Benedict
Registered User
Last edited by a moderator:
سلام به همه ی دوستان
تصویر زیر از چوپانهای دره تنگیور در کردستان هست. خطرهای مسیر های صعب العبور و سختی راه...
مشاهده پیوست 720361
عکس بنده:
لطفا این مورد رو اصلاح کنید، وگرنه امتیازدهی تون رو کلا باطل می کنم.mahi58: 5 می خواستم 6 بدم ولی یک نمره کم کردم چون یک نمره کم کردی.
قانون الحاقی دوم: از دوستان خواهش می کنیم معیارشون برای امتیازدهی به عکس ها فقط خوب یا بد بودن عکس باشه؛ در صورتی که به تشخیص مدیریت بخش معیار دیگه ای در امتیازدهی وجود داشته باشه امتیازات شرکت کننده در مسابقه محسوب نخواهد شد. همچنین متقابلا زدن پست هایی مثل "چرا امتیاز عکس من رو کم دادی" و "لطفا امتیاز من رو بالا ببر" و ... ممنوعه.
پست خودتون رو فراموش کردید محمودخان؟لطفا این مورد رو اصلاح کنید، وگرنه امتیازدهی تون رو کلا باطل می کنم.
بر طبق قانون الحاقی تاپیک:
پ.ن: انتقادتون در مورد قبول کردن امتیازات خارج از موعد هم صحیح هستش و متاسفانه همین طوره، ولی خوب از همون اول هم توی این تاپیک این قانون بوده و چیز جدیدی نیست.
دقت کنید که من نگفتم ازتون انقدر نمره کم می کنم یا اونقدر اضافه می کنم تا ازتون انتقام بگیرم، بلکه گفتم "به دلیل مشکل عکس تون" این کار رو می کنم. در ضمن یه پیغام خصوصی هم می فرستم که جواب بدید.پست خودتون رو فراموش کردید محمودخان؟
در هر صورت ادیت شد.
از دوستان خواهش می کنیم معیارشون برای امتیازدهی به عکس ها فقط خوب یا بد بودن عکس باشه؛دقت کنید که من نگفتم ازتون انقدر نمره کم می کنم یا اونقدر اضافه می کنم تا ازتون انتقام بگیرم، بلکه گفتم "به دلیل مشکل عکس تون" این کار رو می کنم. در ضمن یه پیغام خصوصی هم می فرستم که جواب بدید.
خوب می نشود!از دوستان خواهش می کنیم معیارشون برای امتیازدهی به عکس ها فقط خوب یا بد بودن عکس باشه؛
مشکل عکس در این جمله دیده می نشود.
حق با شماست.خوب نشود!
شما انتظار داشتید ما بنویسیم: معیارتون برای امتیازدهی باید سایز عکس و حجم عکس و نورپردازی اش و زاویه اش و پرسپکتیوش و موضوعش و عکاسش و جایزه هایی که گرفته یا نگرفته و فوکوسش و رزولوشنش و دوربینش و قانونی یودنش و مشکل دار نبودنش و تقارنش و کیفیت ادیتش و رنگ های باکیفیتش و حدود شونصد هزار و پونصد فاکتور دیگه باشه؟
خواننده عادی به راحتی متوجه میشه منظور اینه که به "عکس" نمره بدید نه به "کاربر". هیچ اشکالی هم در جمله نیست.