همونطور که مشاهده می کنید دو نفر (Ikaban و M1V) در امتیاز 61.5 با هم مساوی هستند و هر دو هم به هم امتیاز مساوی (10) دادند. لذا طبق معمول به عنوان راه حل آخر میریم سراغ حجم عکس شون، که چون حجم عکس Ikaban کمتر از حجم عکس M1V بوده برنده مسابقه این هفته رو Ikaban اعلام می کنیم. ضمن تبریک به ایشون خواهش می کنم موضوع مسابقه هفته بعد رو تا آخر شنبه در تاپیک بگذارند و با جستجوی پست دوم تاپیک دقت کنند موضوع تکراری هم نباشه.
مدال نقره به Vlasek می رسه و مدال برنز هم به Kyle تعلق پیدا می کنه.
تبریک میگم به برنده این هفته:general601:
------------------------------------------------
عکس هفته:
ماجرای این عکس برمیگرده به سالها پیش زمانی که من هنوز وارد سیاست نشده بودم و به کار عکاسی مشغول بودم، در آن زمان بیکاری در بیتکامت لند بیداد میکرد و من مجبور شدم برای کار به اسکایریم لند مهاجرت کنم و در بازار این شهر عکاس خانه ای بزنم و مشغول کار مورد علاقه ام، عکاسی بشم
بعد از گذشت چند ماه کارمان حسابی رونق گرفت و افراد مشهور اسکایریم لند برای گرفتن عکس به عکاس خانه ام می آمدند تا ازشون عکس پرتره بگیرم
یه روز بهم خبر دادن که یکی از پسران حاکم اسکایریم لند (المحمود حاکم فعلی اسکایریم اند) میخواد برای گرفتن عکس نزد من بیاد و بهم گوش زد کردن که حسابی حواسم رو جمع کنم و کاملا رضایت ایشان رو جلب کنم تا از سیاه چاله های اسکایریم لند در امان بمانم!
در عصر همان روز المحمود با چند تن از سربازانش وارد عکاس خانه شد و این اولین باری بود که ما همدیگرو از نزدیک می دیدیم ...
بعد از خوش آمد گویی و پذیرایی مفصل از ایشان( از ترس جانم) المحمود به من گفت: من شنیدم عکسهای پرتره خوبی میگیری و حتی افرار مشهور از سراسر اسکایریم لند برای گرفتن عکس به اینجا میان حالا امروز میخوام بهترین عکس پرتره دنیا رو از من بگیری و این عکس رو بر سر در این عکاس خانه بزنی تا مردم با دید این عکس به پسر حاکم این سرزمین بیشتر از پیش افتخار کنند.
من هم در حالی که ترس تمام وجودم رو فرا گرفته بود به سمت دوربین رفتم تا تنظیمات اولیه رو انجام بدم و به دستیارم خانم آملیا هم گفتم تا سوژه و صحنه رو به بهترین شکل ممکن آماده کنن
وقتی آماده گرفتن عکس شدیم یک دفعه دیدم المحمود خانم آملیا رو به سمت خودش کشید و کلت کمری خود را درآورد و روی شقیقه همکارم گذاشت! و گفت نترس پسر، کاری با دستیارت ندارم من همیشه عکسهای پرتره ام رو اینطوری میگریم! و این ژست عکاسی، ژست مورد علاقه منه! و هدفم از این مدل عکس ها ترساندن مخالفینم در سراسر اسکایریم لنده تا یه وقت جرات نکنن با من مقابله کنند و همواره در برابر من تسلیم باشند( روش امروز داعش برای ترساندن مردم با منتشر کردن عکسها و فیلمهای جنایات خود )
بعد از آن روز با گذشت زمان فهمیدم که منظور المحمود از مخالفینش همین مردم مظلوم اسکایریم لند بود مردمی که هیچوقت از ظلم و چپاول حکومت المحمودی در امان نبودند و اگر اعتراضی هم کردند و به خیابان ها ریختند یا به جرم فتنه گر از سیاه چاله های اسکایریم لند سر درآوردند و یا به عنوان رهبران فتنه به حبس خانگی محکوم شدند.
به امید روزی که همه از دست ظلم و ستم حکومت المحمودی رها بشن