یاد کتاب کلیله و دمنه افتادمدر توضیح عکس هفته ی قبل هم که سوال فرمودین خدمت انور حضرت عارضم که این قیافه ی بنده خدایی بود پس از ارتکاب به امر منحوس اشتبــــــــــاه ! امید بود مقبول افتد ولیکن نیوفتاد و نشد که بشه
پساپس بابت اینکه نتونستم هفته ی قبل امتیاز بدم عذر خواهی میکنم!
و اینک رونمایی میکنیم از عکس این هفته
منم چون رو حرف مدیریت نمیتونم حرف بزنم یک میدم. به همین برکت فقط بخاطر حرف آقا محمود-------------------------------------------
@ وحید:
فکر کردی می تونی با سوء استفاده از معنویت من به مقام اول دست پیدا کنی؟ خودم شخصا بهت 1 میدم تا توطئه های شومت نقش بر آب بشه!
بچه ها = عجیجان امروز سه شنبه است و آخرین مهلت عکس گذاشتنه. فراموش نشه یک وقت.
معنوی در مقابل لفظی است و در معنی روحانی در مقابل مادی و باطنی در مقابل ظاهری هم بکار می رود. معنویت می تواند امر قدسی یا غیبی ، ارزشهای اخلاقی، دین، عرفان و ... هر نوع معنابخشی به زندگی را دربرگیرد .
معنویت از بین رفته
ظلم به مظلوم
من معنویت رو در رفتار این شیر میبینم؛ طبق گفته ی عکاس، اون ماده شیر ابتدا مادر آهو رو شکار میکنه، بعد از اینکه متوجه حضور این بچه آهو میشه، لاشه ی شکارشو نمیخوره و به سمت بچه آهو میره و شروع به بازی (به نوعی دلجویی و عذرخواهی و همدردی) با اون بچه آهو میکنه.
انسانیت و معنویت متاسفانه این روز ها در دنیای حیوانات خیلی بهتر و بیشتر از دنیای انسانهاست...
مشاهده پیوست 641697
تبریکات صمیمانه ی من و شرکاء را پذیرا باشید حاج محمود عجیج
در توضیح عکس هفته ی قبل هم که سوال فرمودین خدمت انور حضرت عارضم که این قیافه ی بنده خدایی بود پس از ارتکاب به امر منحوس اشتبــــــــــاه ! امید بود مقبول افتد ولیکن نیوفتاد و نشد که بشه
پساپس بابت اینکه نتونستم هفته ی قبل امتیاز بدم عذر خواهی میکنم!
و اینک رونمایی میکنیم از عکس این هفته
حالا که حرف از معنویت شده چرا راه دور بریم همین محمود خودمون! که چند ساله بدون هیچ چشم داشتی داره این تاپیک پر مسئولیت رو اداره میکنه شاید برای بعضی ها کاره خیلی راحتی به نظر بیاد ولی من چون خودم یه مدت این تاپیک رو اداره میکردم میدونم کاره راحتی نیست مخصوصا زمان هایی که تعداد شرکت کننده ها به 20 نفر یا بیشتر میرسه و دقت و زمان بیشتری برای گذاشتن جدول و پاسخ گویی به شرکت کننده ها صرف میشه ..خلاصه بنظرم این همکاران انجمن از معنویت بالایی برخوردارن که بدون هیچ چشم داشت مالی مسئولیت انجمن رو به عهده میگیرن این محمود ما هم درسته که گاهی شیطنت هایی ازش در گروهک المحمود سر میزنه ولی از اصل ماجرا که نمیشه گذشت:دی
حالا باید دید کی جرات میکنه به این عکس نمره پایین بده
علیرضا حقیقی در جمع کودکان محک و اهدای پیراهنش که در بازی مقابل آرژانتین پوشیده بود به این موسسه
مشاهده پیوست 643704
با اینکه نشد عکس مورد نظر خودم رو پیدا کنم اما .....
اینم عکس من :
همیشه یکی از عکس هایی که برای من بیشترین حس معنوی رو داشته این بوده:
کاری به نسخه چیپ و نفرت انگیر پاچه خارانه ای که از این قضایا بعضا می بینیم (که یه عده سعی می کنند از آبروی اینها واسه خودشون اعتبار بخرند) ندارم، ولی خیلی از اینها واقعا جزو مردهای واقعی و از بهترین های مملکت مون بودند! یادشون جاویدان...
معنویت اینجاست
جایی که هیچ قانون و منطقی جوابگو نیست
توی اوج جنگ یه عده بودن که از همه چیز گذشتن و جونشون رو کف دستشون گذاشتن و رفتن جنگیدن
رفتن جلوی جلو
از همه به دشمن نزدیکتر بودن
اونایی که شهید شدن که رفتن و تمام ولی اینایی که جانباز شدن!!! موندن تا یک عمر....
فقط بخاطر دفاع از میهن و مملکتشون
حالا زندگی هر کدومشون به شکلی تحت تاثیر اون اتفاقاته و تا اخر عمرشونم همینطوره
اینجا آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان است!!
صرفنظر از هر عقیده و طرز فکر دینی مذهبی اعتقادی سیاسی اجتماعی و فرهنگی که دارین، فقط یه لحظه به زندگیشون فکر کنید
Sent from my bell & sebastian