• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
etavyhyg.jpg

Sent from my bell & sebastian
U are Great ! :general105::general105:

arianaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
garshasp :7
jahan:7
saeid:7
arianaz:0
helia:6
bitcomet:4
ali:4
باران :5
mahi:7
mehrashkan:10 این عکس انقد قشنگ و هوشمندانه گرفته شده ک ادم ناخوداگاه مکث میکنه و ب فکر فرو میره ، واقعا معنوی بود ....
__________________________________________________________________________________________
پ ، ن : و خدا گفت : دیوار ها سست اند ، ب من تکیه کن ....

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
امتیازات بنده:

garshasp dragon: 8

jahanjj: 7

saeid.kh: 8

arianaz: 10 عالی...

helia999: 7

bitcomet: 9 خودت هم از آقایی چیزی کم نداری وحید جان. باور کن دل ما به امثال شما گرمه که سختی های اینجا واسه مون آسون میشه.
27813140743170323637_fyllesnacksmil.gif

Ali': 10 دمش گرم...

بـا ر ا ن: 7

mahi58: 0

mehrashkan: 10

-------------------------------------------------------
خانوم ها این هفته عکس هاتون غوب نبودها! گفته باشیم! به غیر از یه نفر بقیه تون 7 گرفتید! بیشتر تلاش کنید بابا جان!
j18tvz8wg62dzvlvmr.gif

باشد تا عصبانی و غیرتی شوید و هفته های بعد عکس های شاخ بگذارید!
igqmcfjx9rz5fpqr.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جدول این هفته:

Table%208%20August%202014.png

تبریک می گوییم به mehrashkan عزیز برای برد در مسابقه این هفته. ایشون با نمره کامل (تمام امتیازات 10) هم برنده میشن که در طول تاریخ این تاپیک فقط یک بار اگر درست یادم باشه خانم هورسا موفق شده بود همچین رکوردی به جا بگذاره. بنابراین آفرین و باریکلا و فتبارک الله عجیجم!
huggin-smiley-emoticons.gif

لطفا برنده موضوع جدید رو تا آخر روز شنبه در تاپیک بگذارند و به پست دوم هم دقت کنند که موضوع شون تکراری نباشه.

قاعدتا با این میانگین امتیازات به احتمال زیاد برنده ماه هم میشه ایشون! یعنی فی الواقع عمرا کسی بتونه به گرد پاش برسه (سرگئی اگه مردی رکوردش رو بزن).

یعنی از همون اول هم مشخص بود این به عسل مسابقه نظر داره ها (سعی هم کرده بود عسل وحید رو بدزده که آدم کش های وحید دستگیرش کرده بودند). واقعا که اشکان خان، آخه به خاطر یه ذره عسل؟ آدم چی بگه آخه...
61033298387553263490.gif

مدال نقره هم به تالار افتخارات بنده اضافه میشه و مدال برنز هم به garshasp dragon خواهد رسید.

همگی خسته نباشید.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
جدول این هفته:

تبریک می گوییم به mehrashkan عزیز برای برد در مسابقه این هفته. ایشون با نمره کامل (تمام امتیازات 10) هم برنده میشن یعنی فی الواقع عمرا کسی بتونه به گرد پاش برسه (سرگئی اگه مردی رکوردش رو بزن).

همگی خسته نباشید.

محمود خان تازه از اون سیاهچال مخوف نجات پیدا کردم بذار بابا یه نفس راحتی بکشم چرا تحریکش میکنی علیه من؟
وحید جان عسل برا خودت
اصلا خودمم میام مثه یه زنبور برات عسل تولید میکنم
هیچ کس هیچ نظری به عسل شما نداره

بخاطر نمره کامل باید اینو بگم که دلیلش نگاه زیبای شما بوده از همگی بخاطر نگاه قشنگشون ممنونم
و همینطور بابت تبریک

