• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه انتخاب عکس اعضاء پی تی (قوانین در پست اول)

بـا ر ا ن

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,026
ممنون از همه ... چون من شاید یادم بره و اینکه دسترسی به اینترنت ندارم قبل از پست مخصوص امتیاز دهی , امنیازاتم رو میدم :)
ahmadirect : 9
بـا ر ا ن : 0
x460 : 8.5
bitcomet : 10
farshad10 : 9
Vlasek : 10
mahi58 : 8.5
M1V : 9
Ikaban : 8.5

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

ring_reflection_wedding_photography_ringscapes_peter_adams_11.jpg

پیتر آدامز شاون (Peter Adams-Shawn) یک عکاس عروسی خود آموخته مقیم استرالیا است که خارج از چارچوب فکر می کند. او سال ۲۰۱۱ اولین عکس «نمای چشم – eyescape» خود را گرفت و به ثبت چنین عکس هایی ادامه داد – عکس هایی از بازتاب عروسی در چشم میهمانان. مجموعه عکس «Eyescapes» این هنرمند سال ۲۰۱۵ مورد تقدیر و توجه قرار گرفت اما پیتر در اینجا متوقف نشده و مجموعه دیگری با نام «Ringscapes» را آغاز کرد که بازتاب مراسم عروسی روی حلقه های ازدواج بود.

2016_10_24_3_18_16_00.jpg

مشغول امتیازدهی بشید تا آخر پنجشنبه. :)

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
اسپویلر مخصوص امتیازدهی این هفته:

مشغول امتیازدهی بشید تا آخر پنجشنبه. :)
بنده من بعد به تمامی دوستان امتیاز 10 را میدهم و دیگر تکرار نمیکنم لطفاً برای همیشه لحاظ کنید.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
امروز پنجشنبه است و آخرین مهلت امتیازدهیه. فراموش نگردد یک وقت. :)

--------------------------------------------------
بنده من بعد به تمامی دوستان امتیاز 10 را میدهم و دیگر تکرار نمیکنم لطفاً برای همیشه لحاظ کنید.
این نوع امتیازدهی (که به همه دوستان امتیاز ... میدم) شکل صحیح امتیازدهی نیست، و باید برنده با رای تعداد هر چه بیشتری از دوستان تعیین بشه، تا بردش اعتبار داشته باشه. ولی چون بعضی از دوستان گاهی گرفتاری دارند و نمی رسند کامل امتیازدهی کنند من اگر کسی بعضی هفته ها این طور امتیاز بده اشکالی نمی گیرم.

بنابراین شما باید لطف کنید و مثل بچه های دیگه کامل امتیازدهی کنید، و اگر لازم شد فقط هر چند هفته یک بار به شکل به همه ... میدم امتیاز بدید.

البته من در ابتدای کار اداره تاپیک به این فکر کردم که اگر کسی توی یه هفته امتیاز نداد عوض این که شانس برنده شدن رو نداشته باشه به جاش توی جدول طوری عمل کنیم که انگار به همه کاربران مثلا 10 داده؛ ولی واقعیت اینه که اگر این کار رو بکنیم ممکنه دیگه تعداد زیادی از بچه ها توی امتیازدهی شرکت نکنند.

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
این نوع امتیازدهی (که به همه دوستان امتیاز ... میدم) شکل صحیح امتیازدهی نیست، و باید برنده با رای تعداد هر چه بیشتری از دوستان تعیین بشه، تا بردش اعتبار داشته باشه. ولی چون بعضی از دوستان گاهی گرفتاری دارند و نمی رسند کامل امتیازدهی کنند من اگر کسی بعضی هفته ها این طور امتیاز بده اشکالی نمی گیرم.

بنابراین شما باید لطف کنید و مثل بچه های دیگه کامل امتیازدهی کنید، و اگر لازم شد فقط هر چند هفته یک بار به شکل به همه ... میدم امتیاز بدید.

البته من در ابتدای کار اداره تاپیک به این فکر کردم که اگر کسی توی یه هفته امتیاز نداد عوض این که شانس برنده شدن رو نداشته باشه به جاش توی جدول طوری عمل کنیم که انگار به همه کاربران مثلا 10 داده؛ ولی واقعیت اینه که اگر این کار رو بکنیم ممکنه دیگه تعداد زیادی از بچه ها توی امتیازدهی شرکت نکنند.
اوکی
بنده سیستمهای رقابتی که در اون برد و باخت مطرح هست رو چندان نمی پسندم واسه همین خواستم همچین حرکتی کرده باشم چون دقت کردم دوستان گاهاً از امتیازات پایینی که بدون غرض میدهم کدورت دارند اما اگر قانون است رعایت میکنم.
ahmadirect : 6
بـا ر ا ن : 5

x460 : 7
bitcomet : 8
farshad10 : 6
Vlasek : 0
mahi58 : 6
M1V : 9
Ikaban : 7

Ikaban

Registered User
لایک‌ها
145
ahmadirect : 9
بـا ر ا ن : 7
x460 : 8
bitcomet : 9
farshad10 : 8
Vlasek : 9
mahi58 : 8
M1V : 10
Ikaban : 0

