جدول این هفته:
همونطور که مشاهده می فرمایید برنده مسابقه Ikaban هستند. به ایشون تبریک میگم و ازشون می خوام تا آخر شنبه موضوع مسابقه جدید رو تعیین کنند، و به پست دوم تاپیک هم دقت کنند که موضوع شون تکراری نباشه.
مدال نقره به سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی می رسه و مدال برنز هم به آقای برزویان.
میکائیل هم در امتیازاتش به من 0 داده بود که احتمالا اشتباه بوده (امتیاز مجاز از 1 تا 10 هستش). من بهش پیغام خصوصی هم دادم، ولی متاسفانه آنلاین نشدند و چون جدول دیگه داشت خیلی دیر می شد مجبور شدم اشتباه در امتیازدهی براشون بزنم.
همگی خسته نباشید.
-------------------------------------------------
دسر مورد علاقه سرگئی: جغور بغور تهیه شده از جگر و دل و قلوه انسان های بی گناه!
توضیح این که سرگئی در عملیات های تروریستی خودش هیچ وقت جنازه قربانیان خودش رو روی زمین باقی نمی گذاشت و همیشه جسد اون بیچاره ها رو با خودش می برد! همیشه برای ما سؤال بود که این تروریست بی رحم دیگه با این جنازه ها چی کار داره که هی بر می داره می بردشون؟ نگو پس نقشه اش این کار وحشتناک و کثیف بود و ما نمی دونستیم!
حالا از همه مسائل دیگه گذشته، انقدر این بشر پر رو و بی خیال هستش که اومده مغازه فروش جگر و جغور بغور خودش رو وسط خیابون توی یکی از شهرهای اسکایریم هم زده! وقتی بچه های اطلاعات اسکایریم به من خبر این قضیه رو دادند از تعجب دهنم باز مونده بود؛ و فورا به مرکز بهداشت اون شهر خبر دادم و دستور دادم با تخلفات این قاتل بی رحم برخورد بشه. این هم نتیجه زحمات بچه های بهداشت اسکایریم:
واقعا که سرگئی! آخه مردم بیچاره چه گناهی کردند که بهشون به جای جگر گاو و گوسفند جگر آدم می خورونی؟ آخه تو خجالت سرت نمیشه؟ باور کن من دارم به جای تو از این اعمالت شرم می کنم! کی تو می خوای دست از این کارهای زشتت برداری آخه؟