اما لازمه یه چیزی رو بگم
محمودخان اگه اسپمه شرمنده
من احساس میکنم به عکس وحید کم لطفی شد
شاید بخاطر اینکه با طنز همیشگی خودش همراه بود یا شاید دوستان خوب منظور عکس رو برداشت نکردن یا هرچیز دیگه
اما میخوام بگم حقیقتا پیامی که توی عکس بود با ارزش بود
بچه هایی که توی این انجمن یا هر انجمن حقیقی و مجازی دیگه ای فعالیت میکنن و مسئولیتی رو میپذیرن در قبالش پولی دریافت نمیکنن این یه کار داوطلبانه هستش که واقعا وقت و حوصله میخواد مثلا همین آقا محمود عزیز که برای این تاپیک زحمت میکشن و وقت میذارن در قبالش پولی دریافت نمیکنن (حالا بگذریم از زیرمیزی هایی که گاها دوستان برای کسب مدال به ایشون میدن :دی)
اما خب اگه خودتون درگیرش بشید متوجه میشید چقد کار وقتگیر و سنگینیه اونم بصورت بلاعوض
من خودم مدتی توی انجمن همسایه مدیر بودم و کارمون مشاوره و ارائه راه حل بود بعضی وقتا کاربرا با یه لحن طلبکارانه ای پیام میدادن "آقا چه وضعشه جواب بدین دیگه چرا جواب نمیدین" آدم احساس میکرد وظیفشه که بشینه جواب مردم رو بده در صورتیکه فعالیت ما داوطلبانه بود و توی قوانین انجمن هم ذکر شده بود که ما مسئولیتی در قبال پاسخ دادن به همه درخواستها نداریم و انتظارم داشتیم کاربرا در قبال ما اینجوری کم لطفی نکنن و اگه کوتاهی ازمون سر زد درکمون کنن
و خارج از فضای نت هم خیلیا هستن هنوز که گاها فعالیتهای داوطلبانه میکنن
بهتره برای وقت و زحمتی که این دوستان میکشن ارزش و احترام قائل باشیم (البته میدونم همه بچه های گل این تاپیک همه این چیزا رو میدونن و عمل میکنن)
ببخشید متنم طولانی شد
بازم از هنگی ممنون

jahanjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
@@mehrashkan مبارک باشه داداشم ...
خیلی کارت عالی بود ...

و ممنون از mahi58 ، و بقیه ی دوستان به خاطر اینکه به این مسابقه جذابیت بخشیدن

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام :) من هم تبریک میگم به برنده ی این هفته :)
و عرض کنم که تصویر شما رو دانلود کردم و گذاشتم جلوی چشمم. حس و حال غریبی داره این عکس . هر دفعه نگاش میکنم بدنم یخ میکنه. کیا رفتن و جنگیدن از جون مایه گذاشتن اما الان کشورمون به کجا رسیده...
دلم خیلی پره اما سکوت بهترین کاره :)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
با سلام
بابت تاخیر ببخشید
موضوع رو اعلام میکنم با اجازتون
موضوع این هفته:

"خودکرده را تدبیــر نیــست"

بازم ببخشید کاری پیش اومد توی شهر نبودم و دسترسی به نت نداشتم
امیدوارم از موضوع استقبال بشه منتظر عکسای قشنگتون هستم

arianaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
تبریکات فراوان ب برنده مسابقه هفته گذشته ، موضوع بسیار خوبی انتخاب کردین( ولی کمی سخته :general406: )

4e21295549e616bff74a4cf1f5538661-425.jpeg

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
سلام :) ممکنه با تصویری که قرار دادم، مورد انتقاد قرار بگیرم. با تمام وجود شنونده ی انتقادات شما دوستانم هستم :)
مخالف آزادی نیستم، و اعتقاد شخصیم اینه که این وضعیتی که الان در مملکت وجود داره،نتیجه ی سیاستهای نادرستیه که متولیان امر در پیش گرفتن .

چشم های از حدقه بیرون اومده و...
11622932661141254331.jpg

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
حکایت من الان دقیقا شده موضوع مسابقه :دی
یعنی یه موضوع گذاشتم خودم براش عکس ندارم
یکی نیست بگه این چه حرکتی بود کردی اخه

بالا