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
امتیازات من:

ahmadirect: 8

بـا ر ا ن: 9 نمی دونم چرا، ولی عکسش خیلی می چسبه. بامحبته...
ymd7_yahooblushing.gif

x460: 8 قشنگ درست کردن. :دی

bitcomet: 10 عالی...

farshad10: 9 کجا بودی فرشاد؟ چند وقته پیدات نیست...
Shetori%202.gif

Vlasek: 10 عالی...

mahi58: 0

M1V: 9

Ikaban: 9

---------------------------------------------
اوکی
بنده سیستمهای رقابتی که در اون برد و باخت مطرح هست رو چندان نمی پسندم واسه همین خواستم همچین حرکتی کرده باشم چون دقت کردم دوستان گاهاً از امتیازات پایینی که بدون غرض میدهم کدورت دارند اما اگر قانون است رعایت میکنم.
خواهش می کنم. در رابطه با اون نوع امتیازدهی، مشکل خاصی با امتیاز بالا به بعضی کاربران و امتیاز پایین به برخی دیگه نیست.

من و اکثر بچه ها معمولا سعی می کنیم امتیازات خودمون رو بین 7 تا 10 بدیم، تا امتیاز یک نفر به تنهایی تعیین کننده برنده نباشه. ولی هیچ اجباری به این کار نیست و شما می تونید به هر کسی از 1 تا 10 امتیاز بدید و قوانین این اجازه رو میده.

فقط تنها نکته مهم اینه که همیشه باید به عکس امتیاز بدید، نه به کاربر. مثلا اگر کسی به یه نفر هر هفته امتیاز پایین بده و به یه نفر دیگه همیشه بالا بده مشکل ایجاد میشه (که البته من متوجه ایراد خاصی توی امتیازدهی شما از این بابت نشدم).

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
ahmadirect : 8
بـا ر ا ن : 8
x460 : 8.5
bitcomet : 0
farshad10 : 8
Vlasek : 8
mahi58 : 8.5
M1V : 8.5
Ikaban : 8

x460

Registered User
لایک‌ها
703
ahmadirect : 8
بـا ر ا ن : 8
x460 : 0
bitcomet : 9
farshad10 :8
Vlasek : 8
mahi58 : 8
M1V : 8
Ikaban : 8

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جدول این هفته:

برنده این هفته متاسفانه باز هم سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی (bitcomet) هستند. سرگئی مبارک باشه، و موضوع هفته بعد هم یادت نره. :)

مدال نقره به M1V و مدال برنز هم به Vlasek می رسه.

راستی این رو یادم رفته بود بگم: برنده ماه مهر هم خود آقای برزویان (M1V) هستند و لذا ایشون باید نیم کیلو عسل برای خودشون بفرستند. :D

همگی خسته نباشید.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
:eek::eek: امتياز ندادم ؟؟؟
يعني يادم رفت ؟؟ دارم پير ميشم :general410::general410::eek::eek:

bitcomet

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
7,828
موضوع هقته: "بهترین مکان برای گذراندن تعطیلات"

------------------------------------------------------------------
عکس هفته:
ما حتی در جشن عروسیمون هم از دست این تروریست خطرناک آسایش نداریم تروریستی که به این شکل من و بانوی اول بیتکامت لند رو تهدید به حمله انتحاری میکنه! ولی از اونجایی که ما (مردم بیتکامت لند) مهمان نواز هستیم و طبق رسوم اجدادمون حتی از دشمنانمون در جشن ها و مراسم پذیرایی می کنیم از المحمود خواستیم تا مواد منفجره رو از خودش جدا کنه و بهش یه دست کت و شلوار دادیم تا مثل بقیه مهمان ها در این مراسم باشکوه شرکت کنه

2016_10_29_13_13_40.jpg

البته المحمود نمی دونست بعد از اتمام مراسم قرار چه بلایی سرش بیاد چون نمی دونست بانوی اول بیتکامت لند رزمی کار هستن:دی

2016_10_29_13_15_15.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
یعنی این هفته یه دونه هم شرکت کننده نداشتیم؟
312jtp0%5b1%5d.gif

همه اش تقصیر این سرگئیه دیگه! با این موضوع دادنش! :دی

تا فردا ظهر سعی کنید عکس هاتون رو بگذارید. من فردا عصر اسپویلر رو می گذارم. :)

------------------------------------
عکس خودم:

جزایر مالدیو؛ بهشت روی کره زمین!
ipt_sentimental[1].gif

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
چالبه ما هم فراموش کردیم :)
جزیره مسکونی Isola San Giulio واقع در ایتالیا ...

12506.jpg

بالا