جدول این هفته:
تبریک می گوییم به mehrashkan عزیز برای برد در مسابقه این هفته. ایشون با نمره کامل (تمام امتیازات 10) هم برنده میشن یعنی فی الواقع عمرا کسی بتونه به گرد پاش برسه (سرگئی اگه مردی رکوردش رو بزن).
همگی خسته نباشید.
محمود خان تازه از اون سیاهچال مخوف نجات پیدا کردم بذار بابا یه نفس راحتی بکشم چرا تحریکش میکنی علیه من؟
وحید جان عسل برا خودت
اصلا خودمم میام مثه یه زنبور برات عسل تولید میکنم
هیچ کس هیچ نظری به عسل شما نداره
بخاطر نمره کامل باید اینو بگم که دلیلش نگاه زیبای شما بوده از همگی بخاطر نگاه قشنگشون ممنونم
و همینطور بابت تبریک
اما لازمه یه چیزی رو بگم
محمودخان اگه اسپمه شرمنده
من احساس میکنم به عکس وحید کم لطفی شد
شاید بخاطر اینکه با طنز همیشگی خودش همراه بود یا شاید دوستان خوب منظور عکس رو برداشت نکردن یا هرچیز دیگه
اما میخوام بگم حقیقتا پیامی که توی عکس بود با ارزش بود
بچه هایی که توی این انجمن یا هر انجمن حقیقی و مجازی دیگه ای فعالیت میکنن و مسئولیتی رو میپذیرن در قبالش پولی دریافت نمیکنن این یه کار داوطلبانه هستش که واقعا وقت و حوصله میخواد مثلا همین آقا محمود عزیز که برای این تاپیک زحمت میکشن و وقت میذارن در قبالش پولی دریافت نمیکنن (حالا بگذریم از زیرمیزی هایی که گاها دوستان برای کسب مدال به ایشون میدن :دی)
اما خب اگه خودتون درگیرش بشید متوجه میشید چقد کار وقتگیر و سنگینیه اونم بصورت بلاعوض
من خودم مدتی توی انجمن همسایه مدیر بودم و کارمون مشاوره و ارائه راه حل بود بعضی وقتا کاربرا با یه لحن طلبکارانه ای پیام میدادن "آقا چه وضعشه جواب بدین دیگه چرا جواب نمیدین" آدم احساس میکرد وظیفشه که بشینه جواب مردم رو بده در صورتیکه فعالیت ما داوطلبانه بود و توی قوانین انجمن هم ذکر شده بود که ما مسئولیتی در قبال پاسخ دادن به همه درخواستها نداریم و انتظارم داشتیم کاربرا در قبال ما اینجوری کم لطفی نکنن و اگه کوتاهی ازمون سر زد درکمون کنن
و خارج از فضای نت هم خیلیا هستن هنوز که گاها فعالیتهای داوطلبانه میکنن
بهتره برای وقت و زحمتی که این دوستان میکشن ارزش و احترام قائل باشیم (البته میدونم همه بچه های گل این تاپیک همه این چیزا رو میدونن و عمل میکنن)
ببخشید متنم طولانی شد
بازم از هنگی ممنون
Sent from my bell & sebastian