداشتی
هفته قبل برنده شدی تبریک میگم
تبریک منو صمیمانه پذیرا باش:general506:
پیشاپیش تبریـــــــــک به بـــــــــرنده این هفتــــــــه