جدول این هفته:
برنده این هفته آقای برزویان (M1V) هستند. به ایشون تبریک میگم و خواهش می کنم موضوع مسابقه بعدی رو تا آخر شنبه در تاپیک بگذارند.
مدال نقره به vahid8521، سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی (bitcomet)، میکائیل (kyle) و بنده می رسه. مدال برنز هم به Ikaban.
لطفا
@M1V و
@bitcomet توجه کنند:
برنده ماه آذر که نیم کیلو عسل از آقای برزویان جایزه خواهند گرفت (که البته امیدوارم از حلق شون پایین نره): bitcomet (سرگئی ولادیمیر وحیدوفسکی).
همگی خسته نباشید.
-------------------------------------------------
در هفته ای که گذشت همونطور که شاهد بودید سرگئی یه شاهکار دیگه به دنیا هدیه کرد، و اون هم چیزی نبود به جز ترور سفیر اسکایریم در یک گالری در پایتخت بیت کامت لند!
ماجرا از این قرار بود که سرگئی چند روز قبل در بیت کامت لند از دختر مورد علاقه اش خواستگاری کرده بود و این دختر هم که مثل همه دخترهای دیگه این دنیا از این جنایتکار بی رحم تنفر داره جواب منفی داده بود و به شدت سرگئی رو از خودش رونده بود! این تروریست نابکار هم برای این که هر طور شده این دختر رو به دست بیاره اومده سفیر بیچاره ما رو ترور کرده و تهدید کرده به ترورهای بعدی، همه اش به خاطر این که من رو تحت فشار قرار بده و بیام با دختره صحبت کنم و براش ریش گرو بگذارم، بلکه قبول کنه با سرگئی ازدواج کنه!
این هم تصویر تهیه شده توسط واحد مرکزی خبر تلویزیون اسکایریم:
آخه من چی کار کنم از دست تو سرگئی؟! دختری که دوستش داری قبولت نکرده این بیچاره چه گناهی کرده آخه؟ من چقدر باید از آبرو و محبوبیت خودم مایه بذارم و برم برای تو با این دختر و اون دختر صحبت کنم بلکه یکی حاضر بشه قبولت کنه؟ اون موقعی که پشت سر هم آدم می کشی و آبرو برای خودت باقی نمی ذاری فکر اینجاش رو نمی کنی؟ آخه کی حاضر میشه همسر یه همچین کسی بشه؟