• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ببخش عزیز :general709:

حاج محمود مگه این عکس هم جزو مسابقه بود؟؟؟ بابا من بخاطر همین عکس خودکشی کردم خیر سرم :D

8qraymelhtdrsqqy0am.jpg
من هم خودم احساس مشابه جنابعالی رو دارم، ولی خوب بالاخره عکس گذاشته دیگه چه میشه کرد! :D

اصلا یه موقع دیدی عکس آوینی چنان ارتباط عمیق و معناداری با موضوع مادربزرگ داره که آدم دهنش باز می مونه، ولی هیچ کدوم مون متوجه نشدیم! :general306: :D
سعیدجان تو قوانین نوشته که باید از 1 تا 10 نمره داد. البته همون 1 هم زیاده ولی دیگه چه کنیم، باید به قوانین احترام گذاشت:D
بله درسته، کمترین امتیاز یک هستش. البته کسی صفر هم بده من خودم اتوماتیک تبدیلش می کنم به یک. :D

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
آقا اون امتیاز اشتباهی 0 شده. میخواستم 10 بدم!!!!!
اگر تصویری به جز شهید بزرگ بود، متلک های بیشتری میگفتم :D
میثم جان شما درست میگید، قوانین رو باید رعایت کرد(حقیقتش نمیدونستم حداقل امتیاز 1 هست)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
در حال محاسبه امتیازات و تهیه جدول این هفته هستم که به زودی در تاپیک قرار می گیره. لطفا از این پست به بعد امتیازی داده نشه. :)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جدول این هفته:

Table%2012%20September%202014.png

نه خیر، مثل این که این وحید ول کن نیست و کارنامه ضعیف چند وقت اخیرش حسابی عصبانی اش کرده و تصمیم گرفته به هر زوری شده (حتی اگر شده با تهدید و تطمیع) چندین برد به بردهای اسبق اش در این تاپیک اضافه کنه! این هفته هم برنده وحیده که بهش تبریک میگم و طبق معمول موضوع - جدید - آخر - شنبه - نگاه - پست دوم - غیرتکراری. :cool:

مدال نقره رو هم اعطا می کنیم به garshasp dragon که فقط 0.75 نمره مونده بود وحید رو ناکام بگذارند (بخشکی شانس) و مدال برنز هم به میکاییل (kyle) تعلق می گیره.

همگی خسته نباشید. هفته خوبی هم بود. :)

garshasp dragon

Registered User
لایک‌ها
11,062
واقعا بخشکی شانس
gaah.gif

اگر دقت کنید وحید به این دلیل برنده شد که من بهش 9 دادم و اون به من 8 داده. پروردگارا این روحیه ی پهلوانی رو از من نگیر
428219_parssmile_v15.gif

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
mahi58@:
مشکل کارنامه ضعیف نیست مشکل نتایج آزمایش قند خونم تا چند ماه آیندس! که ممکنه قندم تا 1000 بره! باید بخاطر سلامتی خودم هم که شده یه کاری کنم کمتر برنده شم:دی
nutmeg_honeyrrJar.jpg

وحید جان تبریک ولی از این به بعد من یه نمره کمتر از اونی که میخوام بهت میدم!!!
Sent from my bell & sebastian
اشکان جان کی نمره خواست! شما فقط این آتیشت رو از ما نگیر:دی

1776761.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

موضوع هفته بعد"گذز عمر"

بالا