با عرض سلام و درووود خدمت همه ی دوستای گل خودم
خیلییی مخلصیم
تبریک به آقـــا وحید برنده این هفته
موضوع بسیار زیبایی انتخاب کردن
روزی برای برخــی از آدمها فقط یک خاطر خواهید بود
نهـــایت تلاشتـان را بکنید تا خاطره ای خوش باشید
سلام ودرود
لطفا قبل ا اینکه به سادگی از این عکس عبور کنید کمی مکث کنید کمی تامل... :general510::general505:
مشاهده پیوست 665478
لطفا حتما بخونید (جدای از بحث مسابقه)
نخستین بانوی استاد فیزیک ایران بعد از بنیانگذاری نخستین رصدخانه و تلسکوپ خورشیدی تاریخ نجوم ایران ، فارغ التحصیلی از دانشگاه سوربن پاریس و ۳۰ سال تدریس در دانشگاه هم اکنون با خیالی آسوده و خاطراتی خوش بر روی تخت آسایشگاه سالمندان ، تنها افتخار خود را تربیت دانشجویان موفق (استادان امروز) میداند .
آلینوش طریان در سال ۱۲۹۹ در خانواده ارمنی در تهران متولد شد . وی در خرداد سال ۱۳۲۶ با درجه لیسانس فیزیک از دانشکده علوم دانشگاه تهران فارغالتحصیل و در مهرماه همان سال به سمت کارمند آزمایشگاه فیزیک دانشکده علوم استخدام شد و یکسال بعد به عنوان متصدی عملیات آزمایشگاهی در دانشکده علوم منصوب شد .
پس از تلاش بینتیجه برای متقاعد کردن استادش (دکتر حسابی) برای کمک به اعزام وی به خارج از کشور ، با هزینه شخصی خود به بخش فیزیک اتمسفر دانشگاه پاریس رفت .
دانشنامه دکترای دولتی را از دانشگاه علوم پاریس در سال ۱۹۵۶ میلادی(۱۳۳۵ شمسی) دریافت کرد و به دلیل خدمت به کشورش پیشنهاد کرسی استادی دانشگاه سوربن را رد کرد و به ایران بازگشت و با سمت دانشیار فیزیک رشته ترمودینامیک در گروه فیزیک مشغول به کار شد .
در سال ۱۳۳۸ دولت فدرال آلمان غربی بورس مطالعه رصدخانه فیزیک خورشیدی را در اختیار دانشگاه تهران قرار داد و وی برای این بورس انتخاب شد و از فروردین سال ۱۳۴۰ به مدت ۴ ماه به آلمان رفت و بعد از انجام مطالعات به ایران بازگشت .
۳ سال بعد در تاریخ ۹ خرداد ۱۳۴۳ به مقام استادی ارتقا پیدا کرد و بدین ترتیب او اولین فیزیکدان زن است که در ایران به مقام استادی رسید .
در تاریخ ۲۹ آبان سال ۴۵ عضو کمیته ژئو فیزیک دانشگاه تهران انتخاب شد و در سال ۴۸ رسما به ریاست گروه تحقیقات فیزیک :.7;ورشیدی موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران منصوب شد و در رصدخانه فیزیک خورشیدی که خود وی در بنیانگذاری آن نقش عمدهای داشت ، فعالیت خود را آغاز کرد .
وی که اولین کسی بود که در ایران درس فیزیک ستارهها را تدریس کرد ، در سال ۵۸ تقاضای بازنشستگی داد و به افتخار بازنشستگی نائل شد .
سلام
انتخاب از بین اون همه تصویر خیلی سخت بود. نمیدونستم چی انتخاب کنم. مادربزرگ ها دنیایی از مهربونی هستن. گنجی که فقط وقتی از دست دادیم میفهمیم چی بوده.
قصه های دوران کودکی، نوازش های پر مهر بعد از دعوای پدر و مادر، دست های حنا زده و عصاهای رنگارنگ...
میخواستم اسپویلری درست کنم که حرفهای زیادی برای گفتن داشت اما...
به همین تصویر بسنده میکنم.
مشاهده پیوست 665571
اولش میخاستم عکس از یه خانوم پیر بذارم ب نشانه مادربزرگ !!
ولی تصوری ک از مادریزرگ تو ذهنم هست همیشه ب شکل این خانوم بوده !مشاهده پیوست 665675
+ سان دید ملکه انگلیس از گارد سلطنتی در ادینبورگ ، یکی از زیباترین عکسایی ک تا بحال دیدم همین بوده ....
این عکس مربوط به ماه محرم میشه
مادر بزرگی که یه مقدار غذا تو خونش درست کرده و داره اماده میکنه که بده به عذا داران
(عکس های این هفته همشون فوق العاده هستن )
خوب بنده با توجه به این که هنوز نفر اول امتیاز نداده اول عکس خودم رو می گذارم و بعد اسپویلر رو. عکس من:
بیبی و مجید...
اگه هنوز میشه برای این دور عکس گذاشت منم هستم ! :دی
فکر میکنم زود رسیدم عشقمخودت چی فکر میکنی عجیجم؟ :general406:
پس تو رو به خدا میسپارم و برای بهتر شدن افکارت دعا میکنمفکر میکنم زود رسیدم عشقم
سلام.اگه هنوز میشه برای این دور عکس گذاشت منم هستم ! :دی
داداش گلم به من رای ندادیkyle : 8
FERI KHAN : 8
garshasp dragon : 0
mehrashkan : 7
saeed.kh : 7
arianaz: 7
amd99 : 7
bitcomet : 9
mahi58 : 8
mirij861 : 8
.
از همه متشکرم بخاطر عکس هایی که قراردادن ولی به نظر بنده دوستان اگر سعی میکردن مهربونی و بزرگی و صاف و ساده بودن مادربزرگ ها رو تو عکساشون نشون میدادن خیلی بهتر بود. چون با توجه به این عکس ها من اگر فقط یه بیننده بودم حس میکردم که موضوع مسابقه آسایشگاه سالمندان هست.
به نظر من دوستان باید سعی میکردن تو عکس هاشون بیشتر به شخصیت و رفتارهای مادربزرگ ها توجه میکردن و اون مسائل رو توی عکس هاشون منعکس میکردن. البته این فقط نظرم هست و بنده نظرم رو توی امتیازات دوستان دخیل نکردم و سعی کردم به همه ی دوستان امتیازات خوبی بدم.
از همه ی عزیزانی که در مسابقه ی این هفته شرکت کردن ممنوم
همچنین به آفای amirhabibi هم...داداش گلم به من رای ندادی
مخلصیم! اشتباه لپی بود اصلاح شد.حاج محمود عجیج، امتیاز دهیتون رو اصلاح کنید. به یکی از کاربرا 2 بار امتیاز دادید!!! بوی توطئه میاد
ببخش عزیز :general709:داداش گلم به من رای ندادی
حاج محمود مگه این عکس هم جزو مسابقه بود؟؟؟ بابا من بخاطر همین عکس خودکشی کردم خیر سرما
همچنین به آفای amirhabibi هم...