+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++نتیجه نظرسنجی:در مورد موضوع هفته قبل نظرسنجی که گفته بودیم در شرایط امتیاز مساوی اگر پیشنهاد بهتری دارید بنویسید فقط یه نظر ممتنع داده شد. امیدوارم معنی اش این باشه که همه از روال معمول راضیند. من چون یکی دو تا از بچه ها قبلا اعتراض کرده بودند گفتم اگر کسی از این روال ناراحته متوجه بشیم که خوب خوشبختانه ظاهرا همچین مساله ای نبود. پس همون روال گذشته رو ادامه میدیم.
در خصوص پیشنهاد میکائیل (این که موضوعات قبلی مسابقه رو تا اینجا داخل یک اسپویلر بگذاریم و از نو موضوع دادن رو شروع کنیم که در واقع میشه ریست کردن تاپیک از لحاظ موضوع مسابقه) لطفا نظر بدید. طبق معمول اگر نظر اکثریت باشه پیاده اش می کنیم. ممنونم.
مچککرم محمود خانkyle: 10 دیدگاهت در مورد موضوع بخشندگی فوق العاده عالی بود میکائیل جان. شاید واقعا اهدای عضو از زیباترین انواع بخشندگی باشه.
در خصوص پیشنهاد میکائیل (این که موضوعات قبلی مسابقه رو تا اینجا داخل یک اسپویلر بگذاریم و از نو موضوع دادن رو شروع کنیم که در واقع میشه ریست کردن تاپیک از لحاظ موضوع مسابقه) لطفا نظر بدید. طبق معمول اگر نظر اکثریت باشه پیاده اش می کنیم. ممنونم.
این هفته تا به حال هیچ شرکت کننده ای نداشتیم...
اگر کسی می خواد عکس بگذاره تا آخر امشب در تاپیک قرارش بده. ممنون.
--------------------------------------------
عکس خودم: