همونطور که مشاهده میشه دو کاربر (سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی و میکائیل) در امتیاز 38 با هم مساوی هستند. طبق روال معمول میریم سراغ نتیجه بازی مستقیم این دو تیم، که چون امتیاز داده شده به همدیگه مساوی (9) بوده به سراغ حجم عکس شون میریم، که در اینجا با توجه به این که حجم عکس میکائیل (kyle) پایین تر از سرگئی (bitcomet) بوده بنابراین kyle رو برنده این هفته اعلام می کنیم.
ضمن تبریک به میکائیل، خواهشا تا آخر شنبه موضوع مسابقه جدید رو در تاپیک بگذارید و به پست دوم تاپیک که حاوی لیست موضوعات قبلی هستش هم دقت بکنید که موضوع تون تکراری نباشه.
مدال نقره این هفته مشترکا به سه کاربر دیگه یعنی من و M1V و Ikaban می رسه و برنزی هم نداریم این هفته. :دی
------------------------------------------------------
یک نظرسنجی:
- دوستان این هفته در خصوص روش تعیین برنده در شرایط امتیاز مساوی نظر خودشون رو بنویسند. من همیشه در شرایط امتیاز مساوی برنده رو با توجه به امتیازی که دو نفر به هم دادند انتخاب می کردم. فقط بعضی موقع ها دو نفر هم به همدیگه امتیاز مساوی می دادند که این جور موقع ها به پیشنهاد سرگئی میریم سراغ حجم عکس و هر کس حجم عکسش کمتره برنده میشه (این روش همیشه تعیین کننده است، چون حجم عکس مساوی بسیار بعیده).
اگر به نظرتون این روش ها عادلانه است که بنویسید همین ها خوبه، ولی اگر به نظرتون این روش ها جالب نیست یا روش دیگه ای به نظرتون بهتر میاد اونها رو ذکر کنید. ممنون.