@Benedict
Congratulations
ممنون دوستانسلام من هم به دوست تازه واردمون تبریک میگم .
منتظر موضوع مسابقه هستیم.
از طریق همین تریبون اعلام می کنم در صورتی که یکی دو روز غیب شدم با پلیس 911 تماس حاصل نموده و گروگانگیریده شدن بنده توسط بیت کامت را اطلاع دهیدجدول این هفته:
تبریک به دوست تازه واردمون Benedict که موفق شدند در مسابقه ای که فکر می کنم اولین حضورشون هم بود به مقام اول دست پیدا کنند. امتیازات ایشون و bitcomet با هم برابر بود، ولی چون وحید به ایشون 7 داده بود و ایشون به وحید 4.5 ایشون رو برنده مسابقه اعلام می کنیم.
از ایشون دعوت می کنیم که موضوع مسابقه هفته بعد رو از الان تا آخر شنبه اعلام کنند و برای اعلام موضوع هم به پست دوم تاپیک دقت کنند که موضوعی که اعلام می کنند تکراری نباشه. در ضمن نگران چیزی هم نباشید، هر چند برنده شدن از سرگئی اون هم با این اختلاف کم و در دقیقه 90 در گذشته باعث ایجاد مسائل و مشکلاتی برای جوانان بیگناه پرشین تولز شده، ولی مذاکراتی برای حفظ جان شما با تروریست های بیت کامت لند در حال انجامه. لذا نگران اون نور لیزر قرمز روی پیشونی تون نباشید و با خیال راحت موضوع بدید.
مدال نقره به bitcomet می رسه (که این طور که خبر رسیده با عصبانیت در حال پرت کردن مدال به در و دیوار هستش) و مدال برنز هم که مشترکا به saeid.kh و albaloo2009 می رسه و خواهش می کنیم عادلانه تقسیمش کنند.
همگی خسته نباشید.
به همین برکت ، این کلمه ای که گفتی کل دستور زبان فارسی رو از بیخ نابود کرداز طریق همین تریبون اعلام می کنم در صورتی که یکی دو روز غیب شدم با پلیس 911 تماس حاصل نموده و گروگانگیریده شدن بنده توسط بیت کامت را اطلاع دهید
:general606:به همین برکت ، این کلمه ای که گفتی کل دستور زبان فارسی رو از بیخ نابود کرد
هر چند برنده شدن از سرگئی اون هم با این اختلاف کم و در دقیقه 90 در گذشته باعث ایجاد مسائل و مشکلاتی برای جوانان بیگناه پرشین تولز شده، ولی مذاکراتی برای حفظ جان شما با تروریست های بیت کامت لند در حال انجامه. لذا نگران اون نور لیزر قرمز روی پیشونی تون نباشید و با خیال راحت موضوع بدید.
راست میگیا دوست عزیزای بابا...
برنده ی این هفته که نیومده بن شدن
موضوع مسابقه ی هفته ی آینده چی میشه؟