سیستم های اطلاعاتی اسکایریم در مورد مساله ای که شما اشاره کردید تحقیق کردند. بدبختانه نمی دونم کدوم شیر پاک خورده ای اومده به سرگئی گفته که کشاورزهای فلان جای دنیا دارند پول خوبی در میارند! این سرگئی هم حالا این همه قتل و غارت و آدم ربایی و ترور کمش بود، تازگی کشاورزی رو هم به مجموعه افتخارات خودش اضافه کرده! اما کشتِ چی؟ شما فکر کردید این بشر میاد واسه من و شما گندم بکاره که ما بخوریم و حالش رو ببریم؟ عمرا! تا یه عنصر شیطانی توی یه قضیه وجود نداشته نباشه سرگئی اصلا نگاه هم نمی کنه بهش! خودتون ببینید:++++++++++++++++++
نمیدونم سرگئ دیگه از این کشاورزای بدبخت چی میخاد اخه
بابا اینا گوناه دالن دلت به حالشون بسوزه:general503::general503::general503::general503:
+++++++++++++++++++++++++++++++++
من شخصا موافق این نحوه امتیازدهی نیستم، چون به نظرم مشکل خاصی رو حل نمی کنه و فقط امتیازدهی مشکل تر میشه. همین الان هم بعضی از بچه ها امتیازدهی انجام نمیدن، اگر سخت تر باشه که دیگه بدتر میشه.درود مجدد به همه خصوصاً mahi58 گرامی گرداننده مسابقه هفتگی
موضوع کشاورز رو بنده مخصوصاً امتیازی ندادم بلکه یک آنالیز کرده باشم از نحوه امتیازدهی دوستان براساس کیفیت عکسها ...
پیشنهاد میکنم در صورتی که امتیازدهی براساس تعداد افراد شرکت کننده با ضریب 1 باشد به نتایج منطقی تری میرسیم تا محدوده 0 تا 10 با ضریب مینیمم 0/5
فرضاً 8 شرکت کننده داشتیم هفته گذشته که امتیاز هر شرکت کننده به دیگران براساس کیفیت تصویر هر فرد بین اول تا هفتم میشود یا بعنوان مثال چند نفر مجموعاً جایگاه سوم میگیرند و با جمع بندی نهایی گرداننده مسابقه، منطقی تر مشخص میشود که جایگاه فرد در آن هفته واقعاً لایقش بوده یا خیر.
احساس میکنم با این کار درصد خطا کمتر و سلامت مسابقه بالاتر میرود موافقید؟
همچنین جمع زدن امتیازات هم آسانتر میشود.
سلام. به تاپیک خوش آمدید.