mehrashkan
Registered User
با اجازتون در دقیقه نود از لای در خودمو بندازم توی مسابقه این هفته:
به برنده عزیز هفته گذشته تبریک میگم
حقیقتش تاخیر و عدم حضور من همونطور که در جریان قرار گرفتین بخاطر نظری بود که به جایزه وحید خان (عسل) داشتم و تا الان هم در بند ایشون بودم خلاصه به زحمت تونستم جون سالم به در ببرم و فرار کنم اما هرطور شده باعث شدم که به امتیاز دهیه هفته قبل نرسه تا شانس برد هفته قبلش رو ازش بگیرم و نذارم آمار بردش بیشتر بشه
خب با توجه به تذکر محمود خان عکس تغییر کرد
امیدوارم این بدون مشکل باشه رئیس :
اینم از ماجرای هفته گذشته :
بلاخره تونستم فرار کنم!!!
توصیه اکید من به شما دوستان اینه که نگاه چپ به جایزه وحید نداشته باشین
اینکه نتوست امتیاز بده نتیجه تلاشهای م:/., بود لااقل تونستم جلوشو بگیرم وگرنه الان برنده بود و شما هم مدالت برنز میشد محمودخان (هرچند که اصلا بعید نیست خودتم توی این ماجرا دست داشته باشی!!!)
به برنده عزیز هفته گذشته تبریک میگم
حقیقتش تاخیر و عدم حضور من همونطور که در جریان قرار گرفتین بخاطر نظری بود که به جایزه وحید خان (عسل) داشتم و تا الان هم در بند ایشون بودم خلاصه به زحمت تونستم جون سالم به در ببرم و فرار کنم اما هرطور شده باعث شدم که به امتیاز دهیه هفته قبل نرسه تا شانس برد هفته قبلش رو ازش بگیرم و نذارم آمار بردش بیشتر بشه
خب با توجه به تذکر محمود خان عکس تغییر کرد
امیدوارم این بدون مشکل باشه رئیس :
اینم از ماجرای هفته گذشته :
بلاخره تونستم فرار کنم!!!
توصیه اکید من به شما دوستان اینه که نگاه چپ به جایزه وحید نداشته باشین
اومده سراغ منه بدبخخخخختتتتتت میخواست منو سر به نیست کنهیکی از نکات جالب این هفته هم این بود که وحید امتیاز نداد تو این مسابقه! سرگئی کجا بودی رفته بودی کیو سر به نیست کنی راستشو بگو!
اینکه نتوست امتیاز بده نتیجه تلاشهای م:/., بود لااقل تونستم جلوشو بگیرم وگرنه الان برنده بود و شما هم مدالت برنز میشد محمودخان (هرچند که اصلا بعید نیست خودتم توی این ماجرا دست داشته باشی!!!)
Last edited by a moderator: